Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A czego ty na tym zdjęciu nie widzisz koloru,kształtu ,steru ?

Skoro nie masz pojęcia co to za wobek to się nie udzielaj ok 

A skoro już musisz to przypominam, że to forum KOLEŻEŃSKIE i zamiast farmazony pisać bo niby nie dowidzisz to poproś o lepszą fotkę :)

(Nie każdy ma lustrzankę w domu do robienia zdjęci ) A teraz pohamuj trochę emocje ,wiesz czyj to wobek to podpowiedz nie wiesz daruj sobie te uwagi 

Pozdrawiam Piotrek :)

Ja własnie niczego na tym zdjeciu nie widze....chciałem pomoc ale tu nic nie widać....wiem że nie każdy ma lustrzanke ale wystarczy się troche postarać i zrobić zdj. w dobrym swietle i bedzie ok....moje emocje są wyhamowane :) jestem spokojny i wyluzowany....

Edytowane przez mi106

Ja własnie niczego na tym zdjeciu nie widze....chciałem pomoc ale tu nic nie widać....wiem że nie każdy ma lustrzanke ale wystarczy się troche postarać i zrobić zdj. w dobrym swietle i bedzie ok....moje emocje są wyhamowane :) jestem spokojny i wyluzowany....

Lepszej nie idzie zrobić moim sprzętem :)

post-62414-0-27521000-1482957972_thumb.jpg

@pit1982 , kluczem jest światło. W dobrym oświetleniu wyjdzie lepiej, nawet bardzo słabym sprzętem. Spróbuj z lampką biurkową, latarką LED, albo poczekaj na słońce i zrob zdjecie na zewnątrz.

Woblerek mnie też przypomina Gębskiego, ten brązowy klej do steru jest typowy.

Kupiłem coś takiego, ale nie wiem kto go zrobił. Malowaniem przypomina stare MRM, ale te oczy jakieś inne. Wobek zrobiony z pianki, ster raczej wycinany.

Może, ktoś, coś wie. Jak zwykle będę bardzo wdzięczny za pomoc.

post-54908-0-54354200-1483695169_thumb.jpg

Edytowane przez Banjo

Witam.Ktoś zna twórców i lata produkcji.Pierwszy opisany KOSA a drugi TEX.

Próbowałem szukać w internetach ale nic nie znalazłem.

attachicon.gif20161229_112136.jpg

attachicon.gif20161229_112256.jpg

attachicon.gif20161229_112333.jpg

Cześć

Ten ostatni - nie wykluczam,że na moim korpusie(poszło w świat sporo surowych korpusów),lecz na pewno nie jest zrobiony przeze mnie.Nigdy w ten sposób w tym modelu nie wklejałem steru.

Pozdrawiam - Romek eRKa

• Like 2

Cześć

Ten ostatni - nie wykluczam,że na moim korpusie(poszło w świat sporo surowych korpusów),lecz na pewno nie jest zrobiony przeze mnie.Nigdy w ten sposób w tym modelu nie wklejałem steru.

Pozdrawiam - Romek eRKa

Romku, też mi tak wydawało się, ale wolałem poczekać na odpowiedź autora eReK  ;)  :) . Podobne robiła firma MRM i ku niej bym skłaniał się.

• Like 2

"Kupiłem coś takiego, ale nie wiem kto go zrobił. Malowaniem przypomina stare MRM, ale te oczy jakieś inne. Wobek zrobiony z pianki, ster raczej wycinany.

Może, ktoś, coś wie. Jak zwykle będę bardzo wdzięczny za pomoc".

Kształt jak mój. Malowałem tak (w żółty-żółty fluo i pomarańcz fluo na grzbiecie) trociowe, ale stery u mnie wiadomo co mają. ;)

Jaka dlugosc woba? Gdyby to był mój korpus to w takim kształcie musiałby mieć 6/7cm. Oczy malowałem czerwone i białe. Korpusy same też sprzedawałem wiec mogł ktos sobie po swojemu zrobic.

Ster może sobie właściciel zmieniać lub dorabiać. Chyba że jest to nówka wobler. :) ;)

post-58042-0-23691200-1483706274_thumb.jpg

Kształt jak mój. Malowałem tak (w żółty-żółty fluo i pomarańcz fluo na grzbiecie) trociowe, ale stery u mnie wiadomo co mają. ;)

Jaka dlugosc woba? Gdyby to był mój korpus to w takim kształcie musiałby mieć 6/7cm. Oczy malowałem czerwone i białe. Korpusy same też sprzedawałem wiec mogł ktos sobie po swojemu zrobic.

Ster może sobie właściciel zmieniać lub dorabiać. Chyba że jest to nówka wobler. :) ;)

Arku, jak zwykle spieszysz z pomocą. Bardzo dziękuję. Korpus ma 7.5 cm i z boku przypomina Rapalę Tail Dancer, choć jest troszkę masywniejszy.