Nida Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Panowie czy ktoś zna twórcę tych pstragowych woblerów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 nikt nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nie znam, ale jakbyś chciał się pozbyć jednego-dwoch to na pewno znajdę coś ciekawego na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ich malowanie jest kosmiczne jakby 3d nie do uchwycenia na foto może jednak ktoś coś wie ia ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jest taki Krzysiu na Lubelszczyźnie. On też maluje kosmicznie w 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Bobesku też maluje w 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 No spoko bobescu przy tych to normalny wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Może któryś z Kolegów rozszyfruje czyja to robota. Podobny do górala ale na brzuchu sygnatura "kostek" a na ogonie inicjały M.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Może ktoś podpowie kto stworzył tego woblera pojedynczego na fotce? Domyślam sie że chodzi o P.M ( strasznie podobny do tych 2 na drugiej fotce) jednak nie mogę rozszyfrować inicjałów o jakiego twórce chodzi, dodam że wobler nie miał żadnych napisów na sobie a podobne z napisami właśnie P.M już widywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Jak rozwijają się inicjały P.M.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Niestety nie mam pojęcia, ale przy drugiej fotce (SS) te inicjały widniały w tytule ogłoszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 P.M. to najprawdopodobniej Paweł Malinowski ze Szczecinka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Może ktoś podpowie kto stworzył tego woblera pojedynczego na fotce? Domyślam sie że chodzi o P.M ( strasznie podobny do tych 2 na drugiej fotce) jednak nie mogę rozszyfrować inicjałów o jakiego twórce chodzi, dodam że wobler nie miał żadnych napisów na sobie a podobne z napisami właśnie P.M już widywałem.Jak dla mnie, to Dylewski. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jak dla mnie, to Dylewski.Wszystkie woblerki Leszka Dylewskiego jakie posiadam (a mam ich trochę) mają tylne oczko ustawione poziomo, nie pionowo, i czerwoną "dupkę".Przypuszczam że z Czarnego, ale nie Dylewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Wszystkie woblerki Leszka Dylewskiego jakie posiadam (a mam ich trochę) mają tylne oczko ustawione poziomo, nie pionowo, i czerwoną "dupkę".Przypuszczam że z Czarnego, ale nie Dylewski.Też miałem przypuszczenie że chodzi o woblery z Czarnego, wobler może mieć nawet 15 lat+, został kupiony w dużej paczce między innymi z dylewskimi, PK, i tymi oznaczonymi P.M. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Wojtek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Może któryś z Kolegów rozszyfruje czyja to robota. Podobny do górala ale na brzuchu sygnatura "kostek" a na ogonie inicjały M.S. kostek1.jpg kostek2.jpgM.S. Marcin Skawiński - Górale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam. Panowie kto pomoże. Czyje to dzieło. Woblery 3 do 5 cm z napisem HUZAR. Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ktoś rozpoznajeNiestety lepszej fotki nie mam przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Może ktoś rozpozna bo nie mogę skojarzyć. Sygnatura A.S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 I jeszcze taki cudak na miedzi do rozpoznania. Bez sygnatur , metalowy ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 I jeszcze taki cudak na miedzi do rozpoznania. Bez sygnatur , metalowy ster. A tutaj (pdf) masz opisane: http://jerkbait.pl/topic/66822-najstarsze-woblery-w-polsce/page-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam czy ktoś rozpoznaje co to za wobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam czy ktoś rozpoznaje co to za wobekStork 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Leżą sobie w pudełeczku na pewno z dwadzieścia lat a ja nawet nie wiem czyje to dzieło , może ktoś rozpoznaje??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jest taki Krzysiu na Lubelszczyźnie. On też maluje kosmicznie w 3D. Jak mało kto .Stery jednak nie w jego stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi