atb69 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Leżą sobie w pudełeczku na pewno z dwadzieścia lat a ja nawet nie wiem czyje to dzieło , może ktoś rozpoznaje???Te z fot. po prawej to Sieki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Rajfel myślę że ten z foto po lewej to stary MRM ale mogę się mylić. Lepsza fota by się zdała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Bardziej obstawiał bym że to pierwsze Sieki, min. dlatego że na sterze jest wyskrobana literka S, a gdzieś wyczytałem że te z pierwszejprodukcji tak były znakowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Tak kiedyś Sieki miały wypaloną S na sterze.Ten z fotki po lewej raczej nie MRM, Masz lepsze foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Bardziej obstawiał bym że to pierwsze Sieki, min. dlatego że na sterze jest wyskrobana literka S, a gdzieś wyczytałem że te z pierwszejprodukcji tak były znakowaneU mnie w opracowaniu to wyczytałeś, ewentualnie pod opracowaniem . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Troche dodatkowych zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Troche dodatkowych zdjęć.Ten niebieski, to nie jest Siek. To chyba ...Akus... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Cześć Wiesiu. Leszka raczej nie , na pewno nie.Muszą wypowiedzieć się znawcy czy przypadkiem to nie jest jeden z pierwszy sendalków?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Może ktoś rozpozna bo nie mogę skojarzyć. Sygnatura A.Sczyje.jpgo ile dobrze kojarzę ta sygnaturą firmował pewien rzemieślnik z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Kojarzy ktoś, czyje to mogą być robale? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Stepanow robi coś takiego ale czy to jego pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Stepanow robi coś takiego ale czy to jego pewności nie mamJa obstawiałem robotę Daniela @Qcyk. Ale też nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Kojarzy ktoś, czyje to mogą być robale?foto1.jpgfoto2.jpgWedług mnie wykonał je kolega "Dziencioł" z Rzeszowa Może jeszcze gdzieś mam podobne... Edytowane 8 Lutego 2017 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Czy ktoś mi powie kogo to wobki?Killery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ja obstawiałem robotę Daniela @Qcyk. Ale też nie mam pewności.Mariusz zdecydowanie to nie moje robaki ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy ktoś mi powie kogo to wobki?Killery!20170208_212237.jpgPodobne do http://jerkbait.pl/topic/26254-bocheny-woblery-z-sercem/page-11?hl=bocheny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Mariusz zdecydowanie to nie moje robaki ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaWiem,wiem.Sam nie wiem czemu Ciebie wpisałem. Chodziło mi zdecydowanie o @Brykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Czy ktoś rozpoznaje cóż to za wobler? Jest bardzo stary i z "gatunku" kleniowych... Ma około 3cm długości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ktos podpowie, kto zrbiø tego wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Witam.Fifek to wobler Pana Albina Marczuka (dla bliskich kolegów Dzidek ) na 100%. A wobek chyba z mojej kolekcji był. ;) Edytowane 22 Lutego 2017 przez robert7704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam.Fifek to wobler Pana Albina Marczuka (dla bliskich kolegów Dzidek ) na 100%. A wobek chyba z mojej kolekcji był. ;) Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Podepnę się do tematu. Ciekawi mnie co to za blaszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Krótkie pytanie , skąd ma taką paletkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Proszę o pomoc w ustaleniuPierwszy od góry ma inicjały P.O. Przed ostatniego kupiłem chyba w Żory może coś ktoś skojarzy , a środkowy Ostrołęka ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Proszę o pomoc w ustaleniuPierwszy od góry ma inicjały P.O. Przed ostatniego kupiłem chyba w Żory może coś ktoś skojarzy , a środkowy Ostrołęka ? P.O. - to Paweł Olszewski z Poznania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi