Nida Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Pudło to nie wobler Adama. Może to potwierdzić jego brat, Adam nigdy nie zaginął tak przedniego oczka i nie wykańczal wódka czarnym podkładem a jego dupki schodziły w wałek. Osadzenie steru i głębokość również wykluczają To wobek d.k albo Marcina ze starych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Później wstawię foto wobkow Adama żeby nie było ze sciemniam )) jedyne co jest podobne to oko ale akurat je robiło wielu w bardzo podobnych wzorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Pudło to nie wobler Adama.Może to potwierdzić jego brat, Adam nigdy nie zaginął tak przedniego oczka i nie wykańczal wódka czarnym podkładem a jego dupki schodziły w wałek.Osadzenie steru i głębokość również wykluczają To wobek d.k albo Marcina ze starych latTo nie jest D.K. i nie jest Marcina. A gdzie tam czarny podkład widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Czerwony moja pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Z jadę do pracy zrobię zdjęcie bila wiem ze juz myślałeś ze masz diament a to tylko zwykły wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 To jest producent twojego wobka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 A to wobki Adama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Niestety Dokuś, ale Newone ma racje. Bil powinien wyglądać tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Krzysiek a to nie wobek odemnie )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Krzysiek a to nie wobek odemnie ))Nieee. To u teścia leżał w pudełku od stu lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 czyli wyjąłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) No to czyj on? A ten wobler pochodzi z tego samego "miotu" - http://jerkbait.pl/topic/71750-co-to-za-wobler/?p=2019157 Edytowane 13 Marca 2017 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Z jakiegoś powodu znajomy nie chce powiedzieć jak się nazywa osoba która zrobiła tego wobka o którego pytasz wyżej. Tak, wiem, że z Czarnego, ale nie wiem czyj on!... Mój kolega również ma takie z zielonym i niebieskim grzbietem i te woblery również nie są bardzo estetycznie wykonane, ale również mają charakterystyczne "V" na brzuszku (też nie wie kto je wykonał). Jeśli masz możliwość, to zapytaj tego, kto wie! Z góry dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ktoś może wie czyje to wobki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Z jakiegoś powodu znajomy nie chce powiedzieć jak się nazywa osoba która zrobiła tego wobka o którego pytasz wyżej.To niech napisze na kartce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ktoś może wie czyje to wobki ? DSC01089.JPG DSC01090.JPGWydaje mi się że firma Rapa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Franc, dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ksk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam może ktoś pomożePrzeglądałem pudełko ze starymi Lipińskimi i jeden ma nieco inne inicjały ,może ktoś kojaży na dole A.L ten drugi inicjały coś jak(D.P-P.P) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) wujek?balskor/Sendal Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam , znalazłem na rybach ostatnio wobka przypominającego slidera salmo czy to oryginał czy jakaś podróbka ? Dodam, że niema żadnego napisu na wobku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam , znalazłem na rybach ostatnio wobka przypominającego slidera salmo czy to oryginał czy jakaś podróbka ? Dodam, że niema żadnego napisu na wobkuWygląda na oryginał! Mam też Salmo w takim kolorze i nie ma napisu (a przynajmniej nie jest widoczny). Wyłowiony z karcza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Wygląda na oryginał! Mam też Salmo w takim kolorze i nie ma napisu (a przynajmniej nie jest widoczny). Wyłowiony z karcza?Znaleziony na brzegu jeziora Podkówka w Olsztynie zastanawia mnie tylko brak napisu, może to jakiś model testowy salmo ? Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez pawcio449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Znaleziony na brzegu jeziora Podkówka w Olsztynie zastanawia mnie tylko brak napisu, może to jakiś model testowy salmo ?Woblery Salmo w kolorach SN i SNO (i może jeszcze jakieś) nie mają opisu na korpusach (lub są niewidoczne)... Opis występuje na sterze (w nowszych modelach), ale w przypadku Slidera tego nie potwierdzimy, bo Slidery sterów nie mają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 To raczej na bank slider - mam prawie identycznego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi