Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pudło to nie wobler Adama.

Może to potwierdzić jego brat, Adam nigdy nie zaginął tak przedniego oczka i nie wykańczal wódka czarnym podkładem a jego dupki schodziły w wałek.

Osadzenie steru i głębokość również wykluczają

To wobek d.k albo Marcina ze starych lat

Pudło to nie wobler Adama.

Może to potwierdzić jego brat, Adam nigdy nie zaginął tak przedniego oczka i nie wykańczal wódka czarnym podkładem a jego dupki schodziły w wałek.

Osadzenie steru i głębokość również wykluczają

To wobek d.k albo Marcina ze starych lat

To nie jest D.K. i nie jest Marcina. A gdzie tam czarny podkład widać?

Z jakiegoś powodu znajomy nie chce powiedzieć jak się nazywa osoba która zrobiła tego wobka o którego pytasz wyżej.

Tak, wiem, że z Czarnego, ale nie wiem czyj on!... Mój kolega również ma takie z zielonym i niebieskim grzbietem i te woblery również nie są bardzo estetycznie wykonane, ale również mają charakterystyczne "V" na brzuszku (też nie wie kto je wykonał). Jeśli masz możliwość, to zapytaj tego, kto wie! ;)

Z góry dziękuję!

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Witam , znalazłem na rybach ostatnio wobka przypominającego slidera salmo czy to oryginał czy jakaś podróbka ? Dodam, że niema żadnego napisu na wobku

Wygląda na oryginał! Mam też Salmo w takim kolorze i nie ma napisu (a przynajmniej nie jest widoczny). Wyłowiony z karcza?

• Like 1

Wygląda na oryginał! Mam też Salmo w takim kolorze i nie ma napisu (a przynajmniej nie jest widoczny). Wyłowiony z karcza?

Znaleziony na brzegu jeziora Podkówka w Olsztynie :) zastanawia mnie tylko brak napisu, może to jakiś model testowy salmo ?

Edytowane przez pawcio449

Znaleziony na brzegu jeziora Podkówka w Olsztynie :) zastanawia mnie tylko brak napisu, może to jakiś model testowy salmo ?

Woblery Salmo w kolorach SN i SNO (i może jeszcze jakieś) nie mają opisu na korpusach (lub są niewidoczne)... Opis występuje na sterze (w nowszych modelach), ale w przypadku Slidera tego nie potwierdzimy, bo Slidery sterów nie mają. ;)

• Like 2