pit1982 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Żółte oko i czerwony brzuch ma oryginał ale to mogło wyblaknąć w wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Wątpię żeby wyblakło. Z białym okiem też były. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez atb69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Balskor/Sendal?.JankowskiE.?Meyer J.? Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Gora to woblery Bonito nie Sendale jak na moj gust Reszta to Meyery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) wujek?IMG_20170411_165828.jpgbalskor/SendalIMG_20170411_160654.jpgMalowanie jak moje ale nie przypominam sobie żebym puszczał w obieg z takim sterem. Fakt że próbowałem takich rozwiązań, ale w ramach ekperymentów i bardziej pod swoje potrzeby. Chyba że pod morskie trocie kiedyś komuś coś podrzuciłem. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Balskor/Sendal?.2017-04-13 10.31.06.jpg2017-04-13 10.30.33.jpgJankowskiE.?2017-04-13 09.27.13.jpg2017-04-13 09.27.45.jpgMeyer J.?IMG_20170317_100948.jpgto nie są Jankowskie: to są woblery Meyera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam może ktoś pomożePrzeglądałem pudełko ze starymi Lipińskimi i jeden ma nieco inne inicjały ,może ktoś kojaży na dole A.L ten drugi inicjały coś jak(D.P-P.P)Wyglądają na woblery DL http://jerkbait.pl/topic/7537-wobki-dl/page-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Poszukiwane takie woblery. Ktoś zna może? Na sterze widać takie napisy jak na zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Znaleziony wczoraj, ktoś rozpoznaje autora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ster przyszlifowany jak u gębskiego ,w sumie to może i jego robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Raczej nie trafiłeś choć malowanie podobne ale różni je przedewszystkim materiał z jakiego były wykonywane stery,drut i przedewszystkim charakterystyczny brzuszek który miał zapobiegać łapaniu zaczepow ,poza tym według mnie wobler jest za wąski zbyt wycieniowany jak na tego twórcę ???? Edytowane 6 Maja 2017 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek C. Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Witajcie,może ktoś z Was zna producenta tego woblera (pomalowany metalowy ster, długość woblera bez steru około 15 cm). Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez Krzysiek C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Panowie spod czyjej reki to cudo ? Mi to wyglada na wobler Gebskiego ale pewności nie mam. Jezeli ktos ma identyczne to chętnie odkupie. Edytowane 19 Czerwca 2017 przez beton007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Panowie spod czyjej reki to cudo ? Mi to wyglada na wobler Gebskiego ale pewności nie mam. Jezeli ktos ma identyczne to chętnie odkupie.Gebski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Znaleziony wczoraj, ktoś rozpoznaje autora? Tomasz Orlikowski-Kolejarze (Bydgoszcz) taki sprzed 20 lat. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ktoś wie może, czyja to produkcja ? Ster jest półokrągły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 krakuski? http://www.krakuski.com/ zestaw drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Krakusek nr2 kolor SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Dostałem ostatnio "do renowacji" tego srebrnego wobka i okonka na wzór.Srebrny taki miękki, jakby z balsy, a ten okonek jakby trochę twardszy, z wypukłymi skrzelami.Tylne oczko raz poziomo raz pionowo.Znajomy zdemontował brzuszną kotwicę, bo łatwo się zczepiała z tylną.Oba pływające 4 centymetry.Podobno wyszły spod ręki.... ale nie będę nic sugerował, może ktoś wie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Trochę przypominają glapki Tomka Siudakiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Tak właśnie mówił znajomy i chyba tak właśnie będzie; znalazłem wczoraj takie foto w sieci.http://archiwum.fishing.pl/imagecatalogue/imageview/9868/52/?RefererURL=/imagecatalogue/image/list/52/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Cześć!Czy ktoś z Was rozpozna czyjego autorstwa mogą być te woblerki? Pochodzą z Czarnego, kupione od rękodzielnika nad rzeką, jakieś 25 lat temu (lub jeszcze wcześniej... Mają około 4 cm długości i nie posiadają sygnatury. Koledzy postawili tezę, że mogą to być bardzo "wczesne" woblery Leszka Dylewskiego lub Adama Bila, ale ja zakładam, że może to być jeszcze inny (może mniej znany) rękodzielnik z Czarnego. Co sądzicie? Przepraszam za kiepską jakość fotek - zrobione telefonem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Bardzo łowna rapala ale jaki to konkretnie model??(to nie jest flatrap) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Longcast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Rapala Long Casting Minnow Tutaj ładny obrazeczek wraz z przekrojem -> http://www.lakemichiganangler.com/store/Rapala_Long_Casting_Minnow.htm Rozumiem iż ta podkładka pod nią to gratis za info 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi