etherni Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Podkładka to sugestia, za ile do wzięcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Kolega na forum sprzedaje w innym ubarwieniu tutaj http://jerkbait.pl/topic/95364-s-woblery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Na stówę to longcast, a raczej na "stówie" to longcast. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Wpadł mi w ręce o to taki woblerek. Długość 7.5 cm, oklejany sreberkiem po opakowaniach od papierosów. Cechy charakterystyczne: małe oczęta, jakby miał pracować w głębinach i wzrok mu nie jest potrzebny oraz ster o charakterystycznym kształcie i kolorze, o grubości 1 mm. Wielkość i ubarwienie wskazują na wkurzanie troci . Starannie wykonany, czyli nie jeden został taki wykonany . Może ktoś, coś wie na jego temat: np. twórca. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Cześć!Czy ktoś z Was rozpozna czyjego autorstwa mogą być te woblerki? Pochodzą z Czarnego, kupione od rękodzielnika nad rzeką, jakieś 25 lat temu (lub jeszcze wcześniej... Mają około 4 cm długości i nie posiadają sygnatury. Koledzy postawili tezę, że mogą to być bardzo "wczesne" woblery Leszka Dylewskiego lub Adama Bila, ale ja zakładam, że może to być jeszcze inny (może mniej znany) rękodzielnik z Czarnego. Co sądzicie Przepraszam za kiepską jakość fotek - zrobione telefonem...Poziome tylne oczko i czerwona dupka to znaki charakterystyczne dla woblerów Leszka Dylewskiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Poziome tylne oczko i czerwona dupka to znaki charakterystyczne dla woblerów Leszka Dylewskiego.To nie są Leszka Dylewskiego. Jego woblery są podpisywane. W Czarnem jest wielu twórców, niektórzy z nich nie podpisują, bądź w pierwszych partiach swoich woblerów tego nie robili. Trudno powiedzieć czyje to są woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infernovip Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Kto pomoze?https://drive.google.com/folderview?id=0B-vknqw6O-ZqR2FiTWE0MHVJXzA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Wygląda mi to na wobka pana Tomka Orlikowskiego z Bydgoszczy "tomekkolejarz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infernovip Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dzieki! Znalazlem aukcje z woblerem wlasnie tego producenta, gdzie malowanie rzeczywiscie wyglada podobnie, ksztalt tez. Moj wobler jest dosc stary dlatego pewnie stad troche inne malowanie i troche inny wyglad. Jednak wydaje mi sie,ze to wlasnie ten producent.Ostatnio na wypadzie nad rzeczke najlepiej sie wlasnie sprawdzal najwiecej ryb i bran na niego mialem i w obawie przed zerwaniem zrobilem fotki by ewentualnie znalezc w wypadku zerwania w zaczepie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Fajnie, że pomogłem. Cenię wobki pana Tomka, mam ich "kilka". Ostatnio nawet w ramach "serwisu pogwarancyjnego" przy zakupie kolejnych woblerów wkleił mi za free stery do woblerów, które kupiłem 10 lat temu . Żeby nie było, że stery były źle wklejone - odpadły po nieudanych rzutach w zakrzaczonych rzeczkach odbijając się od pni drzew.... Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez cys82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 A to czyje dzieło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Wpadł mi ręce duży wobler pływający / 35 g ,/ale nie potrafię przyporządkować firmy. Może ktoś z kolegów podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Hybrida Lures. Na bank :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 dzięki, sprawdziłem na stronie, tylko w banku pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Cieszę się że mogłem pomóc:-) ż ciekawostek dodam że marka ma polskie korzenie:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Pampi, czy wobler byl w woreczku strunowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Kiedyś kupiłem na allegro takie oto 15cm woblery,czy wie ktoś czyje to dzieło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Kiedyś kupiłem na allegro takie oto 15cm woblery,czy wie ktoś czyje to dzieło ? To chyba Jaxon... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie wiem znalazłem go dawno temu nad Wkra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Kiedyś kupiłem na allegro takie oto 15cm woblery,czy wie ktoś czyje to dzieło ? hmmm . kolor bardzo ładny , zółty wiec i wobler z kraju wiśni hiihii. żartuje tylko Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Może ktoś rozpoznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Paweł Grzecznik... Edytowane 5 Września 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Paweł Grzecznik...Nie domyślił bym się, podpis nieczytelny. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Może ktoś rozpoznaje.Nonszalancki podpis Pawła Grzecznika (zwykle podpisuje czytelniej! ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Nonszalancki podpis Pawła Grzecznika (zwykle podpisuje czytelniej! ).Musiał być Paweł zmęczony, pewnie wcześniej tłukł wahadełka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi