zator Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Kupiłem je w zeszłym roku na forum, robi je jeden z naszych kolegów. Na spodzie widnieją inicjały P.K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 @zator - to wygląda na robotę @Santiagohttp://jerkbait.pl/topic/53264-hand-made-by-santiago/?p=1948220 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dzięki stary, powiem wam, że te wobki fajnie mi się sprawdziły na kleniach i jaziach w Finlandii. Fajnie chodzą u daleko można nimi rzucić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Na bank Santiago Edytowane 7 Września 2017 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Co to za produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Co to za produkcja? Niezłe cierniki. Pewnie gdzieś okolice Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Żbiku - moja dawna konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Jakieś propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Klamka od Pawła B. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 mutex/ocfipreoqyfb/mutex Kiedyś kupiłem na allegro takie oto 15cm woblery,czy wie ktoś czyje to dzieło ? Kiedyś analogiczne robiła firma HRT. Model Stint. 13cm. 19g. Ten płytko schodzący. Te, które mam, są sygnowane na sterze.Dystrybutorem był Mistrall. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Panowie ktoś pomoże Prawdopodobnie to wobki (BILA) lub L.Dylewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ster jak u Billa ale uszko ma brzuchu raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek D Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Panowie ktoś pomoże Prawdopodobnie to wobki (BILA) lub L.Dylewski 20171007_151704.jpg20171007_151712.jpg20171007_151720.jpg To nie moje wobki, to są Kajtowskiego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) To nie moje wobki, to są KajtowskiegoZwykle były podpisywane: Kajtek. Zbigniew Kajtowski czy Zbigniew Kajtkowski?Już odszukałem. Zbigniew Kajtowski. Edytowane 9 Października 2017 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Wie ktoś z kolegów czyj to rybek?5 cm ddługości drobiu migocze. Okonie za min stadami gonia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Moim zdaniem przerobiona Rapalka (nowy ster i te białe kropki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Albo przerobiony stary Krakusek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ten Krakusek to całkiem prawdopodobny (podobna fakturka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Nie do końca mi wygląda na robotę Zbyszka Prałata, ale to można stwierdzić po dokładnych oględzinach wcięcia po oryginalnym sterze. Krakuski miały wygiety ster, więc cięcie będzie "uśmiechnięte". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Kupiłem go od znajomego. Chyba już parę latek ma.Był brudny jak bobocho. Skrzynka narzędziowo-wedkarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Jak możesz to pokaż bliżej głowę, wejście steru w korpus. To powinno więcej wyjaśnić, czy rzeczywiście to jest przeróbka Krakuska.Krakuski też miały prosty ster. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Prawy profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Krakus na 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 oczywiście że Krakus tyle że robiony przez Czulaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Krakusek, a właściwie Wobler krakowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi