etherni Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mówiłem że nie Prałata podobne są, bo razem zaczynali z Czulakiem dłubanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mówiłem że nie Prałata podobne są, bo razem zaczynali z Czulakiem dłubanie.Racja, ale nie wszyscy rozróżniają i wiedzą, że było ich dwóch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mało kto nawet wie, że Czulak w ogóle robił woblery. W ogólnej świadomości, jest kojarzony raczej jako trener. Z drugiej strony, w tzw. środowisku przynajmniej krakowskim, funkcjonuje jakaś dziwna niechęć do Zbyszka Prałata, i komentarze bardzo krzywdzące że firma, masówka, piana. Że nowe są kiepskie (nieprawda, mam różne, i bardzo stare tez, i sprawdzałem). Tak jakby popełnił zbrodnię, kiedy założył firmę zamiast rozdawać kolegom lipowe struganki. Zazdrość, polityka?Mogę tylko podejrzewać że tu czynniki towarzysko-zwiazkowe działają, a nie obiektywne spojrzenie na konkretny produkt. Bo Krakuski to doskonałe woblery, chociaż w pewnym ograniczonym stylu - raczej ewolucyjne doskonalenie sprawdzonej formy, niż szukanie nowości. Może nie ma Krakuska SDR, za to uklejka np. Nr 1 7cm, to coś co twórca doskonali od 30 lat. Daje do myślenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Witam. Może ktoś rozpoznaje czyje to wobki? Z góry dziękuję za pomoc????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Witam, czy to stadko autorstwa Leszka Dylewskiego? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Witam, czy to stadko autorstwa Leszka Dylewskiego?Oczywiście, że tak! Piękne!...I to jeszcze są starsze modele! Edytowane 16 Października 2017 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Dzięki Dokuś! A tego może rozpoznajesz? Edytowane 16 Października 2017 przez Wartoslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Dzięki Dokuś! A tego może rozpoznajesz?To chyba Gębski (współczesny model). ale niech Koledzy potwierdzą jeszcze... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Ostatnio nabyłem kilka woblerków i myślałem, że jeden z nich to Tobi. Im dłużej na niego patrzę tym bardziej jestem przekonany, że to nie Tobi. Co sądzicie, może ktoś wie czyja produkcja? Edytowane 17 Października 2017 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Nie malowałem (ten z foty to tamponiarka lub sito) tak woblerów i stery moich mają logo.Wygląda na jakiegoś Big Fish. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Nie malowałem (ten z foty to tamponiarka lub sito) tak woblerów i stery moich mają logo.Wygląda na jakiegoś Big Fish.Arku, dzięki za odpowiedź. Takich Big Fish-ów nie widziałem, choć ster jest z wtryskarki i podobny do ich produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Witam Ktoś kojarzy jak stare są te Rapalki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Tak to bardzo cenne Rapale z kotwicami z litego złota Stelarz jest ponoć z tytanu Kolekcjonerski cena ok 1000 zł Edytowane 20 Października 2017 przez seba 123 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Tak to bardzo cenne Rapale z kotwicami z litego złotaStelarz jest ponoć z tytanu a okleina z kombinezonu astronauty nasa.Kolekcjonerski cena ok 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Witam Ktoś kojarzy jak stare są te Rapalki Piotrek to oddałęś nowe Sendale za stare Rapalki?Z samochodami może też tak robisz?Ustawię się pierwszy w kolejce.Mam bardzo starą Astrę jakby co. Edytowane 20 Października 2017 przez Mariusz54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Sendale poszły za całkiem inne wobki Rapale jeszcze nie są moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Tak to bardzo cenne Rapale z kotwicami z litego złotaStelarz jest ponoć z tytanuKolekcjonerski cena ok 1000 złStelaż 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Witam Ktoś kojarzy jak stare są te Rapalki$_84.JPG$_84 (3).JPGTo nie są raczej stare rapalki, ale wypuszczone z powodu jakiegoś jubileuszu (prawdopodobnie). Mogą mieć jakąś wartość ze względu na ograniczoną ilość, ale raczej nie popadałbym w euforię. Niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Już dostałem infona priv. Rapale okolicznościowe, te modele wypuszczone w bardzo małej ilości na 100 rocznicę powstania firmy Chyba nabęde co mi tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Tak myślałem z tą 100, ale nie byłem pewny. Pamięć już nie ta . Reszta zgadza się. Bierz, jeśli za nie cena jest atrakcyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 No taniej niż 1000 za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 To się opłaca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) https://www.google.pl/search?q=rapala+100th+anniversary+lures&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjR_eyA8P_WAhVoQJoKHdMLDBEQsAQIKA&biw=1876&bih=1033#imgrc=wRDJ8DuGIZwT-M: Rapale są z 2005 roku. 30zł sztuka w polskim sklepie. Edytowane 20 Października 2017 przez 3arteK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) To wobki wypuszczone z okazji 100 letniej rocznicy urodzin P. Lauri Rapala, seria z 2005r. Rapala jako producent w zeszłym roku obchodziła 80-cio lecie. Edytowane 20 Października 2017 przez ttoomm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Taki mały bonus : 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi