pietrus Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Czy ktoś coś kojarzy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) ....... jeśli mnie pamieć nie zawodzi , to chyba jedne z pierwszych RAPALEK bez napisów na woblerku i sterze. Jedynie świadczący o pochodzeniu był napis na pudełeczku w które je pakowali.Późniejsze wersje miały wytłoczony napis na bokach , następne i obecnie na sterach . Edytowane 21 Października 2017 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 moze ktos mial stycznosc z tym swimbaitem ze zdjecia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Czy ktoś coś kojarzy? DSCN4560.JPGDSCN4561.JPGDSCN4562.JPGMario ,myślisz że to może być rapalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Mario ,myślisz że to może być rapalka?Piotrek, a dlaczego nie? Wszystko na to wskazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Jeśli tak to taki dość stary model chyba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Mario ,myślisz że to może być rapalka?............. myślę , że tak i do tego bardzo stary model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Hej, Czyja to mrówka? Myślałem, że Tomy, ale raczej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Ktoś rozpoznaje? Kiedyś do mnie trafiły i nie wiem, czyje to produkcje. Górny 15cm, dolny 12cm. Edytowane 23 Października 2017 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Góra wygląda na Rapę. Dolny to Siek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Hej, Czyja to mrówka? Myślałem, że Tomy, ale raczej nie... Zdecydowanie nie Tomiego. Ona nawet obok jego mrówy nie leżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Już dostałem infona priv. Rapale okolicznościowe, te modele wypuszczone w bardzo małej ilości na 100 rocznicę powstania firmy Chyba nabęde co mi tam Hej! Te Rapale mają wartość +/- 28,00 zł Jeśli potrzebujesz, daj znać to Ci kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Taki mały bonus : 3 kotwice?! A fee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Czy może ktoś wie co to za przynęta? Opalizacja i sposób malowania wskazywałaby, że to jakiś wobler Tomy? https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/f22af85ecf5938c4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Wg mnie to nie jest Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Czyje to wobki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Love-Bait http://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait-moje-przyn%C4%99ty/page-88 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Czy może ktoś wie co to za przynęta? Opalizacja i sposób malowania wskazywałaby, że to jakiś wobler Tomy? https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/f22af85ecf5938c4 Raczej @Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Jestem w imternetach Grażyna, boszz co za sława 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Czujesz się jak blogerka śniadaniowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Jestem w imternetach Grażyna, boszz co za sława Dzwoń do swojej Kobiety niech robi mielone, dzisiaj zasłużyłeś Edytowane 27 Października 2017 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Witam, może ktoś wie co to jest kojarzy mi się z Salmo ale ja się na woblerach nie znam i dlatego pytam ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Jacku, to są woblery Salmo. ten dłuższy to Minnow, a pozostałe dwa to Hornet w wersji SDR. Jak ich nie potrzebujesz to chętnie przygarnę. W zamian wyślę wahadełka . Edytowane 28 Października 2017 przez Banjo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Jacku, to są woblery Salmo. ten dłuższy to Minnow, a pozostałe dwa to Hornet w wersji SDR. Jak ich nie potrzebujesz to chętnie przygarnę. W zamian wyślę wahadełka .To te starsze wersje? Jak je chcesz to pisz na priv ????. Ale wachadelek nie chcę ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi