makra Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 witam 1 to na pewno mój .wiekowy,kurcze że te wobki jeszcze żyją" ? ;-)proszę powiedzieć kto był producentem tego woblera mam ich jeszcze 7 sztukz góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 witam proszę powiedzieć kto był producentem tego woblera mam ich jeszcze 7 sztukz góry dziękuję za pomoc Little Wing? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Nr 28 woblery z metalowym sterem to dzieło Irka Moroza z Gorlic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 witam proszę powiedzieć kto był producentem tego woblera mam ich jeszcze 7 sztukz góry dziękuję za pomocJarosław Kozłowski z Krakowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Coś Pan dużo masz woblerów z Krakowa. Chyba był tam dłuższy postój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Na dole w prawym rogu wygląda na wobler od kolegi karas1380 ( nick z Allegro), na dole po środku Rapala Rattlinn, trzeci od góry w lewej kolunine to Salmo Sweeper, trzy od góry w prawej kolumnie wyglądają na plastikową chińszczyznę. Choć wygląda prawie identycznie, to nie jest Sweeper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Panowie czy to Siudaki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Raczej nie.Nie pamiętam kto, ale gość sprzedawał takie na alledrogo,wiem ,że sam je robił. Edytowane 10 Listopada 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Wyglądają na łomżyńskie bez sterowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Łomżyńskie bezsterowce???sorki za dublowanie odp. nie zauważyłem posta Waldiegorównież uważam ze to Łomzynskie Edytowane 10 Listopada 2017 przez TomaszKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Siudaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jak dobrze pamiętam to twórcą pierwowzoru łomżyńskiego bezsterowca był właśnie Siudakiewicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jarosław Kozłowski z KrakowaChodzi ci o "swojego chopa" z Bieszczad?Jezeli to ten Jarek to pozdro z Leska a mogę i ja sypnąć jego woblerami które mam a pewnie nikt inny nie ma. Artysta, jak by na niego nie patrzył. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Chodzi ci o "swojego chopa" z Bieszczad?Jezeli to ten Jarek to pozdro z Leska a mogę i ja sypnąć jego woblerami które mam a pewnie nikt inny nie ma.Artysta, jak by na niego nie patrzył. Kurcze ! tak się często zastanawiałem czy 'trout master" to ty ? bo ja to ja na pewno . Stare czasy , nikt tak jak ty nie pomógł ,PAMIĘTAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Chodzi ci o "swojego chopa" z Bieszczad?Jezeli to ten Jarek to pozdro z Leska a mogę i ja sypnąć jego woblerami które mam a pewnie nikt inny nie ma.Artysta, jak by na niego nie patrzył. Kurcze ! tak się często zastanawiałem czy 'trout master" to ty ? bo ja to ja na pewno . Stare czasy , nikt tak jak ty nie pomógł ,PAMIĘTAM Brawo Wy . Wreszcie odnaleźliście się . Sorrki Jarek, że Ciebie wydałem . Edytowane 12 Listopada 2017 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jak dobrze pamiętam to twórcą pierwowzoru łomżyńskiego bezsterowca był właśnie Siudakiewicz.Współtwórcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 jeszcze kilka niezidentyfikowanych znalazłemnr 34 to Rafała Ryszkowskiego z Bydgoszczy.Ma penisoidalny kształt,nazywany był na "K"(od kształtu) Nie podam pełnej nazwy,bo dostanę drugie ostrzeżenie :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 "... bo dostanę drugie ostrzeżenie :-) A gdzie te Twoje ostrzeżenia? Ja mam 3 (z początków aktywności), są widoczne i nie znikają na wet za dobre sprawowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Ktoś rozpoznaje czyja to produkcja? Zależy mi na tym. Wielkość trociowa, czyli ok. 7 cm. Edytowane 14 Listopada 2017 przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) A mój ktoś kojarzy - ster też podobnie, dziwnie zakrzywiony... Edytowane 14 Listopada 2017 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ktoś rozpoznaje czyja to produkcja? Zależy mi na tym. Wielkość trociowa, czyli ok. 7 cm.ostatni z dołu: rękodzieło z Bychawy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 ostatni z dołu: rękodzieło z BychawyDzięki Marcin. Masz na myśli Andrzeja Kułaka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Panowie robię porządki i poproszę o pomoc .Nie jestem pewien ale chyba ze Zgorzelca je kojarzę Podrzuci ktoś , czyje ? Bo spać nie pójdę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Panowie robię porządki i poproszę o pomoc .Nie jestem pewien ale chyba ze Zgorzelca je kojarzę Podrzuci ktoś , czyje ? Bo spać nie pójdę Pewności nie mam, ale czy to nie Szuszkiewicz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi