seba 123 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nie nazwał bym ich cukiereczkami No chyba ze przez kolor są tutaj siudaki ferrox jakaś dłubanina małego dziecka gebski i podróbki na wzór wobkow z czarnego , inaczej ktoś próbował zrobić podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Kilka wynalazków... Edytowane 28 Grudnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 No i jeszcze jedna niewiadoma... Ten wobler z pstrągowego pudełka nie ma żadnych oznaczeń, ale ma charakterystyczny ster - w kształcie łopatki... Nie wiem czyj... Image(7).jpeg Image(8).jpegOdkopie troszke tematDla porównania Woblery Leszka Woblery Andrzeja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Odkopie troszke tematDla porównania Woblery Leszka Woblery AndrzejaDziękuję Piotr! Kolega @LA napisał w poście #895, że to jego woblery... Czyli co teraz z tym? Ufffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Inne oczy, inny ster= inny wobler. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Panowie rozpoznaje ktoś tego woblera , czyjej on jest produkcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Już kiedyś pytałem o takiego, mam identyczne. Ale może teraz ktoś rozpozna.Wiem tyle, że to na pewno nie jest: - gorlicki- sądecki- Wideł Robione w okolicy Krakowa - gdzieś na wschód od miasta. Lata 90' a może i wcześniej. Były w sprzedaży w sklepie Barwena. Tyle wiem. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez etherni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Podobny wzór był bardzo skuteczny na Sanie w latach 90-tych. Nie wiem czy kumpel ma orginal ale ja gdzieś miałem podróbkę (zrobiona przeze mnie) i jak znajdę to wrzucę. Kumpla tez popytam. Kto to robił- pojęcia nie mam ale skoro dotarł do Leska i był bardzo skuteczny to coś wartował.Jedyna inna rzecz w tym co pamietam to folia z papierosów była klejona w formie łuski (na zakładkę) z małych wycinanych "dziurkaczem" kółeczek. Znajde aktora to wrzucę foto. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Panowie rozpoznaje ktoś tego woblera , czyjej on jest produkcji ?Wygląd przypomina mi Nils Master'a, tyle, że Nils Mastery nie miały metalowych sterów... Może ten ster jest dorobiony? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Już kiedyś pytałem o takiego, mam identyczne. Ale może teraz ktoś rozpozna.Wiem tyle, że to na pewno nie jest: - gorlicki- sądecki- Wideł Robione w okolicy Krakowa - gdzieś na wschód od miasta. Lata 90' a może i wcześniej. Były w sprzedaży w sklepie Barwena. Tyle wiem.raczej gorlicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Panowie a może Andrzej Konowrocki lata 90-te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Panowie rozpoznaje ktoś tego woblera , czyjej on jest produkcji ?To wobler tzw. ,,studenta,,. Dostępne były w Krakowie w latach 90-tych. O studencie nie wiem nic natomiast trochę więcej powiedział by o nich @ czarny1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 To wobler tzw. ,,studenta,,. Dostępne były w Krakowie w latach 90-tych. O studencie nie wiem nic natomiast trochę więcej powiedział by o nich @ czarny1.Brawo! Tez słyszałem o tych woblerach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Podobno to woblery Mleczki, ale ja się na tych wszystkich "robakach" nie znam... Napiszcie czy rozpoznajecie te woblerki. Dzięki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Podobno to woblery Mleczki, ale ja się na tych wszystkich "robakach" nie znam... Napiszcie czy rozpoznajecie te woblerki. Dzięki! WP_20180108_19_08_27_Pro.jpg WP_20180108_19_09_14_Pro.jpg WP_20180108_19_09_56_Pro.jpgTo nie Darka Ale widaĆ, że ktoś ewidentnie chciał podrobić (jak dla mnie wyszło słabo ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Poproszę o pomoc .Kto poczynił ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 i jeszcze jedna fotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 i jeszcze jedna fotkaNo ma jakąś sygnaturę na brzuszku! ...Ale nie rozczytam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Poproszę o pomoc .Kto poczynił ?i jeszcze jedna fotkaJacek, poszperałem i to chyba jest wobler Kokon autorstwa Ireneusza Cyca z Zamościa. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) To nie Darka Ale widaĆ, że ktoś ewidentnie chciał podrobić (jak dla mnie wyszło słabo )Ja tam nawet podobieństwa do Darkowych nie widzę. Ot ktoś zrobił sobie imitacje żółtobrzeżka według własnej wizji. Strzelam nawet, że to dwóch różnych twórców lub robione w dużych odstępach czasu. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez ptr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jacek, poszperałem i to chyba jest wobler Kokon autorstwa Ireneusza Cyca z Zamościa.Dokładnie tak. Ciekawe woblerki, ładnie wykonane.A i ryby na nie można złowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Czyja produkcja? Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jacek, poszperałem i to chyba jest wobler Kokon autorstwa Ireneusza Cyca z Zamościa.Ja bym je nazwał Cycki "łooo ale dobre Cycki na suma" "masz nowe Cycki" itp. kupa radości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Czyja produkcja? Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka Leo,mam dwa 12 i 15 do odstąpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Wygląd przypomina mi Nils Master'a, tyle, że Nils Mastery nie miały metalowych sterów... Może ten ster jest dorobiony?Ja posiadam Nils Mastera z metalowym sterem.Mam go ok.30lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi