Dokuś Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ja posiadam Nils Mastera z metalowym sterem.Mam go ok.30lat.Fajna sprawa! Wrzuć fotkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Nie potrafie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Nie potrafie dodaj odpowiedź - dodaj plik zapisany na dysku i załącz do opisu... także wrzuć fotkę Edytowane 11 Stycznia 2018 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Rozpoznaje ktoś, czyja produkcja?, pływający, znaleziony z 5 lat temu nad Wisłą Edytowane 12 Stycznia 2018 przez dragonexp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Wygląda na starą produkcję użytkownika tito201 z Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Proszę o pomoc w identyfikacji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Proszę o pomoc w identyfikacji :-)No tu, to akurat trudności nie ma... Toż to przecież Rapala Shad Rap (chyba SR-5) w kolorze SD... Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgadza się. 7cm Shad Rap. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 No tu, to akurat trudności nie ma... Toż to przecież Rapala Shad Rap (chyba SR-5) w kolorze SD...Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 No tu, to akurat trudności nie ma... Toż to przecież Rapala Shad Rap (chyba SR-5) w kolorze SD...Zgadza się. 7cm Shad Rap.Dzięki Kolega @trout master ma rację. To chyba jednak jest ta większa - 7cm, czyli SR-7 a nie jak napisałem SR-5... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 IMG_20171227_110010.jpg ... może ktoś poznaje powyższe "cukiereczki" ?Prawy górny róg to napewno Owsiak ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Panowie Proszę o pomoc w identyfikacji woblerów z mojej kolekcji. Kupowane na przestrzeni wielu lat. Zdjęcia przedstawiają albo charkterystyczny kształt, albo pomalowanie, względnie inicjały. Dziękuję i pozdrawiamAlek ps;Do admina.Jeśli wstawiłem temat w niewłaściwym dziale, to przepraszam i proszę o przekierowanie do właściwego. Dzięki Edytowane 17 Stycznia 2018 przez platynowłosy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zdjęcie z 13 Toma woblerkami to robota mojej nieżyjącego już kolegi z Krosna,sam nawet robiłem mu wzory wobków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ten z trzeciej fotki (do góry brzuszkiem), ma oznaczenia P.O., to Paweł Olszewski z Poznania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 A na przedostatniej fotce dwa na dole to moje eRKi model 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 ...i na trzynastej fotce ten wobler z ciemną kropką na boczku, to chyba Gabkor. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Woblery ze zdjęcia 8 i 10 autorstwa @Gizmond 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Kto jest autorem tego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Na moje oko Tomy Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Drewniana boleniówka Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 A tyle razy go przewalałem z kąta w kąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Czy któryś z kolegów rozpoznaje czyje to wobki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 To woblery z Krosna... Niestety już niedostępne.... Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 To woblery z Krosna... Niestety już niedostępne.... Pozdrawiam, Tomasz eS Tomku masz na myśli te o które pytałem? to chyba dobry zakup zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Tomku masz na myśli te o które pytałem? to chyba dobry zakup zrobiłem Tak te... Pan który je robił jakiś czas temu zmarł... Nie wiem ile płaciłes ale kiedyś ich domena była niska cena i możliwość zakupu "nad wodą " Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi