Voiteh Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Tak te... Pan który je robił jakiś czas temu zmarł... Nie wiem ile płaciłes ale kiedyś ich domena była niska cena i możliwość zakupu "nad wodą " Pozdrawiam, Tomasz eS ale nie znasz imienia i nazwiska ich autora? google też nic nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Michna Adam? Kurcze nie pamiętam.... Ale się dowiem jak trzeba... Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Michna Adam? Kurcze nie pamiętam.... Ale się dowiem jak trzeba... Pozdrawiam, Tomasz eSProducent miał na nazwisko Michno, albo tak jak pisze Tomasz eS "Michna" - nie jestem na 100% pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Tylko Adam czy Grzegorz ? Edytowane 31 Stycznia 2018 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam, może kto pomoże jaki to wykonawca?z góry dziekuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Górne wyglądają na bonito dolne hubala Edytowane 31 Stycznia 2018 przez AdamO123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Górne Bonito ? No nie wydaje mi się. Dolne to Harnasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Harnasie ?! hmm może ktoś to potwierdzi bo nie sadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Czy któryś z kolegów rozpoznaje czyje to wobki? Pstrążki.jpg Mam jednego w pudełku. Pstrągowy rzeźnik.Wobler ostatniego rzutu... i wtedy siada pstrąg.Nie chciałbyś odstąpić ze dwie sztuczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) to woblery hubala nawet oczko nosowe to potwierdza harnaś tak nie zaginał także dziękuję a 1 to na 90 % bonikt z przed 4 lat chyba były oklejane tkaniną Edytowane 31 Stycznia 2018 przez AdamO123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 to woblery hubala nawet oczko nosowe to potwierdza harnaś tak nie zaginał także dziękuję a 1 to na 90 % bonikt z przed 4 lat chyba były oklejane tkaniną Tak to są Hubale, ale Harnasie też były tylko, że były podpisane Harnaś. Robione były z tej samej formy, stery też. Mam oba modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tadam ! a 1 to bonito wiec tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Mam jednego w pudełku. Pstrągowy rzeźnik.Wobler ostatniego rzutu... i wtedy siada pstrąg.Nie chciałbyś odstąpić ze dwie sztuczki ? Dopiero co je kupiłem i jeszcze do mnie nie dotarły Tomku może Ty wiesz czyja to robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tak to są Hubale, ale Harnasie też były tylko, że były podpisane Harnaś. Robione były z tej samej formy, stery też. Mam oba modele. ok czyli dolne Hubale, a górne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 BONITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 ok czyli dolne Hubale, a górne? Wyglądają na Bonito, ale nie wiem czy były wersje oklejane materiałem. Może ktoś zrobił to na własną rękę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 BYły załączyłęm zdjęcie przecież 4 lata temu takie były produkowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 "... a 1 to na 90 % bonikt z przed 4 lat chyba były oklejane tkaniną".Świetna tkanina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 ano, niewiem dlaczego je wycofali woblery naprawdę łowiły piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 BYły załączyłęm zdjęcie przecież 4 lata temu takie były produkowane Sorki, nie skojarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dopiero co je kupiłem i jeszcze do mnie nie dotarły Tomku może Ty wiesz czyja to robota? Nie mam zielonego pojęcia. Kiedyś myślałem, że to jakiś wyblakły champion AL, ale okazuje się, że nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Voiteh, Kolega Ace ostatnio o nich chyba pisał, znał producenta, więc będzie wiedział, jego pytaj. Też zostało mi kilka sztuk, trzymam je z sentymentu, bo dawniej sporo pstrągów na nie wyjąłem, teraz łowię prawie tylko na swoje, ale te w pudełku noszę . Łamią się w nich stery, ale wymieniłem na nowe (najlepiej zrobić to od razu), to naprawdę super przynęta, warto było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 marekn który Ace bo znalazłem dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ten http://jerkbait.pl/user/64696-ace/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi