Banjo Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Zaskoczyłeś mnie, mam Teno, kilka "rozkladowek" salmo z rożnych lat a Teno SDR nigdy nie spotkałem.Swoją drogą ciekawe czemu szybko przestali je produkować (Teno w ogóle)? Słabo łowiły? Nie wiem dlaczego przestali. Mogę popytać. Jak na niego łowiłeś? Bawiłeś się w twitching? Taka była kiedyś kolorystyka:http://voblery.com.ua/catalog/teno-sdr.html Nie wszystko było puszczane na polski rynek . Edytowane 16 Lutego 2018 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Próbowałem twitchingu, próbowałem tez łowić zgodnie z instrukcją na wypuszczonego. Ale zaznaczam ze w wodach gdzie nie ma łososi - a przecież dla nich jest dedykowany. Natomiast byłem niemal pewien ze praca Teno spodoba sie pstrągów i jesiennym kleniom, a tu niestety nie. Cóż , mieszka sobie w pudełku i może kiedyś bedzie jego dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Też mam w pudełku jednego Teno w kolorze GP (http://voblery.com.ua/catalog/teno.html) I mam podobnie, nigdy nic na niego nie złowiłem, ale czeka sobie na swój dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Próbowałem twitchingu, próbowałem tez łowić zgodnie z instrukcją na wypuszczonego. Ale zaznaczam ze w wodach gdzie nie ma łososi - a przecież dla nich jest dedykowany. Natomiast byłem niemal pewien ze praca Teno spodoba sie pstrągów i jesiennym kleniom, a tu niestety nie.Cóż , mieszka sobie w pudełku i może kiedyś bedzie jego dzień. Ja też . Edytowane 18 Lutego 2018 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Też mam w pudełku jednego Teno w kolorze GP (http://voblery.com.ua/catalog/teno.html) I mam podobnie, nigdy nic na niego nie złowiłem, ale czeka sobie na swój dzień. Też na to liczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam,Mam tego woblerka od kilkunastu lat. Wykonany b.starannie. Na sterze niebieski napis HECTOR FLOATING. Może ktoś wie czyj to produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 To są BigFISH-e: 44.jpg a to są Orliki: 45.jpg ale zaznaczam, że to jest moja interpretacja. Nie mam woblerów w opakowaniach, mogę mylić się .Zważywszy na to, że jestem autorem i jednych i drugich potwierdzam, że są to Big Fish i Orlik. A swoją drogą ciekawe, że Orliki się jeszcze zachowały, bo za wiele ich nie było zrobionych, Może ze 10 tysięcy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makra Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 WITAMPROŚBA O IDENTYFIKACJĘ Z GÓRY DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Zważywszy na to, że jestem autorem i jednych i drugich potwierdzam, że są to Big Fish i Orlik. A swoją drogą ciekawe, że Orliki się jeszcze zachowały, bo za wiele ich nie było zrobionych, Może ze 10 tysięcyDzięki za informację, tylko ciągle nurtuje mnie ten napis na sterze "HECTOR". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Dzięki za informację, tylko ciągle nurtuje mnie ten napis na sterze "HECTOR".To nie było do Ciebie, (nie o twoim woblerze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 To nie było do Ciebie, (nie o twoim woblerze).No to nadal nic nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Zważywszy na to, że jestem autorem i jednych i drugich potwierdzam, że są to Big Fish i Orlik. A swoją drogą ciekawe, że Orliki się jeszcze zachowały, bo za wiele ich nie było zrobionych, Może ze 10 tysięcy Bo mylą je z Big Fishami . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Poproszę o pomoc. Ster metalowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Fajny. Skąd go Jacku wytrzasnąłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Fajny. Skąd go Jacku wytrzasnąłeś?Jakby Jacek przetrząsnął czeluście swoich pudełek, to pewnie jeszcze niejeden taki wypadnie!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Dostałem takie dinozaury 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Łomatko, muszę kiedyś Ciebie odwiedzić, na wszelki wypadek wezmę plecak z pustymi pudełkami . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Czy podłużne tylne oczko było zarówno w Big Fish jak i w Orlikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 To są Big Fishe?Jestem pewien że tak, przynajmniej tak pisało na pudełkach, z tego co pamiętam. No ale przez dwadzieścia parę lat to może się pomylić, zatrzeć. Jak by ktoś posiadał taki model i wielkość i jeszcze chciał się pozbyć to zapraszam na priv, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 To są Big Fishe?Jestem pewien że tak, przynajmniej tak pisało na pudełkach, z tego co pamiętam. No ale przez dwadzieścia parę lat to może się pomylić, zatrzeć. DSCF0541.JPG DSCF0542.JPG Jak by ktoś posiadał taki model i wielkość i jeszcze chciał się pozbyć to zapraszam na priv, DSCF0543.JPG Popytaj kol. @thymalus. To są jego woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 WITAMPROŚBA O IDENTYFIKACJĘ Z GÓRY DZIĘKUJĘ 7 - eRKa model 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Czy podłużne tylne oczko było zarówno w Big Fish jak i w Orlikach?Było w obu tak samo. To są Big Fishe?Jestem pewien że tak, przynajmniej tak pisało na pudełkach, z tego co pamiętam. No ale przez dwadzieścia parę lat to może się pomylić, zatrzeć. DSCF0541.JPG DSCF0542.JPG Jak by ktoś posiadał taki model i wielkość i jeszcze chciał się pozbyć to zapraszam na priv, DSCF0543.JPGJeśli usatysfakcjonują Cię czyste surowe korpusy to coś znajdę, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Było w obu tak samo. Jeśli usatysfakcjonują Cię czyste surowe korpusy to coś znajdę, Poproszę poszukać, będę wdzięczny, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Poproszę poszukać, będę wdzięczny, bardzo. Chętnie kilka szt. też zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Czyje to dzieło? Dla ulatwienia dodam, że podobno gość zmarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi