iduss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam wszystkich forumowiczów i zwracam się z prośbą o pomoc,,,,kupiłem kilka szt woblerków i mam zagryziaka czyje to woblerki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Czarny na górze to J. Gusman Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 no właśnie dzięki ,te żółtobrzezek z początku myslałem ze to Dariusza Mleczki :-}ten drugi pod żółtobrzeżkiem ma napis hal na sterze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Borsuk dzięki,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 I jeszcze 4 szt 3 górne to prawdopodobnie woblery p J,Sendala w tym jeden przemalowany ale nie jestem pewien ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 no właśnie dzięki ,te żółtobrzezek z początku myslałem ze to Dariusza Mleczki :-}ten drugi pod żółtobrzeżkiem ma napis hal na sterze..Ten żółtobrzeżek to imago lures @grzegorzp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Ten największy z drugiego zdjęcia wygląda na JAZ-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Dzięki Mariusz 54 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 a ten zaznaczony wobler nie jest żółtobrzeżkiem od Grześka - IMAGO LURES? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Voiteh zgadza się Mariusz54 potwierdził ze to imago , ja także sprawdziłem w wątku twórców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 I jeszcze 4 szt 3 górne to prawdopodobnie woblery p J,Sendala w tym jeden przemalowany ale nie jestem pewien ,,, Zdjęcie-0046..jpgsendal tylko jeden ten maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 dzięki wolta ta boleniówka podobno miała być z pod noża p. J,Sendala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 I boleniowy też Pana Sendala na 100 %. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Dzięki Robert 7704 TO mnie uspokoiłeś bo mam 3 te boleniowe dwa do gabloty a jeden do wody na Warciańskie Bleczki :-)dziękiPOZDRAWIAM' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Z wysokim czołem może J.Trzepizur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Darek1 on trochę tkzw płotkę p J.Sendala mi przypomina tyle że jest przemalowany przez osobę od której kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam Powiedzcie Koledzy co to jest za wobler ? pozdrawiam Bogdan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Tez mi się wydaje ze (trzepizur) reszta to maluch i boleniowka J.Sendala a ten spory to J.Zwolski (JAZ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Pit 1982 znalazłem w necie bardzo podobne woblery i wydaje mi się ze to jeden z woblerów Adama Nogaja notabene podobny bardzotrzepizura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Rzeczywiście najpewniej Adam Nogaj.http://www.spinerczestochowa.pl/cat/maniacy Edytowane 25 Lutego 2018 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 darek 1 no właśnie na tej stronie ,,,::----))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Kolego @tymof to prawdopodobnie Kikuchi (Japan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 a to "dobry" wobek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Bogdan, mogę go przetestować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Lata temu miałem takich kilka. Pewnie gdzieś się jeszcze poniewierają jakieś po przepastnych pudełkach;-) ż tego co pamiętam szeroką akcja i mało lotne.U mnie kariery nie zrobiły, no ale co kto lubi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi