iduss Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam Forum nabyłem kilka woblerków i zwracam się z prośbą jeżeli ktoś rozpoznaje te produkcje proszę o wpis,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Pierwszy wyglada jak Yugol. Ale czy to oryginał czy czyjaś podróbka to nie wiem. Ile cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam trout master 5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Drugi wydaje mi się, że to wobler Konowrockiego. Nie jestem pewien imienia, ale chyba Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ten czwarty to identyczne malowanie jak u L Dylewskiego tyle ze inicjały D,SZ a 3 wobler to podobno dzieło jakiiegoś rękodzielnika z Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 ten drugi mazamazany napis na grzbiecie I K O N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Sylwek 1981 masz racje ten zamazany napis na grzbiecie to chyba AKON CZYLI SKRÓT Andrzej Konowrockidzięki taka znana postać i nie wpadłem na to, a ten wobler to chyba tkzw banan sylwek 1981 dzięki raz jeszcze teraz juz z życiorysem wobek moze trafic do gabloty:-))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ten czwarty to identyczne malowanie jak u L Dylewskiego tyle ze inicjały D,SZ a 3 wobler to podobno dzieło jakiiegoś rękodzielnika z Czarnego.DS - Darek Szyszka , uczeń Leszka Dylewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ten pierwszy od lewej to wobler Jawia. Twórca z Bydgoszczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 ryba 1981,Banjo dziękuje za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 teraz juz z życiorysem wobek moze trafic do gabloty:-)))))pochwaliłbyś się trochę gablotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 sebek7575 moja kolekcja przy twojej to pikuś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 To obaj pokażcie swoje zbiory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Umie ktoś powiedzieć, kto jest Twórcą tego Morelka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Morel team. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Morel team. Morel Team stanowiło kilku twórców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Morel Team stanowiło kilku twórców.Stąd moje pytanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Czy ktoś pomoże w identyfikacji smużaków. Szczeglinie interesowała by mnie informacja na temat bezsterowca. Ciekawa konstrukcja. Dzieki za info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Stąd moje pytanie... Uderz do Wojtka Grocholi (@pstrągman). Robił dla Morel Team to może rozpozna czyj to. http://pstragman.pl/przynety/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Czy ktoś pomoże w identyfikacji smużaków. Szczeglinie interesowała by mnie informacja na temat bezsterowca. Ciekawa konstrukcja. Dzieki za info. O ile mnie wzrok nie myli to na pierwszym zdjęciu jest stara mróweczka Parfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Czy ktoś pomoże w identyfikacji smużaków. Szczeglinie interesowała by mnie informacja na temat bezsterowca. Ciekawa konstrukcja. Dzieki za info. O ile mnie wzrok nie myli to na pierwszym zdjęciu jest stara mróweczka Parfa.dzięki Piotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Witam,czy ktoryś z kolegów pomoże mi rozszyfrować te o to Rapale,chodzi mi dokładnie o model,wielkość i wagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 22.jpgWitam,czy ktoryś z kolegów pomoże mi rozszyfrować te o to Rapale,chodzi mi dokładnie o model,wielkość i wagę.Hej przecież jest napisane jak BYK ,że to countdown (większość) Co do wielkości ciężko powiedzieć a waga jest zależna od wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 To że COUNTDOWN to wiem,ale jaka wielkość i waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Miarka i waga pomoże:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi