marian-56 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Witam.Znalazłem jednego kaczo/bobra w moich zasobach."Popaprany" był flamastrem czarnym ,a póżniej zmazany,żeby nie walił tak po oczach.Na jednym zdjęciu widać nazwę chyba po francusku?Kłaniam się Marian. Edytowane 11 Marca 2018 przez marian-56 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Witam.Znalazłem jednego kaczo/bobra w moich zasobach."Popaprany" był flamastrem czarnym ,a póżniej zmazany,żeby nie walił tak po oczach.Na jednym zdjęciu widać nazwę chyba po francusku?Kłaniam się Marian. ;) No przecież tu wszystko jest, jak na tacy... Wobler Swim Whizz Homer le Blanc Tackle MFGR. Fajna sztuka! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 No coś takiego tylko mój biały w srebrne pasy a góra żółto pomarańczowy fluo Łapało to coś kiedyś?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Dokładnie kolor 82 Ale nie do końca ten bo u mnie jedno oczko do mocowania z przodu. Edytowane 11 Marca 2018 przez MarcinMal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja miałem kiedyś takie, ale nie dałem im szansy a może to był błąd, bo za oceanem świetnie się sprawdzają!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Po wodzie pływa i believer się nazywa...Krokodyle to muszą go nie lubić,każdy próbuje mu przywalić?! Edytowane 11 Marca 2018 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Po wodzie pływa i believer się nazywa...Darek, toż to wędkarska poezja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Niezła nazwa bo taki brzydal,że tylko wiara umożliwia użycie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Witam dostałem ostatnio piwnicowy prezent od znajomego z pracy Chciałbym się dowiedzieć co to za wobki ze zdjęcia nr 1 pierwszy rząd pionowo 5 sztuk i na samym dole ten jeden oraz drugie zdjęcie wynalazki drugi rząd od 3 do samego dołu co to za dzieła z góry dziękuje za odpowiedzi.Pozdrawiam MarcinMal Ten z samego dołu to 100 % Gębala z pod ręki mistrza Henryka. Dwa do porównania. Edytowane 11 Marca 2018 przez Paweł J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ale nie do końca ten bo u mnie jedno oczko do mocowania z przodu.Witam.Mialem ich kilka sztuk.Z dwoma oczkami są duże ok 25 cm/waga ok30/35 gram.Wyższe oczko -wobler zanurza się płyciej.Niższe oczko nurkuje głębiej.Dużych nie używałem ,służą raczej do trolingu.Na mniejsze łowiłem oknie i szczupaki. Bez rewelacji.Praca woblera fajna.To już historia.Teraz tylko "jedyna słuszna metoda wedkarstwa" MUCHA.Kłaniam się Marian. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Niezła nazwa bo taki brzydal,że tylko wiara umożliwia użycie.Ryby reagują instynktownie a czasami z zainteresowania. "Brzydal" nie ma nic do rzeczy. Na takie "kaczki" świetnie brały swego czasu pstragi na Myczkowcach dopóki Wojewoda na wniosek Okręgu nie wprowadził "obrębu ochronnego". Długość oczywiście ok 5cm, z grzechotką, kolory oczojeb**e. Firmy nie pamietam a nie chce mi się szukać. Dzisiaj będąc pierwszy raz "za pstrągiem" ale bardziej w celu przetestowania sznura z kijem, założyłem odświeżonego rano przed wyprawą strima na którego w czasach zanim powstał OS San, na Bachlawie, z Arturem Trzaskosiem robiliśmy zawody kto złowi więcej "kropasków" na brudnej wodzie. I oczywiście głowacica nie zawiodła (dobrze że przypon nie zakładam jak niektórzy- 0.16mm) a pstragi zostały skonsumowane przez kormorany bo z ich strony dotknięcia nie miałem. Woda I turb., kij #6, przypon 0.25mm i strim ok 6cm w kolorach- na brudną, pośniegową wodę. Musiałem niestety biec za "70+" bo było za duże ryzyko zerwania a podciągnąć na sile tę rybę w nurcie nie było możliwości. Brak podbieraka, ręka złapałem za hak i szybkim ruchem wypisałem bezzadziora. Dobrze że była zapięta za górna wargę. I tak to jest z rybami, brzydalami i pechem (szczęściem). Najważniejsze w tym wszystkim są ryby, jeżeli są to możemy łowić nawet na sam brzydki haczyki z agrafki czy szpilki. Pozdro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Czy ktoś potrafi rozszyfrować czyje to wyroby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Czy ktoś potrafi rozszyfrować czyje to wyroby? 8B06B948-D4EF-4A2D-A3F6-23566253DDA5.jpegna górze po lewej kenart, na dole po prawej glog hektor, a reszty nie znam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 witam, spotkał się ktoś z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Czy ktoś potrafi rozszyfrować czyje to wyroby? 8B06B948-D4EF-4A2D-A3F6-23566253DDA5.jpegPierwszy z lewej od dołu- Matusiak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Bumech, te wobki wyglądają na Chińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Bumech, te wobki wyglądają na Chińskie mają napisy Jaxon i mają ładnych parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 na górze po lewej kenart, na dole po prawej glog hektor, a reszty nie znam,Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Pierwszy z lewej od dołu- Matusiak???Mam Matusiaki. Sa podpisane i różnią sie od tego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Czy ktoś potrafi rozszyfrować czyje to wyroby? 8B06B948-D4EF-4A2D-A3F6-23566253DDA5.jpegPrawy , dolny wygląda jak Stork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Prawy , dolny wygląda jak StorkNo chyba raczej do Storka to ma daleką drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 witam, spotkał się ktoś z czymś takim? podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Hej,Czy ktoś wie jakie ma oznaczenie ten kolor x-rap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam kolegów, ktoś pomoże co to za wobki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 najtańsza chinszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi