Mariano Italiano Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Pierwszy z góry po lewej, drugi dolny z prawej i trzeci z prawej wyglądają na Jaxon Atract XTR. Lubie te wobki. Dobrze pracują i są skuteczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 IMG_0140.jpg Hej,Czy ktoś wie jakie ma oznaczenie ten kolor x-rap?Jeśli wierzyć Rapali to jest to kolor BMD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) hej kupiłem takie cudaki stery z amelinium rozmiar od 6 do 13cm ktoś poznaje czyja produkcja Edytowane 20 Marca 2018 przez filser 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Jeśli wierzyć Rapali to jest to kolor BMD. Zdecydowanie nie. Gdyby to było takie proste to bym nie pytał, ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 hej kupiłem takie cudaki stery z amelinium rozmiar od 6 do 13cm ktoś poznaje czyja produkcja To są woblery Artura Ziemnika z Nowego Sącza, jest na naszym forum pod nickiem: Artur42. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Dzisiaj ściągnąłem go z gałęzi, ktoś kojarzy co to za wobler? Swoją drogą to rzeka górska, odcinek no kill a zadziory całkiem dobrze się mają... Edytowane 25 Marca 2018 przez sslonio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Witam kolegów proszę o podpowiedz,,,,, poniżej wobler który do złudzenia przypomina styl P. Lecha Dylewskiego leczinicjały to W.D.I drugie zdjęcie dotyczy 2 woblerków które wyglądają mi na krakusy? smużak z kolei po przewertowaniu netu bardzo pasuje do wyrobów Tomasza Sochy?Proszę o podpowiedż,,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 W.D. to wobler Witolda Dejnaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) No chyba Leszek Dylewski z boleniami to mało ma wspólnego (z moich doświadczeń i znajomości bardziej Salmo trutta morpha fario), chociaż nigdy nie wiadomo, wykonanie profeska. . Co do krakusów to mam wątpliwości (proszę o lepszej jakości foty). Edytowane 26 Marca 2018 przez wiwaldi1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Witam kolegów proszę o podpowiedz,,,,, poniżej wobler który do złudzenia przypomina styl P. Lecha Dylewskiego leczinicjały to W.D.I drugie zdjęcie dotyczy 2 woblerków które wyglądają mi na krakusy? smużak z kolei po przewertowaniu netu bardzo pasuje do wyrobów Tomasza Sochy?Proszę o podpowiedż,,,Te dwa nie to są krakusy. Bliżej im do woblerów bieszczadzkich, ale nie miałem ich w rękach to pewności nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 No chyba Leszek Dylewski z boleniami to mało ma wspólnego (z moich doświadczeń i znajomości bardziej Salmo trutta morpha fario), chociaż nigdy nie wiadomo, wykonanie profeska. . Co do krakusów to mam wątpliwości (proszę o lepszej jakości foty). Na pewno, ale robi woblery boleniowe i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ten smużak to może wobek Piotrka Mołdocha ? Nie ma na nim żadnego podpisu ?Dla porównania dwa wobki Shreka, trochę słaba jakość Twojego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 W.D. to wobler Witolda Dejnaki.dzięki sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 zara Te dwa nie to są krakusy. Bliżej im do woblerów bieszczadzkich, ale nie miałem ich w rękach to pewności nie mam.popatrzę na woblery bieszczadzkie ,,,,dzięki Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ten smużak to może wobek Piotrka Mołdocha ? Nie ma na nim żadnego podpisu ?Dla porównania dwa wobki Shreka, trochę słaba jakość Twojego zdjęcia Piotrek.jpg Ten smużak to może wobek Piotrka Mołdocha ? Nie ma na nim żadnego podpisu ?Dla porównania dwa wobki Shreka, trochę słaba jakość Twojego zdjęcia Piotrek bardzo podobne do mołdocha ,,tylko ten mój ma odnóża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Chyba że Mołdoch wypuszczał także z odnóżami,Socha robi supełki na odnóżach jak się przyjży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Trzeba by Piotrka zapytać ja miałem bez, jak nie ma podpisu to raczej nie Shreki, On wszystko podpisuje raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Banjo ,,,zrobiłem foto z lepszym oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Trzeba by Piotrka zapytać ja miałem bez, jak nie ma podpisu to raczej nie Shreki, On wszystko podpisuje raczej. Podpisu nie ma ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) To chyba wobler nieżyjącego już mojego kolegi Szczepana Michny z Krosna,robiłem mu niektóre wzory wobków. Edytowane 27 Marca 2018 przez Ace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Banjo ,,,zrobiłem foto z lepszym oświetleniem W poście #1400 (str.70) masz podobne chyba tego samego twórcy. http://jerkbait.pl/topic/59463-co-to-za-wobler/page-70 Co do wobka z pytania Bartka (post #1359) i niepełnych podpowiedzi kolegi @ etherni oraz moich, zgodnie z obietnicą wrzucam fotkę killera właśnie z lat 90-tych.Jest to wobler kolegi który leży w pudełku-muzeum. Tak jak pisałem. Wobler z drewna (chyba lipa), oklejany wyciętymi kółeczkami z foli po papierosach, drut niestety tylko ocynkowany, ster z jakiegoś plastiku z tamtych czasów. Długość korpusu 6cm. Starannie zrobiony w bardzo pomysłowy sposób. Podobny do tego o który pytał Bartek choć jego na pewno jest dużo młodszy (lepszy drut).__________ Edytowane 27 Marca 2018 przez trout master 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 TROUT MASTER masz racje obejrzałem link to te woblery ,dziękuje za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 To chyba wobler nieżyjącego już mojego kolegi Szczepana Michny z Krosna,robiłem mu niektóre wzory wobków.A C E Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Jaka jest orientacyjna wartość wspominanych niedawno BigFish'y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi