nodan Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Znalazłem jednego , jest tylko gramatura nie ma sygnowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Ktoś rozpoznaje tego Slidera? Podobno twórcą jest ktoś z forum... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Ktoś wie, czyjego autorstwa są rzeczone robale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 (edytowane) Wyglądają na maybugi p Jerzego Szczurka.http://maybug.strefa.pl/ Edytowane 9 Maja 2018 przez marcin186 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 kojarzy ktoś tego woblera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 kojarzy ktoś tego woblera? Hubal, piankowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Sławek jak zawsze ekspres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Znalazłem jednego , jest tylko gramatura nie ma sygnowania Na moje oko Muddler, ale mogę się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Znalazłem jednego , jest tylko gramatura nie ma sygnowaniaJeśli kupiłeś go w tym roku na targach w Poznaniu, to mam pewną teorię... Otóż, "pojawił się" nowy strugacz boleniowych woblerów o nazwisku Piotr Gembala (nie mylić ze znanym od lat twórcą!). Poznałem go w Art-Rod w Poznaniu. Mogę się mylić, ale ten wobler wygląda jak jego produkt. Woblery można kupić w Art-Rod (nie ma ich jeszcze na stronie Spinningshop'u), ich cena, to chyba 30zł... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Witam. Orientuje sie ktos co to może byc za guma (częśc orginalu?). Szukałem juz w Google ale nie znalazłem niczego podobnego. Guma znaleziona nad wodą. Będę wdzięczny za pomoc Edytowane 15 Maja 2018 przez Tomass 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Koledzy proszę o identyfikację tego woblera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 To jest wobler śp. Karola Chmielewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jeśli kupiłeś go w tym roku na targach w Poznaniu, to mam pewną teorię... Otóż, "pojawił się" nowy strugacz boleniowych woblerów o nazwisku Piotr Gembala (nie mylić ze znanym od lat twórcą!). Poznałem go w Art-Rod w Poznaniu. Mogę się mylić, ale ten wobler wygląda jak jego produkt. Woblery można kupić w Art-Rod (nie ma ich jeszcze na stronie Spinningshop'u), ich cena, to chyba 30zł... Tak to od nich. Dodzwoniłem się dziś do nich i zamówiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Tak to od nich. Dodzwoniłem się dziś do nich i zamówiłem.No! Cieszę się, że pomogłem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 A ten woblerek to czyj??? Długość ok 4cm._____ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Cześć, Prośba o identyfikację Mrówka tommy czy tomi?a boleniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 A ten woblerek to czyj??? Długość ok 4cm._____Skipi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Mrówka Tomka z Oświęcimia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 SkipiNic mi to nie mówi. Region? Imiona? Nazwiska? Kontakty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Wojtek a jaki nick na forum bo tak ze z oswiecimia to nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Wojtek a jaki nick na forum bo tak ze z oswiecimia to nie ogarniam @Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Nic mi to nie mówi. Region? Imiona? Nazwiska? Kontakty? byłem blisko , spidihttp://jerkbait.pl/topic/7524-hand-made-by-spidi/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 byłem blisko , spidihttp://jerkbait.pl/topic/7524-hand-made-by-spidi/Nie widzę u niego podobnego modelu i koloru do tego co wrzuciłem. Ale może to pojedynczy egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 A to co za zezol ? Mam go spokojnie 20lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi