bartosz311287 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Chyba Ireneusza Gębskiego Edytowane 31 Maja 2018 przez bartosz311287 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 To nie jest wobler Irka. Podobne kupowało się kiedyś za grosze pakowane pojedynczo w woreczkach strunowych z karteczką "K. Gębski" (lub Gembski, nie pamiętam, ale na pewno K.). Były jak tanie wino, dobre bo dobre i tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Czyj to sandacz? Kto zgubił? Kto zrobił? Długość korpusu 13.5cm a steru (łopaty) 5.5cm. Jakieś litery (chyba TP) są przy ogonie. ________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zdaje się że to Janusz Ryczkowski... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 JR Janusz Ryczkowski. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Mi to na JR wygląda. Janusz Ryczkowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Arek znaleziony na Solinie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Arek znaleziony na Solinie?Yyyyyyhhhhhhyyyy. Wyjęty z denka z zaczepem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 To napewno wobler Janusza Ryczkowskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Yyyyyyhhhhhhyyyy.Wyjęty z denka z zaczepem. To niech Ci służy ! ja go urwałem, a kupiłem w sklepie w Sanoku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Napisz w którym miejscu urwałeś i kiedy (data). Ryby wisiały na nim czy dziewica? Jakieś dwie dziurki ma ale oczywiście nie takie jak u płci piękniejszej .... niż my. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Urwany albo w poprzednie wakacje albo 2 lata temu w wakacje, nie pamietam bo kupiłem 3 takie woblery i został mi jeden.Ryby były Urwany z lewej strony zapory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 No to ten zdjęty na odcinku Jawor-Teleśnica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Kto jest tworca tego ? I czy wiecie czy jeszcze mozna gdzies takie dostac ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Jarek "Prusak".Jest tu na forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Tak, to wobek Jarosława Laprusa z Krupskiego Młyna. Obecnie nie robi na sprzedaż (bynajmniej nie widzę ich w obrocie), może kolegom coś tam struga . Uderz do Niego bezpośrednio.Widzę, że uratowany z zaczepu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 A macie na tego Pana jakies namiary ... bo nie moge znales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 A macie na tego Pana jakies namiary ... bo nie moge znales @prusak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Serwus! "Wykopałem" takie maluszki kleniowe... Ten pierwszy, to chyba Sendalek, ale reszta, nie jest mi znana... I jeszcze taki długasek... (Ładnie pracuje). Rozpoznajecie któregoś? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Te pod "sendalem" to chyba też "gębskie" o jakich wspominałem kilka postów wyżej. Mam coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 I jeszcze tych tutaj nie znam - to takie dwie "glapki"... Jedna mocno spłaszczona bocznie a druga o ciekawym kształcie stery (taki mocno wydłużony)... Glapka spłaszczona: Glapka z wydłużonym sterem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Pierwsza na pewno Tomek Siudakiewicz "Siudak" druga raczej też ale z tym modelem się nie spotkałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Wieśku,ten długasek to siudak. Jeśli nie potrzebujesz, to mogę go przygarnąć. Nie jestem pewien czy to sendalek. Trochę kiepskie zdjęcie. Po głowie raczej obstawiałbym na robotę Janusza Trzepizura. Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Robię porządki w pudełkach i co rusz coś ciekawego a nieznanego wypatrzę... Tego też nie mogę zaszeregować... Ma jakieś 5,5-6cm długości i imponującej wielkości i kształtu ster. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wieśku,ten długasek to siudak. Jeśli nie potrzebujesz, to mogę go przygarnąć.Oczywiście Sławku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi