Banjo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Robię porządki w pudełkach i co rusz coś ciekawego a nieznanego wypatrzę... Tego też nie mogę zaszeregować... Ma jakieś 5,5-6cm długości i imponującej wielkości i kształtu ster. IMG_0102.JPG IMG_0103.JPG To też siudak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 To już ostatnia niewiadoma... Więcej nie mam. Nie mówcie, że to też Siudak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 To już ostatnia niewiadoma... Więcej nie mam. Nie mówcie, że to też Siudak... A czemu nie? . To już raczej piankowiec, ale głowy nie dam, że to siudak. Prawdopodobnie tak . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Byłem, jestem i będę pod wrażeniem Waszej wiedzy na temat budowniczych zwłaszcza woblerków i przynęt Edytowane 26 Czerwca 2018 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Byłem, jestem i będę pod wrażeniem Waszej wiedzy na temat budowniczych zwłaszcza woblerków i przynęt A tam, tak jakoś samo do głowy wchodzi . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Na bank Siudak Sławku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Na bank Siudak Sławku.Ale, który ..."Sławku"? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronsii69 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Panowie pomóżcie, kto jest twórcą tych wobkow? Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Fronsii69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Panowie pomóżcie, kto jest twórcą tych wobkow?Pierwszy, to Gloog Hektor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Pierwszy, to Gloog Hektor.Pozostałe mogą być autorstwa Janusza Trzepizura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Pozostałe mogą być autorstwa Janusza Trzepizura...i na pewna są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronsii69 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Macie info gdzie można nabyć wobki Pana Janusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Macie info gdzie można nabyć wobki Pana Janusza?Kiedyś wystawiał na Allegro, ale dawno już ich tam nie widziałem. Sam zamawiałem kiedyś też telefonicznie, ale niestety zgubiłem numer i też nie mogę zamówić następnych, a zapasy topnieją szybko. Oprócz takich woblerów jak na zdjęciu, polecam woblery boleniowe (zostały mi tylko dwie sztuki). Także jakby ktoś miał kontakt do twórcy, to proszę o niego na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Kiedyś wystawiał na Allegro, ale dawno już ich tam nie widziałem. Sam zamawiałem kiedyś też telefonicznie, ale niestety zgubiłem numer i też nie mogę zamówić następnych, a zapasy topnieją szybko. Oprócz takich woblerów jak na zdjęciu, polecam woblery boleniowe (zostały mi tylko dwie sztuki).Także jakby ktoś miał kontakt do twórcy, to proszę o niego na priv. Tutaj szukaj kontaktu z Januszem: http://www.spinerczestochowa.pl/cat/czlonkowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronsii69 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dziękuję panowie za szybkie i fachowe odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dziękuję panowie za szybkie i fachowe odpowiedzi. janusz_t1981@tlen.pltu masz maila do twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 To już ostatnia niewiadoma... Więcej nie mam. Nie mówcie, że to też Siudak... IMG_0106.JPG IMG_0107.JPGMasz rację Siudak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Masz rację Siudak. Dzięki Sebastian! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dzięki Sebastian! Wieśku, miałeś pudełko pełne Siudaków i tych starszych, i tych nowszych (piankowych) . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Wieśku, miałeś pudełko pełne Siudaków i tych starszych, i tych nowszych (piankowych) .Już nawet nie wiem skąd to wszystko!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidKa Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 A kogo , a jak to, a co to model wideł - original porównawczo... Z gory dziekowac Pany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemeryn Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Panowie, może pomożecie, mam tego cudaka już z 15 lat w pudełku był kupowany razem z siekami w Warszawie, nie jest raczej rękodziełem. Brak jakichkolwiek oznaczeń. Edytowane 1 Lipca 2018 przez Nemeryn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tak rzadki model, że aż go nie widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemeryn Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tak rzadki model, że aż go nie widać Już poprawione ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Panowie, może pomożecie, mam tego cudaka już z 15 lat w pudełku był kupowany razem z siekami w Warszawie, nie jest raczej rękodziełem. Brak jakichkolwiek oznaczeń. Długość? Pyknij fotkę od strony grzbietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi