peekol Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam proszę o podpowiedż czyje to struganie?Na srebrnym jest napis lecz nie mogę go rozszyfrować czarna larwa wygląda znajomolecz na samym forum już kilku twórców takie robactwo prezentowało....może ktoś rozpozna swoją pracę? Ten srebrny na dole to na moje oko wobler Janusza @'woblery z Bielska' - charakterystyczne oklejenie folią alu i podpis wzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Ten srebrny na dole to na moje oko wobler Janusza @'woblery z Bielska' - charakterystyczne oklejenie folią alu i podpis wzBTak masz racje to chyba woblerek z bielska,Larwa tez może być z bielska ale głowy nie dam,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam proszę o podpowiedż czyje to struganie?Na srebrnym jest napis lecz nie mogę go rozszyfrować czarna larwa wygląda znajomolecz na samym forum już kilku twórców takie robactwo prezentowało....może ktoś rozpozna swoją pracę?czarna larwa jak ma żółte sory "cycki" to jest WZB Janusza S mam kilka sztuk z pierwszych lat strugania / balsa/ i są podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) czarna larwa jak ma żółte sory "cycki" to jest WZB Janusza S mam kilka sztuk z pierwszych lat strugania / balsa/ i są podobne. Czarna larwa ma kropy żółte ale nie odstają tak jak to w najnowszych modelach larw WzB.Ale widać żę wobler sporo przepłynął .Najprawdopodobniej już nie trafi do wody a do zbieraniny pod nazwą WzB. Dziękuje za podpowiedzi.... Edytowane 6 Lipca 2018 przez iduss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makarony7 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ja także proszę o identyfikacje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ja także proszę o identyfikacje: Rapa- teraz Lovec Rapy.Sebastian- Krosno- Podkarpackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Jakiś taki pogięty. Jak makaron. Jak zawsze Arek masz rację. Rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 "Podróbka" Yo-zuri" Slavko Bug i większa wersja niż oryginal. Kiedyś (lata 95-2000') były na Sanie łowne; ak wszystko gdy ryby były (i nie widziały o co cho). Zwłaszcza biały kolor ("robal", Rebel, itd, itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dość mu daleko do Slavko Bug, ale niech będzie. Właśnie sprawdziłem zapiski w kalendarzyku. W 1998 spędziłem dwa tygodnie u Jana w Łukawicy. Było Arku dość cienko i to nie było tylko moje zdanie. Oczywiście coś tam połowiliśmy. Jak wracaliśmy w Sanoku promenady przy Sanie były już pod wodą. Co się działo w Polsce później zapewne pamiętasz. Skutki dało się odczuć w kolejnych latach. Nawet kopany Rebel raczej nie pomagał. Później było z Sanem dużo lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ja także proszę o identyfikacje: O, też mam takiego w pudełku, ale jakoś jeszcze nic nie złowił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Witam doszło mi kilka woblerków do mojej zbiórkiNa zdjęciu obok napisałem przypuszczalnych twórców ale tak dla utwierdzenia wolę skonsultować z kolegami na formu. Gold fish pierwszy opisanydrugi już nie ale bardzo podobne wykonanie.trzeci engima ? czy chodzi M.Ptak z podkarpacia? bład w opisie na zdjęciuczwarty wielka niewiadomapiąty inicjały ks i flaga narodowa przy inicjałach. Edytowane 13 Lipca 2018 przez iduss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Czwarty to może być tzw. wobler dunajecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Czwarty to może być tzw. wobler dunajecki.WOBLER DUNAJECKI poszperam pod tą nazwąwą w internecie,,,Ten piąty z inicjałami K S szukałem ale nie znalazłem podobnych . Chyba ze to KS lures bait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Znajda Wiecie kogo to wobek? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Według mnie, Tomek Kolejarz ,wobler "jugol" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 D Czwarty to może być tzw. wobler dunajecki.Ogromna wiedza w temacie ponownie dziękuje za pomoc to faktycznie wobler Dunajecki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widav Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 WOBLER DUNAJECKI poszperam pod tą nazwąwą w internecie,,,Ten piąty z inicjałami K S szukałem ale nie znalazłem podobnych . Chyba ze to KS lures bait.Może: http://www.stepanow-fishing.com/oferta/przynety-stepanow-fishing/woblery-cefale.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Może: http://www.stepanow-fishing.com/oferta/przynety-stepanow-fishing/woblery-cefale.htmlWIDAV dziękuje za pomoc masz racje to Stepanow dzięki raz jeszcze pozdrawiam. Jak trwoga to,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,na forum Jerkbait 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Może ktoś, coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Może ktoś, coś? Nie wiem, nie pomogę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Nie wiem, nie pomogę .Ja już wiem, ale dzięki Sławku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Ja już wiem, ale dzięki Sławku Arturze, to podziel się wiedzą. Tak z ciekawości proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Nie wiem, nie pomogę .Nie wierzę że nie wiesz, z pewnością wiesz, ale nie wiesz o tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Nie wierzę że nie wiesz, z pewnością wiesz, ale nie wiesz o tym Jeszcze nie wiem, ale dowiem się, że wiem o tym. To wtedy będę wiedział. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Nie wierzę że nie wiesz, z pewnością wiesz, ale nie wiesz o tym Jeszcze nie wiem, ale dowiem się, że wiem o tym. To wtedy będę wiedział. .Te rozważania tak daleko zaszły, że już nie wiadomo dokąd zmierzają!... Czy wiadomo? Edytowane 17 Lipca 2018 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi