adamo_t Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam poszukuje wykonawcy tego woblerka zakupiony tu na forum niestety nie zapisalem danych z wiadomości został sie ostatni może ktoś wie czyje to dziło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Z Corado zostały mi jeszcze 2 sztuki. Kiedyś, w okresie deficytu przynęt, sprawdzały się przy połowie ryb wędrownych z płetwą tłuszczową, wchodzących do pomorskich rzek. Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 "sprawdzały się przy połowie ryb wędrownych wchodzących do pomorskich rzek". Pewnie chodzi o fląderki, które przykładowo Wisłą potrafią dopłynąć do Włocławka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Corado to były zajeb***te wobki na sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam poszukuje wykonawcy tego woblerka zakupiony tu na forum niestety nie zapisalem danych z wiadomości został sie ostatni może ktoś wie czyje to dziło? Wydaje mi się że to wobek z pod ręki kolegi pietrusa,ale moge się mylić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzieki " Voiteh" będę się kontaktował może to jego dzieło. Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez adamo_t 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Cześć. Kiedyś kupiłem na JB takie wobki. Został mi ostatni. Może podpowiecie kto jest autorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Kupowałeś chyba ode mnie, wobki Dominika L. nicka nie pamiętam, ale było coś na home.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Bez nicka Twórcy próżno szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Siemanko Dziś prośba z rozszyfrowaniem Dziękuje i pozdrawiam Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez Patryk022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Siemanko Dziś prośba z rozszyfrowaniem 4 to chyba Tomek Siudakiewcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Mnie podobnie jak przedmówcę zainspirowało wystawienie na sprzedaż kilku woblerów przez "Spławika Znad Wisły".Interesuje mnie konkretnie twórca woba nr 3 ze zdjęcia wstawionego przez Patryka.Mam ten sam model:Ktoś zna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Kształt jak Hubal, ale nie pamiętam już - czy taki właśnie miały ster... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Cześć. Kiedyś kupiłem na JB takie wobki. Został mi ostatni. Może podpowiecie kto jest autorem?http://jerkbait.pl/user/47292-homegeon/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 http://jerkbait.pl/user/47292-homegeon/dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Mnie podobnie jak przedmówcę zainspirowało wystawienie na sprzedaż kilku woblerów przez "Spławika Znad Wisły".Interesuje mnie konkretnie twórca woba nr 3 ze zdjęcia wstawionego przez Patryka.Mam ten sam model:Ktoś zna? Stare Wabix-y?Były z cienkimi i grubymi sterami: http://jerkbait.pl/topic/8197-stare-wabixy/ Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez P.Rozbiecki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Siemanko Dziś prośba z rozszyfrowaniem Dziękuje i pozdrawiam Numer dwa to: https://livetargetlures.com/collections/crankbaits Lub chińska podróbka. Oryginał powinien być obrendowany na brzuszku / grzbiecie. Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez P.Rozbiecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Tak, to Wabix. Wielkie dzieki, długo szukałem co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Tak, to Wabix. Wielkie dzieki, długo szukałem co to może być.Były też w wersji ze sterem prawie w pionie - nieprzesadnie żywe, ale niezłe na "nocne sandacze". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Panowie, co to za woblery? Opisane na ogonie inicjałami J.M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Cześć. Kiedyś kupiłem na JB takie wobki. Został mi ostatni. Może podpowiecie kto jest autorem?@Taps się spytaj. W jego poście #442 masz okonia z takim wobem. Chyyyyba. http://jerkbait.pl/topic/9785-woblery-taps/page-23#entry2429193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 To chyba woblery tego kolegi, podpis chyba identyczny tylko w inny miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio77 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Koledzy, potrzebuje Waszej pomocy.Kupiłem kiedyś właśnie na jerkbaicie zestaw takich wobków kleniowo-jaziowych.Robią furorę w mojej rzece, dają zwycięstwo z zawodach itp. Szukam kontaktu do twórcy, którego nie mogę odnaleźć bo wyczyściłem wiadomości.Czy ktoś może kojarzy czyja to praca? Aby nie być posądzonym o kryptoreklamę można pisać w wiadomościach prywatnych. A może jest to z nami sam autor? Z załączeniu zdjęcie jednego z woblerków. Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez antonio77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Wygląda jak dzieło Aleksandra:http://jerkbait.pl/topic/82016-lolo-robactwo-i-nie-tylko/page-43Post #859 Napisz, zapytaj Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez lenny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio77 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Dzieki - napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi