kszysztof Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Cześć! Znalazłem nad wodą, ostatnio miałem branie i wypadł ster, był w kształcie executora od Salmo, ale węższy i krótszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Krzysztof, wygląda na wobler Colsheep. Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszysztof Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Krzysztof, wygląda na wobler Colsheep. colsheep.JPG dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Koledzy, potrzebuje Waszej pomocy.Kupiłem kiedyś właśnie na jerkbaicie zestaw takich wobków kleniowo-jaziowych.Robią furorę w mojej rzece, dają zwycięstwo z zawodach itp. Szukam kontaktu do twórcy, którego nie mogę odnaleźć bo wyczyściłem wiadomości.Czy ktoś może kojarzy czyja to praca? Aby nie być posądzonym o kryptoreklamę można pisać w wiadomościach prywatnych. A może jest to z nami sam autor? Z załączeniu zdjęcie jednego z woblerków. Wygląda jak dzieło Aleksandra:http://jerkbait.pl/topic/82016-lolo-robactwo-i-nie-tylko/page-43Post #859 Napisz, zapytajTak dokładnie to moje cyprolki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Siemanko Dziś prośba z rozszyfrowaniem Dziękuje i pozdrawiamNr 4. Według mnie ATMO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 WitamCzyje to może być dzieło???Kupiony kilka lat temu na znanym portalu aukcyjnym. Długość 5 cm , nie posiada żadnego opisu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Może ktoś wie kto wykonał te woblery ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Arku,ten na samym dole to Andrzeja Konowrockiego. Powinien mieć na dole ścięte boki w literę V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Zgadza się , ma ścięte boki w literę V . Dzięki. Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez motylW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Ktoś rozpoznaje te wobki? Prawdopodobnie twórca ich pochodzi z Krakowa i były tworzone w latach 90-tych, może i w tym wieku też. Ten łamaniec ma 20.5 cm długości, a jednoczęściowy - 15 cm.Nie znam twórcy, a przydałaby mi się taka informacja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Takie robalki zagościły dziś u mnie w pudełku... Ktoś rozpozna twórcę? Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Moze Kamil Nowak czyli kolo575?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Wobler wiem czyj, nie wiem tylko jak go namierzyć. Chodzi mianowicie o twórce, już tu wspomnianego mianowicie "COLSHHEP".Nie chce zakładać nowego wątku pt"ktokolwiek, widział ktokolwiek wie...?" więc pytam tutaj. Jeśli ktoś ma namiary na tego Pana będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Wobler wiem czyj, nie wiem tylko jak go namierzyć. Chodzi mianowicie o twórce, już tu wspomnianego mianowicie "COLSHHEP". coolsheep.jpgNie chce zakładać nowego wątku pt"ktokolwiek, widział ktokolwiek wie...?" więc pytam tutaj. Jeśli ktoś ma namiary na tego Pana będę wdzięczny za pomoc. Tutaj sprzedaje: https://www.olx.pl/oferta/woblery-CID767-IDmEJoG.html#f8ca0998b7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Sławek jak zwykle niezawodny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Sławek jak zwykle niezawodny Arturze, nie zawsze. Jest jeszcze tyle woblerów do nauki, zwłaszcza nowych twórców, że nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć . Ciągle uczę się . Na tyle, ile mogę, to staram się pomóc. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Moze Kamil Nowak czyli kolo575??To chyba rzeczywiście jego woblery! Dziękuję! Dziś zabieram je nad wodę! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 To chyba rzeczywiście jego woblery! Dziękuję! Dziś zabieram je nad wodę! Wybierasz się Wiesiu na basen? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Wybierasz się Wiesiu na basen? Janusz! Nie dokazuj! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Co to za wobki ? https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/M0zlnFVy8rub0DERpPEcEy0VWrqCSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Poldek tu z forum - przecież pisze, lewa strona Hesher z forum, terror janusze i enigmy. Reszty nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Tutaj aktualne zdjęcie https://zapodaj.net/af56179fa2c6b.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Cześć. Ktoś wie kto wykonał te dwa wobasy zaznaczone na zdjęciu ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Ten po prawej, to robota Piotra Mołdocha z Zamościa, zwany jest Shrekiem . Bardzo sympatyczny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgadza się. Dziękuje za informację. Czekam na rozszyfrowanie jeszcze jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi