Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy, potrzebuje Waszej pomocy.

Kupiłem kiedyś właśnie na jerkbaicie zestaw takich wobków kleniowo-jaziowych.

Robią furorę w mojej rzece, dają zwycięstwo z zawodach itp. Szukam kontaktu do twórcy, którego nie mogę odnaleźć bo wyczyściłem wiadomości.

Czy ktoś może kojarzy czyja to praca? Aby nie być posądzonym o kryptoreklamę można pisać w wiadomościach prywatnych. A może jest to z nami sam autor?

Z załączeniu zdjęcie jednego z woblerków.

Wygląda jak dzieło Aleksandra:

http://jerkbait.pl/topic/82016-lolo-robactwo-i-nie-tylko/page-43

Post #859

Napisz, zapytaj

Tak dokładnie to moje cyprolki ;)

• Like 2

Ktoś rozpoznaje te wobki? Prawdopodobnie twórca ich pochodzi z Krakowa i były tworzone w latach 90-tych, może i w tym wieku też. Ten łamaniec ma 20.5 cm długości, a jednoczęściowy - 15 cm.

Nie znam twórcy, a przydałaby mi się taka informacja.

post-54908-0-30538700-1534847482_thumb.jpg

• Like 2

Wobler wiem czyj, nie wiem tylko jak go namierzyć. Chodzi mianowicie o twórce, już tu wspomnianego mianowicie "COLSHHEP".

post-50112-0-73329200-1535181899_thumb.jpg

Nie chce zakładać nowego wątku pt"ktokolwiek, widział ktokolwiek wie...?" więc pytam tutaj. Jeśli ktoś ma namiary na tego Pana będę wdzięczny za pomoc.

Wobler wiem czyj, nie wiem tylko jak go namierzyć. Chodzi mianowicie o twórce, już tu wspomnianego mianowicie "COLSHHEP".

attachicon.gif coolsheep.jpg

Nie chce zakładać nowego wątku pt"ktokolwiek, widział ktokolwiek wie...?" więc pytam tutaj. Jeśli ktoś ma namiary na tego Pana będę wdzięczny za pomoc.

Tutaj sprzedaje:

https://www.olx.pl/oferta/woblery-CID767-IDmEJoG.html#f8ca0998b7

• Like 4

Sławek jak zwykle niezawodny  :)

Arturze, nie zawsze. Jest jeszcze tyle woblerów do nauki, zwłaszcza nowych twórców, że nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć  ;)  :lol: . Ciągle uczę się  ;) . Na tyle, ile mogę, to staram się pomóc. 

• Like 6