Silesian Dream Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Cześć Panowie, może ktoś rozpoznaje któregoś z przedstawionych na zdjęciu woblerka? Ponoć dżapan. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Wyglądają na inną część Azji, przynajmniej pierwszy, trzeci i dwa ostatnie ... Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Trzy zaznaczone wyglądają na dżapańskie, ale ja specjalistą nie jestem. Może ktoś podpowie jak w miarę skutecznie odróżnić produkt japoński? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Prośba z mojej strony o rozpoznanie tych wobków. Charakterystyczne malowanie, korpusy cienkie i płaskie, o długościach 6 cm i 7 cm. Tylne oczko ułożone na płasko, podobnie jak w woblerach z Czarnego. Stery o grubości 1.6 mm. Nie chcę zbytnio podpowiadać, sugerować, ale moje oczy skierowane są w stronę woblerów lubelskich, czyli Morel Team - tylko kto je personalnie robił? albo w kierunku woblerów Grzegorza Sidora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Tutaj aktualne zdjęcie https://zapodaj.net/af56179fa2c6b.jpg.htmlŚrodkowy moim zdaniem Iras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Cześć Panowie, może ktoś rozpoznaje któregoś z przedstawionych na zdjęciu woblerka? Ponoć dżapan. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Od lewej:2 - Nories Ayu Chupi, na 100%4 - wygląda jak starszy model Lucky Craft, ale pewności nie mam. Powinien być obrendowany na brzuchu / grzbiecie5 - Owner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dziękuje Ci bardzo za jakiekolwiek informacje. Jak listonosz dostarczy wobki, to zrobię lepsze zdjęcia. Może będzie łatwiej coś zobaczyć. Pozdrawiam. Łukasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Koledzy, zna ktoś twórce tej boleniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Wie ktoś kto dla CF robił te woblerki? Podpis jakby Tracz ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Co to kleniówki ? Jak ktoś wie to niech da namiar na autora https://zapodaj.net/1462fc85881f2.jpg.html Edytowane 10 Września 2018 przez seba1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Co to kleniówki ? Jak ktoś wie to niech da namiar na autora https://zapodaj.net/1462fc85881f2.jpg.htmlTomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Od lewej:2 - Nories Ayu Chupi, na 100%4 - wygląda jak starszy model Lucky Craft, ale pewności nie mam. Powinien być obrendowany na brzuchu / grzbiecie5 - Owner?Czwórka to Daiwa Shad Long Cast, a reszta to jakieś buble w stylu AliExpress, no oprócz tej dwójki. [emoji4]. Pozdr. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Ja mam takie zagadki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Mam swój typ ale nie jestem pewien kto go zrobił, podpowiecie? milupa przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 (edytowane) Koledzy, zna ktoś twórce tej boleniówki?Nikt nie kojarzy czyje to? Edytowane 16 Września 2018 przez Paweł R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Paweł gdzie go znalazłeś?Ilkowice-Niedomice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 (edytowane) Prośba z mojej strony o rozpoznanie tych wobków. Charakterystyczne malowanie, korpusy cienkie i płaskie, o długościach 6 cm i 7 cm. Tylne oczko ułożone na płasko, podobnie jak w woblerach z Czarnego. Stery o grubości 1.6 mm. Nie chcę zbytnio podpowiadać, sugerować, ale moje oczy skierowane są w stronę woblerów lubelskich, czyli Morel Team - tylko kto je personalnie robił? albo w kierunku woblerów Grzegorza Sidora. Nie jestem pewien, a nawet nie mogę znaleźć zdjęć tych wobków w archiwach Allegro ale o ile mnie pamieć nie myli nazywały się po prostu "woblery z Lublina" i sprzedawał je użytkownik gzik2 oczywiście piszę o nicku allegro. Po sprawdzeniu w internetach okazuje się, że to nasz forumowy kolega, konstrukcje niby takie same, choć oczy już klejone i inne malowanie ale oczko tylne niby pozostaje, ja stawiał bym na niego. http://jerkbait.pl/topic/39192-woblerki-gzik2/page-1 Edytowane 16 Września 2018 przez Kosa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Paweł gdzie go znalazłeś?Ilkowice-Niedomice?Nie znalazłem a kupiłem w sklepie, niestety sklep ten już nie istnieje, a sam właściciel tego sklepu jakoś też niebardzo już kojarzy od kogo je miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Nie jestem pewien, a nawet nie mogę znaleźć zdjęć tych wobków w archiwach Allegro ale o ile mnie pamieć nie myli nazywały się po prostu "woblery z Lublina" i sprzedawał je użytkownik gzik2 oczywiście piszę o nicku allegro. Po sprawdzeniu w internetach okazuje się, że to nasz forumowy kolega, konstrukcje niby takie same, choć oczy już klejone i inne malowanie ale oczko tylne niby pozostaje, ja stawiał bym na niego. http://jerkbait.pl/topic/39192-woblerki-gzik2/page-1 Dzięki. Cały czas miałem to przeświadczenie, że gdzieś je widziałem. Teraz już wiem, że były to Alieny (obciążenie jak kil). Spodobały mi się te Alieny.Malowanie i ster zgadzają się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Chociaż raz ktoś mógł Tobie pomóc w identyfikacji Nie ma za co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Nikt nie kojarzy czyje to? Wzór mojej roboty, a autor Michna Szczepan -( świętej pamięci ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Wie ktoś kto dla CF robił te woblerki? Podpis jakby Tracz ...? 20180910_180151.jpgTrocha.Już wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Witam, jakiś czas temu kupiony tu na forum jako element zestawu, wiecie może kto go wykonał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @Tomy http://jerkbait.pl/topic/12539-tomys-bait-tomy-hand-made/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @Tomy http://jerkbait.pl/topic/12539-tomys-bait-tomy-hand-made/Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi