Greku35 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 witam kolegów, proszę o pomoc, wobek wzorowany na 7 ce shad rapa shallow Rapali - ktoś wie czyj to wyrób ? dzięki i pozdr Szczepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Twórcą tego środkowego woblera jest chyba Tomasz Janeczek woblery z Basoni.Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 witam kolegów, proszę o pomoc, wobek wzorowany na 7 ce shad rapa shallow Rapali - ktoś wie czyj to wyrób ?dzięki i pozdrSzczepan litewska podróbka rapali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 litewska podróbka rapaliPotwierdzam Słaba jakość steru i lakieru W miarę łowne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Mam prośbę o pomoc w identyfikacji twórców woblerów. Pierwszy to pływający model ze sterem schodzący ok. 1,5 m, regularna praca na boki, dł. ok. 10 cm, waga ok. 10-12 g, piana, malowanie góra oliwka, srebrne boczki z malowaną fakturą łuski i pomarańczowy brzuch. Drugi to bezsterowiec, dł. ok. 10 cm, waga ok. 12-15 g, malowanie bardzo ciemny grzbiet przechodzący w oliwkę, srebrne boki ze strukturą łuski chyba folia alu, zaznaczona linia boczna, oko z tworzywa. Dzięki za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Widać że "wyłowione" (z odzysku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Bezsterowy to chyba stary basończyk Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Widać że "wyłowione" (z odzysku). Ten ze sterem jest z "przyłowu" ale wówczas był kompletny, od tego czasu fajnie na niego połowiłem i dla tego szukam info o twórcy. Podejrzewałem, że bezsterowiec pochodzi z Basoni ale chciałem się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Ten ze sterem jest z "przyłowu" ale wówczas był kompletny, od tego czasu fajnie na niego połowiłem i dla tego szukam info o twórcy. Podejrzewałem, że bezsterowiec pochodzi z Basoni ale chciałem się upewnić. Ten ze sterem wygląda na Siudaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Bo to jest Siudak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Witam, szukam nazwy modelu woblera Siek-M. Woblery mają ok. 8,5-9cm i są bardzo podobne do Siek Ukleja 8cm, ale dużo bardziej pękate, co najmniej dwa razy grubsze i cięższe. Bardzo dziękuje za pomoc, nigdzie w sieci nie mogę znaleźć tych woblerów Woblery zaznaczyłem czerwoną gwiazdką Pozdrawiam,Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam, szukam nazwy modelu woblera Siek-M. Woblery mają ok. 8,5-9cm i są bardzo podobne do Siek Ukleja 8cm, ale dużo bardziej pękate, co najmniej dwa razy grubsze i cięższe. Bardzo dziękuje za pomoc, nigdzie w sieci nie mogę znaleźć tych woblerów Woblery zaznaczyłem czerwoną gwiazdką Pozdrawiam,Paweł Zapytaj bezpośrednio twórcy. Jest na naszym forum: @sieko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Dzięki Banjo, wczoraj wysłałem zapytanie do twórcy. Na razie bez odpowiedzi. Edytowane 7 Listopada 2018 przez Ciastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Czyj to wobek koledzy ? 8cm/28 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) siek OK. To Przepraszam. Edytowane 8 Listopada 2018 przez robert7704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 To Cię Kolego Poniosło Albo ja mało widziałem. Raczej swojego wobka by poznał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Sendale ? https://zapodaj.net/18d1dd79adbe0.jpg.htmlhttps://zapodaj.net/d01d9922f24fa.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Sendale ? https://zapodaj.net/18d1dd79adbe0.jpg.htmlhttps://zapodaj.net/d01d9922f24fa.jpg.htmlRaczej nie . Słaba jakość tych wobków. Ale może ktoś jeszcze się wypowie. Edytowane 9 Listopada 2018 przez robert7704 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Trochę zużyte i ktoś coś przy nich majstrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Sendale ? https://zapodaj.net/18d1dd79adbe0.jpg.htmlhttps://zapodaj.net/d01d9922f24fa.jpg.html To na pewno nie są sendale, ale nie znam twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Po czym dokładnie poznać czy to sendale czy nie ? Trochę zdjęc przeglądałem i wydawło mi się,że to sendale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Po pierwsze Józek tak nie malował.Po drugie popatrz jak wyglądają ogony józkowych woblerów. On daje wkrętki i inaczej układa się farba. Jest jeszcze więcej szczegółów, ale to na początku powinno Tobie wystarczyć do rozróżnienia. Mam pewne przypuszczenia co do ich twórcy, ale pewności nie mam. Czy kupiłeś je od kogoś z Dolnego Śląska? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 100% nie sendale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi