wobo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Panowie pomóżcie czyje to dzieło??Siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Nie ,to ręczna robota z lipy. Jednemu ster wypadł z kawałkiem drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_10 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Poznaje ktoś tego woblerka? Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Kosa_10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Witam. Poznaje ktoś tego woblerka? To jest wobler Shrek, Piotra Mołdocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_10 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) To jest wobler Shrek, Piotra Mołdocha. Dziękuje serdecznie! Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Kosa_10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Czyj to wobler?? Pod spodem literka F Edytowane 21 Stycznia 2019 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 F jak floating raczej ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 F jak floating raczej ☺Chodziło mi o pokazanie miejsca w którym jest umieszczona ta literka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Panowie pomóżcie czyje to dzieło?? Coś jak Goldfish, tyle że one zazwyczaj podpisane były. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@l Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Czyj to wobler?? Pod spodem literka F Woblery Kujawskie - Taps Slim 9cm Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Wojt@l 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Czyj to wobler?? Pod spodem literka F 1548098299850.jpg 1548098394770.jpgJest twój,ale mojej produkcji.Wyjątkowo dobry na sandacza,tak nieskromnie mówiąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Napiszcie mi panowie, czy te woblerki to Sendale czy może ktoś robił coś podobnego?Długość 6cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Napiszcie mi panowie, czy te woblerki to Sendale czy może ktoś robił coś podobnego?Długość 6cm.To chyba Fafiki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dzięki @Dokuś, faktycznie podobne. Kupiłem kiedyś w zestawie i dzisiaj przy porządkach znalazłem. Nawet nie wiedziałem czyje to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Znalazłem w czeluściach pudeł tego woblera, mam podejrzenie czyja to produkcja ale wolę się dopytać.Ktoś rozpoznaje? milupa przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 To strzelę sobie . Pomimo takiego gębalowo-sendalowego malowania kształt korpusu i kąt wklejenia steru przypomina siekowego Kiryska . I jeśli tak jest , to gratuluję faktu posiadania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Napiszcie mi panowie, czy te woblerki to Sendale czy może ktoś robił coś podobnego?Długość 6cm.To są Woblery na korpusach Roberta Fafuły dokończone przez Zbyszka Lewandowskiego Mogę odkupić jak coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 @pit1982 wobki już zmieniły właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Koledzy, pomozecie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) 3 górne to mikado shallow minnowżółty tygrysek to tez mikado ale chyba sherrif dwóch na dole nie kojarzę Edytowane 31 Stycznia 2019 przez WiktorK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Dzieki. Tak myslalem, ze to chinole lub „polskie chinole” jednak te dwa na dole nie wygladaja juz az tak tandetnie [emoji3] moze ktos je rozpozna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Cześć wie ktoś może co to za wobki Kupiłem w zestawie ,wyglądają na Chinole ale może coś bardziej ciekawego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Koledzy pomóżcie znaleźć twórcę tych wobków. Wobki maja 3 cm długości, wykonane są z pianki. W dwóch wobkach (czarny i brązowy grzbiet) ster jest wygięty w rynienkę, podobnie jak w Krakuskach. Jako ciekawostkę, która może pomóc (Twórca rozpozna swoje dzieło ), to poniżej zdjęcie wnętrza: Edytowane 4 Lutego 2019 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Koledzy pomóżcie znaleźć twórcę tych wobków. Wobki maja 3 cm długości, wykonane są z pianki. W dwóch wobkach (czarny i brązowy grzbiet) ster jest wygięty w rynienkę, podobnie jak w Krakuskach. _MG_3110.JPG _MG_3113.JPG Jako ciekawostkę, która może pomóc (Twórca rozpozna swoje dzieło ), to poniżej zdjęcie wnętrza: Kleniowy-3cm.jpgDociążenie ze śruta do wiatrówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Piotrek, być może. Małe zdjęcie RTG . Może te wobki robi wyborowy strzelec . Edytowane 4 Lutego 2019 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi