Sylwek1981 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Witam Ktoś rozpoznaje? Dodam że jest dość ciężki i bardzo lotnyNa pewno Hunter. Chyba model Fanatic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Panowie Wie ktoś czyje to wyroby ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Znaleziony na brzegu, ktoś wie co to za wobek? żadnego napisu ani oznaczenia nie ma Edytowane 5 Lutego 2019 przez Bartek1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Więc rozumiem, że to Twoja robota? IMG_20190205_094957.jpeg Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu TapatalkaNie,ten jest już Tomka Orlikowskiego.Troszkę inny korpus.Mieliśmy bardzo podobne malowanie,tą samą techniką.Rękę mieliśmy inną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Znaleziony na brzegu, ktoś wie co to za wobek? żadnego napisu ani oznaczenia nie ma Wygląda na jakiegoś chińczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Moich wobkow nikt nie rozpoznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Witam, Kolega intensywnie poszukuje woblera ze zdjecia, nie jest to Tomy mimo że z tego co on pamięta był płaski po bokach, może ktoś,coś? Niestety to jedyne zdjecie jakie ma. Edytowane 6 Lutego 2019 przez Jeziorm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Koledzy pomóżcie. Kto jest twórcą tych woblerów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Środkowy to wobler Jacka Wziątka ze Zwolenia z przełomu wieku ,pierwszy to chyba coś na kształt jugolka lub górala a trzeci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Koledzy pomóżcie.Kto jest twórcą tych woblerów?Takiego, jak ten pierwszy od góry miałem dawno temu (dwadzieścia lat wstecz)... To piankowy wobler robiony na wzór Jugolka. Pewności nie mam, ale kojarzy mi się tzw. Wiślak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 "Moich wobkow nikt nie rozpoznaje". Pochwal się jakimś dla przypomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) . Edytowane 6 Lutego 2019 przez beton007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Nie wiadomo na "sto pro" czy to autor. Musiałby on potwierdzić. Arek zasiał nutkę niepewności . Pozwoliłem sobie napisać do Leszka Biegi. No i niestety, to nie są Jego woblery. Czyli dalej szukamy twórcy. Jacku, czy coś już ustaliłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Nie Sławku i nie daje mi to spokoju , zdaje sobie właśnie sprawę jaka jest ulotna pamięć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Nie Sławku i nie daje mi to spokoju , zdaje sobie właśnie sprawę jaka jest ulotna pamięć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dlatego próbuję, to wszystko spisać . Jakby co, to daj znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Panowie Wie ktoś czyje to wyroby ??? IMG_7318.JPG IMG_7319.JPG IMG_7317.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Arek zasiał nutkę niepewności . Pozwoliłem sobie napisać do Leszka Biegi. No i niestety, to nie są Jego woblery. Czyli dalej szukamy twórcy. Jacku, czy coś już ustaliłeś? Czyli wychodzi na to, że ten, którego mam, też nie jest Leszka, a cały czas myślałem, że jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jakieś pomysły na tego uśmiechniętego malucha? Ma spłaszczoną bocznie głowę Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Albo coś z tej trójki?Ten kropkowany ma beżowy, 'przydymiony' ster Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Chyba nie będzie łatwo z identyfikacją...przecież każdy na początku swojej przygody z lurebuildingiem robił takie konstrukcje. Szlifowany ręcznie ster, nawet nie z poliwęglanu...spraye, pędzle, ciapki i brokaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Czyli wychodzi na to, że ten, którego mam, też nie jest Leszka, a cały czas myślałem, że jego. Niestety nie jego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 To prowadź śledztwo dalej, bo teraz mnie również ciekawi bardzo, czyje to dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) jest ktos, kto moze cos na temat tych woblerow powiedziec?Prawde mowiac, jeszcze nigdy wczesniej z takimi sie nie spotkalem.Moge je kupic ale...no nie wiem czy warto Edytowane 10 Lutego 2019 przez jacus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 jeszcze jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 jest ktos, kto moze cos na temat tych woblerow powiedziec?Prawde mowiac, jeszcze nigdy wczesniej z takimi sie nie spotkalem.Moge je kupic ale...no nie wiem czy warto wobbler.JPG wobbler2.JPG To są woblery Depose lure, o ile nie mylę się są tonące. Raczej nimi się jiguje. Jakby co, to jednego wziąłbym jako model woblera ze sterem na głowie, tak do kolekcji. Jakby co, to daj znać na priv. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi