Piotr Gołąb Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 To woblery Pawła Jakubowskiego, 100 %???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 To woblery Pawła Jakubowskiego, 100 %???? Poproszę o jakieś namiary do kontaktu z Pawłem Jakubowskim jeżeli można na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 jajakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Moje. Dobrze że czujne oczy kolegów wypatrzyły bo jakoś tu sam nie zaglądam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Panowie czyje to dzieło??Wyłoniony na rafie na środku Wisły pod AnnopolemDał mi parę niezłych sandaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Kojarzy mi się z Tomkiem kolejarzem, chyba nawet coś podobnego miałem ale głowy nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Moja pierwsza myśl - Tomek Kolejarz. Ale nie dam ręki uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Ma ktoś namiary na gościa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Ma ktoś namiary na gościa?? Pogadaj z Tapsem (jest u nas na jb). Znają się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Panowie podbijam. Kojarzy ktoś tego woblera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Pokaż całego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Dzisiaj korzystając z chwili wolnego, robiłem porządki i natrafiłem na takie wobki w swojej szafce.to są Sendale czy Gębale?? czy może jakieś "no name" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Dzisiaj korzystając z chwili wolnego, robiłem porządki i natrafiłem na takie wobki w swojej szafce.to są Sendale czy Gębale?? czy może jakieś "no name" Sendali tutaj nie ma. Wyglądają na Gebale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Gębale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Pokaż całego wobkaJest pokazane dwie sztuki kilka postów wcześniej, ale jutro postaram się o bardzo dobre zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Pokaż całego wobkaPost #2129 z linku niżej. http://jerkbait.pl/topic/59463-co-to-za-wobler/page-107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Jakieś pomysły Panowie? Oklejony rybią skórą...staranne czyste wykonanie. Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Może Grzegorz Michałkiewicz ? Edytowane 7 Marca 2019 przez Kosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Jakieś pomysły Panowie?Oklejony rybią skórą...staranne czyste wykonanie. Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu TapatalkaMam takie woblerki - pięknie pracują i wykonanie też super, ale sam ciekaw jestem czyjego są autorstwa.Kolego @Kosa, może wiesz coś więcej? Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) To ja z mniej efektownych. Ktoś kojarzy? Pozostałości po zbieractwie.Szczególnie o te mniejsze chodzi. Stery mają metalowe. Edytowane 7 Marca 2019 przez MZieli10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Kiedyś widziałem je na Allegro użytkownik greg.... albo gregory.... niestety nie pamiętam dokładnie, a nie mogę znaleźć tego użytkownika niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 To chyba będą Abu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 to, że naśladują hi-lo to oczywiste, chodzi wszak jeno, kto się tego dopuścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 ..Panowie ..kto to uczynił?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jakieś pomysły Panowie?Oklejony rybią skórą...staranne czyste wykonanie. IMG_20190307_113704.jpeg IMG_20190307_113717.jpeg Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka To nie Grześka, powinien być podpisany ''gregory''. Zapytaj się go @gregory-171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi