malinabar Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Może być - oryginał płaski , cienki i wygrzbiecony , ale ster innej grubości i bardziej subtelny . Jak sobie przypominam , podróby też funkcjonowały - mam chyba jedną nawet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Fotka oryginałów Marka, w tej wielkości co wobler z fotki powyżej. Zwróć uwagę na oczka, w MRMach były wkręcane w lipę, inne malowanie i linia cięcia korpusu. Edytowane 30 Marca 2019 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makra Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 A nr 2,3,4,6 i 8 ma ktoś może jakiś skojarzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 A nr 2,3,4,6 i 8 ma ktoś może jakiś skojarzenia ?Skojarzenie do nr 2: woblery 'Shanaya' miały wklęsłe stery. Ale miały ten napis na sterze, choć widziałem takie bez napisu. Na tych zdjęciach słabo widać tą wklęsłość steru... Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makra Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Może na tych zdjęciach będzie lepiej widać wklęsłość steru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 CześćKoledzy wiecie może co to za wobler?Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Yozuri Slavko" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 yo zuri slavko bug 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Bardzo dziękuję???????????????? Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 CZĘŚĆ PROSZĘ O POMOC W IDENTYFIKACJI WOBLERÓWNr 2 to moim zdaniem rapala albo kopia, nr 6 to polska przynęta, kiedyś miałem taką samą i za Chiny Ludowe nie można jej było zmusić do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witam Panowie, dziś będąc nad Warszawską Wisłą znalazłem w wodnym śmietnisku takiego cudaka. Wie ktoś może co to za wobler i do czego został stworzony, bo mi przychodzi do głowy tylko, że na suma z głębokiej wody.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam Panowie, dziś będąc nad Warszawską Wisłą znalazłem w wodnym śmietnisku takiego cudaka. Wie ktoś może co to za wobler i do czego został stworzony, bo mi przychodzi do głowy tylko, że na suma z głębokiej wody..Luhr Jensen hot lipa. Amerykanie raczej nie znają polskiej miłości do trollingowych sumów. Więc stworzyli po prostu, lata temu, ryjówke ???? Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez P.Rozbiecki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Nr 1 to na 100% nie jest wobler Marka Kaczòwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ktoś wie co to za wobler i z jakich lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 "Ktoś wie co to za wobler i z jakich lat?" Stelaż mosiężny czy stal ocynkowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wykopałem dzisiaj z czeluści pudeł między innymi dwa takie woblery. Najpewniej spod tej samej ręki. Stery metalowe a korpusy wydają się być wytaczane. Ktoś cokolwiek może powiedzieć na temat tych staruszków?To chyba ten sam producent ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Stelaż mosiężny czy stal ocynkowana?Stal ocynkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 To chyba ten sam producent ...Wygląda na to, że tak! Tak myślę, że to woblery produkcji naszych wschodnich sąsiadów, jestem ciekawy z jakich lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ten u góry to mój wyrób.Stary,pewnie z 20 lat,jeden z pierwszych piankowców(forma nr 10) Ten model jest mniejszy 8-9cm,bo mam oczko pod noskiem.Jeszcze był około 2cm dłuższy z oczkiem z noska.Ten ma 9cm. Doszukałem się 10tki.Ale oczko pod ryjkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam kolegów, Poznaje ktoś to cudo, szukam autora i jakiegoś namiaru. PozdrawiamJarek Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez świstak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam są to wobki kolegi adash lures https://adashhhlures.sklepna5.pl/pokaz_produkty.php?idpodkat=8&str=1&show1=2 sam mam dwa ale też nie mogłem skojarzyć autora tu na jerku jest http://jerkbait.pl/topic/79471-woblery-i-gumy-padbaits/page-17 Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam ktoś poznaje te wobki. Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Ktoś rozpoznaje ten wynalazek?Kupiony w pakiecie z innymi wobkami tu na forum w zimie, zadziwiająco skuteczny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Witam ktoś poznaje te wobki. Ten u góry, to wobler firmy Rapa z Wrocławia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ktoś rozpoznaje ten wynalazek?Kupiony w pakiecie z innymi wobkami tu na forum w zimie, zadziwiająco skuteczny..To jest wobler Albina Marczuka z Bogatyni {Dzidek} 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi