atb69 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Rozpoznaje ktoś czyj to wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 To wobek nieżyjącego już mojego kolegi Szczepana Michny. Motyla noga, przykro mi. Czyli wobek już raczej nie do zdobycia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Rozpoznaje ktoś czyj to wyrób? DSCF0969.JPG DSCF0970.JPG DSCF0971.JPG DSCF0972.JPGWzorowane na żukach Darka Mleczki, ktoś kiedyś chyba już pytał o te wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Pewnie ja się pytałem. Dosyć długo już u mnie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1960 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 witammoże ktoś wie gdzie kupić bombery Jacka Mirowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Ktoś coś ? Na necie jakieś lakoniczne info, kupiony dziś na bazarze. Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez katystopej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Ktoś coś ? Na necie jakieś lakoniczne info, kupiony dziś na bazarze. Jest to wobler wrocławskiej firmy rapa. Nie znalazłem ich strony internetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Po twojej wskazówce co do miasta znalazłem stronę http://rapa.wroclaw.pl/ jest wykaz obecnych/ostatnich wobków, i wychodzi na to, że mój jest jakimś starym wypustem. Sam nie wiem czy wyciągać go z pudełka i szukać kleni czy jednak zostawić na kilka-kilkanaście lat w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 A widzisz, słabo szukałem . Mimo, że mieszkam niedaleko od Wrocławia i pracuję we Wrocławiu, to nie łowię na te wobki. Ten model, co masz pewnie gdzieś na aukcjach można kupić, ale czy w opakowaniu to nie wiem. Jeśli nie zbierasz wobków, to nie ma sensu trzymać go w pudełku, lepiej łowić. Możesz go wyjąć, a jak Ci się nie spodoba, to włożyć z powrotem. Zszywacz powinieneś mieć w domu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Witam,Na Warszawskiej opasce między mostami Grota, a Północnym znalazłem takie cudo. Wie ktoś co to za woblerek lub czyjej produkcji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Ciampel Andrzeja Wróbla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Ciampel Andrzeja WróblaDziękuję serdecznie za rozwiązanie zagadki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Tanto od Daniela Zaremby (Dandi), bardzo łowne woblery. Daniela znajdziesz na FB, tutaj Go nie ma... Zapytam jeszcze w tym wątku: czy ktoś wie czyjego autorstwa jest ten wobler? (nabyłem kiedyś na giełdzie JB) wobler.jpgMam ostatnią szt. w pudełku, cholernie skuteczny na bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Mam ostatnią szt. w pudełku, cholernie skuteczny na bolenie.Paweł, który? Tanto czy ten z mojego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ten ze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Witam.Zna ktoś autorów tych woblerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Strzebla jest autorstwa Janusza Sikory (Woblery z Bielska). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam.Zna ktoś autorów tych woblerów? Tego górnego kupiłem kiedyś (o ile nie mylę się) od Artura Hincy z Jezierzyc. Mój miał długość 4,8 cm. Nie jestem pewien, czy On je wykonywał, czy też tylko sprzedawał. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroutHunters Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Cześć kupilem ten zestaw po taniosci w tym kilka rapalek lecz interesuje mnie ten najwiekszy wobek po lewej czyja to robota??Reszta wobkow to takie pstragowo kleniowe moze widzicie w nich jakiegos swojego kilera?Ps: nie wiecie czemu nie moge dodawac postow na gieldzie sprzedam zamienie itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 http://jerkbait.pl/topic/62922-regulamin-giełdy-jerkbaitpl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Kto to zrobił. Czy te dwa to nie jakieś salmiaki?? Malowanie bardzo pasuje do tych bardzo starych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 To chyba woblery siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 A z lewej MrM Kaczówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Te dwa to mogą być albo Gębale albo coś na ich wzór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi