Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Po twojej wskazówce co do miasta znalazłem stronę http://rapa.wroclaw.pl/ jest wykaz obecnych/ostatnich wobków, i wychodzi na to, że mój jest jakimś starym wypustem. Sam nie wiem czy wyciągać go z pudełka i szukać kleni czy jednak zostawić na kilka-kilkanaście lat w oryginale.

A widzisz, słabo szukałem  ;) . Mimo, że mieszkam niedaleko od Wrocławia i pracuję we Wrocławiu, to nie łowię na te wobki. Ten model, co masz pewnie gdzieś na aukcjach można kupić, ale czy w opakowaniu to nie wiem. Jeśli nie zbierasz wobków, to nie ma sensu trzymać go w pudełku, lepiej łowić. Możesz go wyjąć, a jak Ci się nie spodoba, to włożyć z powrotem. Zszywacz powinieneś mieć w domu  ;) .

• Like 1

Tanto od Daniela Zaremby (Dandi), bardzo łowne woblery. Daniela znajdziesz na FB, tutaj Go nie ma...

Zapytam jeszcze w tym wątku: czy ktoś wie czyjego autorstwa jest ten wobler?  (nabyłem kiedyś na giełdzie JB)

attachicon.gif wobler.jpg

Mam ostatnią szt. w pudełku, cholernie skuteczny na bolenie.

Witam.

Zna ktoś autorów tych woblerów?

Tego górnego kupiłem kiedyś (o ile nie mylę się) od Artura Hincy z Jezierzyc. Mój miał długość 4,8 cm. Nie jestem pewien, czy On je wykonywał, czy też tylko sprzedawał.

Edytowane przez Banjo
  • Like 1

Cześć kupilem ten zestaw po taniosci w tym kilka rapalek lecz interesuje mnie ten najwiekszy wobek po lewej czyja to robota??

Reszta wobkow to takie pstragowo kleniowe moze widzicie w nich jakiegos swojego kilera?Ps: nie wiecie czemu nie moge dodawac postow na gieldzie sprzedam zamienie itp?

post-71389-0-01047300-1566926825_thumb.jpg

post-71389-0-14879400-1566926835_thumb.jpg

post-71389-0-05241600-1566927037_thumb.jpg