jachu Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Witam. Czy woblery na foto pierwsze trzy to krakuski ?I czyje są dwa pozostałe? Może ktoś coś wie ? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. IMG_20191014_143236.jpg IMG_20191014_143207.jpgSkoro już jesteś Sławku przy tablicy , to nie wydaje się Tobie, że te dwa wobki na dole mogą być Marka Kaczówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Skoro już jesteś Sławku przy tablicy , to nie wydaje się Tobie, że te dwa wobki na dole mogą być Marka Kaczówki? Skoro już mnie Janusz złapałeś przy tablicy , też miałem takie odczucie na początku, ale przyglądając się im dłużej nie jestem pewien. Troszkę inne proporcje niż widziałem w innych wobkach MRM. Dlatego też nie pisałem. Gdybym był pewien to bym odpowiedział Robertowi. Przecież Janusz wiesz, że ze mnie dobry człowiek . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ten zielony na samym dole może być kolegi Darka Jankowskiego z Gniewu. Tak na 80-90%. Raczej na pewno woblery 4 i 5 nie są tego samego twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Dzięki Panowie za info .A tak na marginesie. Wziąłem część tych wobków na testy . 2 i 3 od góry to killery na klenia . Oczy przecierałem ze zdumienia .Nr 4 miałem 3 szt oddałem w dobre ręce. Zielony czeka na debiut. Coś jest w tej ręcznej robocie . Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ten zielony na samym dole może być kolegi Darka Jankowskiego z Gniewu. Tak na 80-90%. Raczej na pewno woblery 4 i 5 nie są tego samego twórcy. Tomku, nie wiedziałem, że Darek robi takie woblery. Nie chwalił się tym, albo może mam już kłopoty z pamięcią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Ha ha robił naście lat temu jak siedzieliśmy w jednym biurze. Potem już tylko kolekcjonował a teraz to już chyba nic z wędkarstwem nie ma wspólnego oprócz pozostałości sprzętowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Zatem miałeś pozytywny wpływ na Niego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam, czyje są te woblerki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Chyba Michała (Taps) albo Tomka Orlikowskiego hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Tomek Kolejorz, Bydgoszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 CzescCzy ktos wie kogo sa te woblery? PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Może Wiktora B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Czy to są wobki Tomy ? Edytowane 4 Listopada 2019 przez danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Czy ktos wie co to za wobek? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Listopada 2019 przez JuniorFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Ja bym tu szedł w rynek USA. Być może jakiś heddon albo bomber. Bardziej skłaniam sie ku drugiej opcji. Heddon miał podpis. Edytowane 4 Listopada 2019 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Czy to są wobki Tomy ? IMG_20191103_194249.jpg IMG_20191103_194300.jpg Panowie czyje to woblerki - Tommy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Panowie czyje to woblerki - Tommy ? Większość tak ale nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dwa górne prawy róg to inny twórca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Wobler znaleziony na początku lat 90 na jednej z wakacyjnych wypraw nad Bugiem. Pomimo kilku prób do dnia dzisiejszego nie udało się ustalić twórcy.Długość 20 cm, stan oraz uszkodzenia wskazują na jego wiek. Za każdą informację będę wdzięczny, liczę na Waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 CzescCzy ktos wie kogo sa te woblery? P1040786.JPG P1040787.JPG PozdrawiamAdamTen na dole ewidentny wobek ś.p. Wiktora Błażejczyka, którego z przyjacielem wspominaliśmy właśnie sobie w Zaduszki. Folia z papierosów Golden i cała reszta tak charakterystyczna dla jego woblerów, że trudno pomylić z innymi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Czy ktos wie co to za wobek? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk myślę, żę jest to Strike PRO Challenger 14 cm, chyba Robinson rozprowadza w PL Edytowane 9 Listopada 2019 przez Adam spin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Mam takie dwa po przejściach tylko nie pamiętam czyja to robota ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Jacku,ten z czarnym grzbietem to Siudak, a drugi prawdopodobnie Gębala. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Pomarańcz Jacku na pewno Gębala zmęczony Edytowane 9 Listopada 2019 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi