Adam spin Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Pomarańcz Jacku na pewno Gębala zmęczony i to Ś.P. Henryka na 99% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crh100 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Witam serdecznie, posiadam takie oto stare ruskie woblerki aczkolwiek nic wiecej na ich temat nie wiem, może ktoś kojarzy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) wobki CCCP z przełomu 80/90 lat, plastikowe klejone popery , Ciekawy jestem czy ktoś na nie złapał rybę Edytowane 16 Listopada 2019 przez Adam spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Heh, o to samo chciałem zapytać. Miałem. Katowałem. I już nie mam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 U Ruskich pewnie tak, tam ryb oporowo, co byś nie wrzucił do wody, to coś weżmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Primo, to nie są poppery, secundo, złowił i to nie jedną.Jak bardzo wiele radzieckich przynęt i ta była kopią. Amerykańskich Rick Clunn. A pękatek to średnio trafiona konstrukcja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Primo, to nie są poppery, secundo, złowił i to nie jedną.Jak bardzo wiele radzieckich przynęt i ta była kopią. Amerykańskich Rick Clunn. A pękatek to średnio trafiona konstrukcja.ten od pogromcy bassów w USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Być może Chodzi Ci o Big S'a - może z wyglądu, bo ogólnie to nawet nie lażało koło niego Żeby nie było, że jestem jakimś znawcą przynęt hamerykańskich - na ruskie łowiłem, na te ciemne z utwardzonego styropianu fajnie brały szczupaczki na płytkiej wodzie. Amerykańskie odpowiedniki widziałem tylko w "Wędkarzu Polskim". Edytowane 16 Listopada 2019 przez morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Witam Czy ktoś wie kto stworzył tego woblera ? Dziękuję za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Fajna boleniówka szkoda jej do gabloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Może szkoda ale wody nie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbiku Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Cześć,czy to są woblery Darka Mleczko?A te w dolnej linii czyje mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbiku Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Witam, czyje są te woblerki ? 20191031_143150.jpgTomek Orlikowski "Kolejarz" na Allegro czasem jest: nick tomekkolejarz. Teraz na pewno tłucze trociówki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Witam a może ktoś coś o tym wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Witam a może ktoś coś o tym wie IMG_20191119_131849.jpg IMG_20191119_131917.jpgTo stary wobler kol.@WOBI.Jeszcze ze starym logo.Możliwe ,że jeszcze z lat 90". Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Dziękuję Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Witam Jak w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 I jeszcze jeden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 (edytowane) Może szkoda ale wody nie zobaczyAle,weź NO!Chociaż w szklance bo się rozeschnie... Kto zna opis wobka MAĆ PIEĆ?Mam grochę staroci tylko zfocić trzeba. Edytowane 21 Listopada 2019 przez trilung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Koledzy mam pytanko czy to są salmo sting? Napisów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Marcinie,moim skromnym zdaniem pierwsze Stingi nie miały napisów na sterach, jak wiele innych modeli woblerów Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Ale to brokatowe malowanie....jakoś nie bardzo pasuje do salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Mnie też ten kolor zastanawia. Kiepskiej jakości zdjęcie. Może ktoś dodał brokatu, ja tak kiedyś robiłem w wobkach, które kupiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 6,5cm długości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi