mero Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) I następny którego nie znam twórcyKtóryś z kolegów może wie ? Edytowane 9 Grudnia 2019 przez mero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dzisiejszy zakup z przymusu jako dodatek do starego minnowa. Może ktoś rozpozna firmę/twórcę. Brak oznaczeń , długość 3,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 ...Pomroczność jakaś mnie dopadła... Kara. Za niesłowność.:-( Chyba, że chodziło o Palmową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dzisiejszy zakup z przymusu jako dodatek do starego minnowa. Może ktoś rozpozna firmę/twórcę. Brak oznaczeń , długość 3,5cm.Coś w stylu Lovec Rapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Coś w stylu Lovec Rapy.Też tak sądzę: https://allegro.pl/oferta/skuteczny-wobler-lovec-rapy-uky-4cm-s-7766979816?snapshot=MjAxOS0wNS0xOFQyMDo0Mjo1MC42NjNaO2J1eWVyO2JmOGM3M2IyOTdkMDQ5MDlkYzBmN2ZiNzNmNTNkOGE5M2Y5NWRhMjNiZjdhZWM0ZGQxZGFjYzQ2YWRhMTZhMTI%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Coś w stylu Lovec Rapy.No może to jakaś stara wersja lovec-rapy percha 3,5cm? Spojrzałem na stronie sklepu pirania i wychodzi, że obecne perche mają inny kształt brzucha i ster pod innym kątem. http://www.pirania-sklep.pl/woblery/lovec-rapy/perch/perch---3-5cm_3.html Ale i tak dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Ostatnie dwa z mojej strony do identyfikacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Ten drugi wobler to jest chyba patyczak p. Cezarego Wrzyszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 P.P. że niby tak dla zmyłki ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 I następny którego nie znam twórcyKtóryś z kolegów może wie ? IMG_20191208_091609.jpgZnalazłem to wobler kolegi Olgierda Nowickiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Panowie napiszcie mi proszę czy te woblery są zrobione przez Irka Gębskiego? Czy to jego podpis? Znalazłem dzisiaj podczas przeglągu swoich zapasów. Kupione wiele lat temu i zapomniane.Dzięki. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 To są woblery zrobione przez Henryka Gębskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 To są woblery zrobione przez Henryka Gębskiego.Krzysztofa Gebskiego. Jakościowo coś jak chińszczyzna do oryginału. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Krzysztofa Gebskiego. Jakościowo coś jak chińszczyzna do oryginału.Tak mnie właśnie to K po nazwisku zastanawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Kupowałem je kiedyś za grosze na znanym portalu. Nigdy nie było mi szkoda posłać je w najbardziej ryzykowne miejsca. Złego słowa o nich nie powiem. Dały mi kilka pięknych pstrągów z kaszubskich rzek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Tak podpisał p. Krzysztof woblery wiele lat temu ,krótko po rozłożeniu swojego "strugania" i te podpisane były coś warte. Potem się popsuło z jakością / pływały jak chciały, wyskakiwały itp/ Teraz trochę lepiej ,warte swojej ceny ,na zawady jak znalazł. W tym przypadku uczeń nie przerósł Mistrza z Lędyczka, ale trzymaj je sprawdzą na pewno. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez Adam spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Może nie wobler ale może znacie czyje to?A może gdzie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Danek - środkowa to @Hesherhttp://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait-moje-przyn%C4%99ty/page-173 Dwa pozostałe to @Sebsonhttp://jerkbait.pl/topic/59463-co-to-za-wobler/page-130#entry2682142 Edytowane 16 Grudnia 2019 przez peekol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Cześć Koledzy Podpowie ktoś czyje to dzieło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Dydyna, łowne wobki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Dzięki.Odnalazłem nawet jego wątek na Jerku,ale od dawna tu nic nie wstawiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkinafaso Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Witam, Panowie, czy jest ktoś w stanie rozpoznać te woblery? Podobno hand made, tak twierdził sprzedawca. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Cześć KoledzyPodpowie ktoś czyje to dzieło? Dobre oczy! Nie ma ktoś namiaru na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 zwykłe srebrne...poszukaj na aliexpress mają spory wybór, coś dobierzesz:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi