Achtenczarli Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Witam Koledzy, możecie mi pomóc w identyfikacji tego woblerka? 13 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Witam Koledzy, możecie mi pomóc w identyfikacji tego woblerka? 13 cmToż to przecież Salmo Whitefish 13cm... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Dziękuję serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Witam ponownie, bardzo bym kolegów prosił o identyfikację tych rękodzieł.Korzystając z okazji życzę Wam wesołych i rodzinnych Świąt oraz samych okazów ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Te woblery z kalkomanią są na allegro i ten, co je sprzedaje ponoć ma je od kolegi - twórcy tych woblerów. Przynajmniej tak pisał jak zaczął je sprzedawać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebik Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Cześć, Tak jak w temacie bardzo proszę o pomoc w identyfikacji woblerka ze zdjęcia. Pstrągowo-okoniowy i schodzi max 30-50 cm.Oryginalny ster dawno temu złamany i teraz jest na samoróbce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebik Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Mogę dodać jeszcze inne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 (edytowane) Wygląda na starego Gębskiego. Jednak gdybyś miał opakowanie byłoby prościej coś powiedzieć na 100% ! Edytowane 25 Grudnia 2019 przez Tomek O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Też obstawiam na Gebskiego (Henryka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebik Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opakowania niestety nie mam Jest to wobler od ojca a on tez nie wie skąd go ma Po necie szukałem tego wobka jako od Gębskiego i nie znalazłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Dlugosc znana, jedynie po oczach można dojść bo rzadko kto tak dziwnie maluje. Chyba ze to jakiś niewypał (z oczami) bo czasami tak się zdarza, zanim ktoś kto je maluje trafi tam gdzie trzeba, machnie kilka dziwnych. Kolor ich też może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebik Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Oczy fakt ma dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Witam Koledzy, możecie mi pomóc w identyfikacji tego woblerka? 13 cm 20191223_160521.jpg 20191223_160537.jpgA dokładnie model 13DR ze starszej serii w kolorze Green Gold. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 A dokładnie model 13DR ze starszej serii w kolorze Green Gold.Dziękuję za doprecyzowanie, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdiem Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Cześć wszystkim , potrzebuje Waszej pomocy w identyfikacji woblerów. Od jakiegoś czasu mam pudełko i zacząłem od wymiany kotwic, chciałbym jeszcze wiedzieć czy to coś "kultowego" czy zwykłe noname'y, jedyna sygnatura jaką znalazłem to widoczny na zdjęciu zlepek "ST" w kilku woblerkach. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Metalowe stery.... ale widły to to nie są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zapytam jeszcze o tę klenióweczkę... Piękna praca. Bez podpisu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 To chyba wobler jaziowy-sumowy, mając na uwadze wielkość korpusu i kotwicy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zapytam jeszcze o tę klenióweczkę... Piękna praca. Bez podpisu. To chyba wobler jaziowy-sumowy, mając na uwadze wielkość korpusu i kotwicy To mały wobler - ma 0.9cm długości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Umie ktoś z Kolegów pomóc, co to za woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 i 2 to @Bobesku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 i 2 to @Bobesku.No właśnie wydawały się znajome, ale nie potrafiłem z Twórcą skojarzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) . Edytowane 30 Grudnia 2019 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) No właśnie wydawały się znajome, ale nie potrafiłem z Twórcą skojarzyć.... 4 i 5 wyglądają na woblery z Czarnego , Darka Kręcigłowy Edytowane 30 Grudnia 2019 przez ryba1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Nie zauważyłem że koledzy już odpowiedzieli Edytowane 30 Grudnia 2019 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi