psd27 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Nie zauważyłem że koledzy już odpowiedzieli Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :-) Może jeszcze komuś uda się numer 3 i 7 rozpoznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 i 2 Bobesku3 Gęba4 - 6 wygląda na pomorze. Z Czarnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Pytań o twórców woblerów ciąg dalszy. Będę wdzięczny za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 11 to Krakusek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 8 to przypadkiem nie kolegi Santiago? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 6 - Paweł Malinowski ze Szczecinka,7 - prawdopodobnie Gabkor (Marek Depta, @Maras) lub Mentos (uczył się od Marasa),8 - Hubal,11- Krakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Hej, Potrzebuję pomocy. Czy ktoś wie co to za szkarady? Co to za wobler nad Salmo Bullhead? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nad głowaczem to Hubal. Pierwsza odpowiedź w tym roku . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Pytań o twórców woblerów ciąg dalszy. Będę wdzięczny za info 10.to mój, jeszcze z balsy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nad głowaczem to Hubal. Pierwsza odpowiedź w tym roku .Jak ma 5cm to prawie "mój" choć ster nie ten. Kształt wobka i nacięcie steru identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jak ma 5cm to prawie "mój" choć ster nie ten. Kształt wobka i nacięcie steru identyczne. Arku ma więcej jak 5 cm. Popatrz na głowacza, w tamtych czasach nie było mniejszych jak 5-6 cm. To jest Hubal, mam takie i własnie z takim sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Wiem, dlatego się śmieję. Ster typowy Hubal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Roberto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witam Panowie Koledzy, pomożecie po raz kolejny ? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Nr 2 Rapala, nr 3 Bielik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 2 Rapala j/w.Jakieś Big Fish też chyba widzę na tych słabych fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Tutaj dokładniejsze zdjęcia przepraszam za jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zdjęcie 3, 4 i 5 to Bielik Te małe z jajem były robione przez różne osoby. Kiedyś robił takie Zdzisław Czekała, te są chyba spod ręki Tomka Woblery z Baskoni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Bielik - http://jerkbait.pl/topic/13411-woblery-bielika/?p=2321206 Woblery z Basoni - http://jerkbait.pl/topic/23820-woblery-z-basoni-hand-made-fishing-lures/?p=2326942 Edytowane 8 Stycznia 2020 przez peekol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dziękuję Wam serdecznie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Ktoś z kolegów rozpoznaje czyje to cudo?Dodam że tonący - nurkujący na "główkę".Miałem kiedyś podobnego ale stawał na ogonie i miał dodatkowo kropki i inne znaki rozpoznawcze. Ten niestety nie ma. Oba jednak oklejone tą samą szmatą. Chodzi mi po głowie Leszek Dylewski. Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Roberto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Gdzies z zagłebia Czarnego może R.J lub J.K z forsa wynika że stary L.D Edytowane 9 Stycznia 2020 przez peryskop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Na takiej samej tkaninie mam z sygnaturą L.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Na takiej samej tkaninie mam z sygnaturą L.DTo nie tkanina raczej z opakowania po papierosach pazłotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 To nie tkanina raczej z opakowania po papierosach pazłotko To bankowo tkanina-złotko z papierosów się nie rozciąga,a tu wzór jest nieregularny i rozciągnięty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi