Gość trilung Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 ? Fajne płotki srebrna podobna do @muddler'a,a złota z innej ręki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 82801766_179704946476661_9157631463535935488_n.jpg ? Może to Bencur z forum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Może to Bencur z forum?Nie wiem co tam struga Kolega Bencur, ale jestem przekonany, że byłby zniesmaczony taką insynuacją. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Ster z linijki a kotwiczki na stałeKtoś wie kto jest twórcą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Witam, potrzebuję opinii forumowych speców odnośnie pochodzenia woblerów ze zdjęć. Konkretnie tego żółtego i pomarańczowego. Kupiłem je tutaj na forum jako woblery SS. Po otrzymaniu przesyłki widniały na nich czerwone podpisy SS takie, jak na pozostałych. Miałem je w wodzie na próbę i dzisiaj miałem wysłać fotkę znajomemu i ku mojemu zdziwieniu z podpisu prawie nie było widzieć, a gdy przejechałem po nich palcem zupełnie znikły. I tu moje pytanie: czy ktoś sprzedał mi woblery innego twórcy i podpisał je cienkopisem czy to woblery SS? Znacie kogoś, kto robi jeszcze takie woblery bez podpisu? Dzięki za wszelkie info? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Uzyskałem odpowiedź od Sławka Szuszkiewicza. To nie są jego woblery. Bardzo proszę o zachowanie spokoju. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Uzyskałem odpowiedź od Sławka Szuszkiewicza. To nie są jego woblery. Bardzo proszę o zachowanie spokoju. Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Zagadek ciąg dalszy Panowie, te boleniowe mają chyba podpis 'stani' jeżeli mnie oczy nie mylą Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Achtenczarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Z tych drobnych to Dorado Magic chyba widzę, żabka też Dorado (lub Rebel o ile napis na sterze), ten mały "złoty" (Gold) to może Rapala lub inny podobny kształtem. Nie wiem jaka jego wielkość i fotka ogólna bardzo słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Panowie a co to za wobler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Wygląda na górala, nie ma żadnego podpisu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 No nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Wygląda na górala, nie ma żadnego podpisu?Szybciej to spod ręki kol.@Sambor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Nie to nie mój moje zawsze podpisuję [emoji846] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Pewnie z Iny może mój albo kolegi za słabe zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Panowie a co to za wobler?Pewnie z Iny może mój albo kolegi za słabe zdjęcie Ina! Ina! Poznaję to drzewko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Ina! Ina! Poznaję to drzewko! na tle którego widać górala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Ina! Ina! Poznaję to drzewko! Sikałeś tam Wiesiek. Przyznaj się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Panowie a co to za wobler?Korpus Górala malowanie moje. Paski robione czarnym markerem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Korpus Górala malowanie moje. Paski robione czarnym markerem Czyli półgóral - półkociewiak . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Witam Panowie, z czym mam do czynienia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam pilnie potrzebuję informacji co to za wobler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Krakusek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Krakus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dziękuję Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi