trout master Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 No i pogodzeni wszyscy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Cześć. Czy te woblery to firma ''PIKE" ? Te dwa "bliźniaki" to tak sądzę, ale co do tego trzeciego to się zastanawiam .....? Może ktoś z Was pomoże? Dwa pierwsze to Pike, ostatni to Big Fish. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) mam jeszcze kilka woblerów co do pochodzenia nie jestem pewien lub nie znam wytwórcy. Oto kilka przykładów:1. Woblery kupione w drugiej połowie lat 80-tych lub na początku 90-tych (dla ułatwienia w Wa-wie na Marszałkowskiej około 50 numeru)2. Woblery które otrzymałem w prezencie. Oceniam na lata 80-te lub pierwszą połowę 90-tych. Niektóre mają symbol na spodzie.3.Kupione we Wrocławiu w 97 roku. Edytowane 7 Lutego 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 3. Kupione we Wrocławiu w 97 roku:- pierwszy od góry - to wobler ze Złotoryi,- drugi od góry - wobler rosyjski/ radziecki,- wobler Rapa z Wrocławia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Napiszcie mi proszę ile lat temu dostępne były te woblery? Teraz już chyba są sprzedawane w innych opakowaniach. Dzisiaj wpadły mi w ręce. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) 3. Kupione we Wrocławiu w 97 roku:- drugi od góry - wobler rosyjski/ radziecki,Nie wiem czy to przypadkiem nie nasza krajowa produkcja. Był on w takim opakowaniu. PS. Woblery z Fotki nr 1 i 2. Nikt nic? Edytowane 7 Lutego 2020 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Vako nr 2 to moje jedne z 'pierwszych' wobków. Jak bym zobaczył zdjęcie sprzed lat z podstawówki ????????. Kto Ci taki prezent zrobił ????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Vako nr 2 to moje jedne z 'pierwszych' wobków. Jak bym zobaczył zdjęcie sprzed lat z podstawówki . Kto Ci taki prezent zrobił ?Życzliwy kolega. To spod Twojej ręki? Edytowane 7 Lutego 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Życzliwy kolega. To spod Twojej ręki?Spod mojej ręki. Dawno to było oj dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Dwa pierwsze to Pike, ostatni to Big Fish.Dziękuję za odpowiedź ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) 3. Kupione we Wrocławiu w 97 roku:- pierwszy od góry - to wobler ze Złotoryi,- drugi od góry - wobler rosyjski/ radziecki,- wobler Rapa z Wrocławia Kolego @vako. Czy ten pierwszy od góry wobler ze Złotoryi posiada jakiś podpis ? Edytowane 7 Lutego 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Kolego @vako. Czy ten pierwszy od góry wobler ze Złotoryi posiada jakiś podpis ? Nie posiada Sławku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nie wiem czy to przypadkiem nie nasza krajowa produkcja. Był on w takim opakowaniu. PS. Woblery z Fotki nr 1 i 2. Nikt nic? Przepraszam, że wprowadziłem w błąd. Taką miałem informację od innego kolegi. Też mam takie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Kolego @vako. Czy ten pierwszy od góry wobler ze Złotoryi posiada jakiś podpis ?Miałem 3 sztuki żaden nie był podpisany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Spod mojej ręki. Dawno to było oj dawnoWszystkie sześć, czy tylko lewa(trzy wobki ze znakiem PZpiorun ) bądź prawa kolumna. Jakieś datowanie(węglem) by się przydało? Edytowane 7 Lutego 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Przepraszam, że wprowadziłem w błąd. Taką miałem informację od innego kolegi. Też mam takie.A jakieś info na temat tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Wszystkie sześć, czy tylko lewa(trzy wobki ze znakiem PZpiorun ) bądź prawa kolumna. Jakieś datowanie by się przydało? Cała 'wspaniała 6' moja. Nie wszystkie mogą mieć podpis PZ (piorun ????) od P.Ż. (moje inicjały)Datowanie: to mogą być początki 2000 roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Cała 'wspaniała 6' moja. Nie wszystkie mogą mieć podpis PZ (piorun ) od P.Ż. (moje inicjały)Datowanie: to mogą być początki 2000 roku.Zajrzałem do innego pudełka(jaziowego) i okazało się że mam ich więcej. Konkretnie 5 więcej.Oznaczenie PŻ ma tygrys i maluszek, a ten chory P-20 Kropek. Pozostałe bez oznaczeń ale z charakterystycznym wklęsłym sterem. Edytowane 7 Lutego 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Mariusz niestety nie wiem. Myślałem, że to kol. @Menduza je robił pod nazwą Hunter, ale już wyjaśniliśmy sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Zajrzałem do innego pudełka(jaziowego) i okazało się że mam ich więcej. Konkretnie 5 więcej.Oznaczenie PŻ ma tygrys i maluszek, a ten chory P-20 Kropek. Pozostałe bez oznaczeń ale z charakterystycznym wklęsłym sterem.'Moje ci one'. Te z tym wklęsłym sterem to jeszcze starsza produkcja Edytowane 7 Lutego 2020 przez menduza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76rybka Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Co to za Wobler? Edytowane 11 Lutego 2020 przez 76rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Czy woblery podpisane GORGOL i TG pochodzą od tego samego Twórcy ? Dzięki za odpowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Czy woblery podpisane GORGOL i TG pochodzą od tego samego Twórcy ? Dzięki za odpowiedzi GORGOL podpis.jpg TG podpis.jpgTak, to tego samego twórcy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 https://www.facebook.com/TomaszWobleryTG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Cześć. Co to za wobler wiem. Ale co to za kolor ? Znaczy jakie ma oznaczenie? Dziękuję z góry za info. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi