Dokuś Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Cześć. Co to za wobler wiem. Ale co to za kolor ? Znaczy jakie ma oznaczenie? Dziękuję z góry za info.Ma oryginalne malowanie? Nie był przemalowany? (Nie spotkałem się z takim malowaniem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 No nie . Oryginał. Nic nie znalazłem na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Biały Duch,albo kruk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 wyniesiony z fabryki na lewo przed położeniem kalkomanii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 To też ciekawostka . Jeśli chodzi o kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Cześć. Co to za wobler wiem. Ale co to za kolor ? Znaczy jakie ma oznaczenie? Dziękuję z góry za info. 20200216_153457.jpgTo jest kolorek white pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 To jest kolorek white pearl Dzięki za info. One były normalnie dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Dzięki za info. One były normalnie dostępne ?Tak, ale to była krótka seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 To też ciekawostka . Jeśli chodzi o kolor . 20200216_181517.jpgHmm a czemu ciekawostka? Późniejsza wersja YT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Hmm a czemu ciekawostka? Późniejsza wersja YT? Czyli normalne malowanie i dostępny bezproblemowo ? A to moja pomyłka. Przepraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Teraz już niedostępny, ale był jak najbardziej. Pierwotnie żółć była ciemniejsza, ciepła, niejaskrawa - moim zdaniem fajniejsza.Podobnie było z Salmo Tiny YT te pierwsze żółte uwielbiam - a klenie i jazie jeszcze bardziej, żarówiaste to już nie to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 To też ciekawostka . Jeśli chodzi o kolor . 20200216_181517.jpgSalmo co jakiś czas zmieniało kolory. Twój jest taki bardziej...cytrynowy. Były seryjnie sprzedawane zarówno takie jak Twój jak i z cieplejszym żółtym, była też wersja seledynowa. Czerwony w pasy już nie produkowany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Kurczę... wydaje mi się Jacku, że czerwony -RT- jeszcze jest w ofercie... a przynajmniej był jeszcze niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Witam Ktoś coś na temat tego woblera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Cześć, kojarzy ktoś te woblery i ich twórców? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Cześć, kojarzy ktoś te woblery i ich twórców?Moje pierwsze skojarzenie, po spojrzeniu na tego pierwszego, to, że to Darek Szyszka (starszy wypust), ale mogę się mylić.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 No mylisz się to Wobler Małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 A Darek Szyszka ? Nie Szyszko ?! Nie mogę padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Jeszcze jedno pytanie czy to wobler Romualda Stanke bo trochę oczka mi nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 No mylisz się to Wobler Małego A ten Mały jakoś nazywa się? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 A Darek Szyszka ? Nie Szyszko ?! Nie mogę padłem No raczej Darek Szyszka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Wpadł mi w ręce o to taki woblerek. Długość 7.5 cm, oklejany sreberkiem po opakowaniach od papierosów. Cechy charakterystyczne: małe oczęta, jakby miał pracować w głębinach i wzrok mu nie jest potrzebny oraz ster o charakterystycznym kształcie i kolorze, o grubości 1 mm. Wielkość i ubarwienie wskazują na wkurzanie troci . Starannie wykonany, czyli nie jeden został taki wykonany . Może ktoś, coś wie na jego temat: np. twórca. Z góry dziękuję za pomoc. Już dowiedziałem się, całkiem przypadkowo, kto jest twórcą tego wobka. Jest nim Andrzej Bełcikowski z Puław. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Już dowiedziałem się, całkiem przypadkowo, kto jest twórcą tego wobka. Jest nim Andrzej Bełcikowski z Puław.Raczej tak, chociaż poziome oczko w dupce u Andrzeja nietypowe, podobnie te czarne i czerwone kropeczki. Sam czasami robiłem x-y, kropki pisakiem do CD na jego wobkach. O Małym z Puław (bo pewnie o niego chodzi) kiedyś Tobie Sławku wspominałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Raczej tak, chociaż poziome oczko w dupce u Andrzeja nietypowe, podobnie te czarne i czerwone kropeczki. Sam czasami robiłem x-y, kropki pisakiem do CD na jego wobkach. O Małym z Puław (bo pewnie o niego chodzi) kiedyś Tobie Sławku wspominałem. Tak, Januszu wspominałeś . Ale mnie chodziło o tego wobka: O tego wobka pytałem blisko dwa lata temu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi