lamiglas Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Bardzo dobrze bedziesz mial zajecie i cel w zyciu szacunek i podziw za zainteresowanie tematem .Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Witam ktoś zna twórców tych woblerów12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Cześć ten pierwszy od góry to na 99% wobler z pod ręki Andrzeja Bełcikowskiego ,,Śliwka",a ten którego fotkę wrzucił Banjo wygląda na robotę Andrzeja Dobrosielskiego ,,Małego". Tak naprawdę woblery te były malowane tymi samymi farbami. Czasami nawet malowane były wspólnie. .....Kajman a ciebie rozczaruje, twórcą tego woblera jestem ja, Belcik nie robił tego kształtu i jego były troszkę ładniejsze .Tytułem uzupełnienia dodam, że otrzymałem go drogą wymiany 1 do 1 od Wojtka Kustry z Piasek, w czasie jednej z szalonych wypraw w latach '90-tych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Tytułem uzupełnienia dodam, że otrzymałem go drogą wymiany 1 do 1 od Wojtka Kustry z Piasek, w czasie jednej z szalonych wypraw w latach '90-tych.To ciekawe, bo Wojtek Kustra mieszka też w Puławach i z tego co pamiętam też chyba jakieś (pewnie głównie pstrągowe) wobki dłubał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Vako wobler o ktory ci chodzi to moja robota czyli Dobrosielskiego .Co do Wojtka Kustry to Janusz ma racje i mial on sporo moich woblerow.Piaski Pulawy brzmi podobnie pamiec ludzka plata figle .Jest on zapalonym pstragazem teraz juz moze troche mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_7331 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Witam wie ktoś może czyjej produkcji jest ten wobler? Edytowane 28 Lutego 2020 przez hyper_7331 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Witam wie ktoś może czyjej produkcji jest ten wobler?Myślę że to Bóbr. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_7331 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Myślę że to Bóbr.może znasz jaki to model czy coś i czy można go gdzieś dorwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 O, też mam. Chyba jakaś wersja Bobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 To raczej tego wykonawcy . IMG_20190423_224030.jpg To nie Litwińskiego czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 To nie Litwińskiego czasem? To wobki Dzidka Marczuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Obydwa na sterze mają literę S Czy to są Sieki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Tak, to Sieki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Bez wątpienia Sieki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonzaj89 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Sieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Sieki zaraz po rozwodzie. Później Super Siek. Te Markowe miały M-kę na sterze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Takiego starocia zdobyłem. Mam pewne podejrzenia ale zaczekam na opinie fachowców, zanim kogoś zasugeruje: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Takiego starocia zdobyłem. Mam pewne podejrzenia ale zaczekam na opinie fachowców, zanim kogoś zasugeruje: 4ACC1CCF-EA40-4B24-B833-B7C30D38ACAB.jpeg 636E34D6-4673-4E85-AFC9-AA89C8AAF9F4.jpeg Korpus i oczko przypominają KSK, ale chyba został wymieniony ster. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Dzięki, tez stawiałem na KSK i tez ster budził wątpliwości - przy czym na pewno nie był wymieniany. Ten wobler jest nieużywany tylko leżał latami w szufladzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 To jeszcze jeden dla upewnienia się co do twórcy. Tym razem prawdziwy antyk: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 A może ktoś rozpozna te woblerki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Witam ktoś może ma wiedzę czyje to dzieła Edytowane 6 Marca 2020 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Zielony w białe kropki to praca zbiorowa bratniego narodu sowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Czwarty od lewej( ten z zielonym grzbietem) jeśli się nie mylę to start hrt . Foto steru z góry by się przydało . Edytowane 6 Marca 2020 przez robert7704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Widzę ze do mojego nikt nie ma pomysłu. Na 95% to bardzo stary Krakusek, przy czym nie wiem, czy to dzieło p. Czulaka, p. Prałata , wspólne czy nie... jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi