lamiglas Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Tak Krzysztof to moj wobler ten wiekszy mniejszy tez moze byc moja robota choc tu nie mam pewnosci .Malowalem w ten desen wyglada mi w kazdym badz razie na pulawski wyrob z lat 90 tych .Przez 30 pare lat zrobilem troszke woblerow wiec trudno wszystkie pamietac .Pomalowalem tez sporo wyrobow innych ludzi a w pewnym okresie w Pulawach powstawalo duzo woblerow znanych mi jak i nieznanych . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Cześć ,Panowie podpowiedzcie czyje to wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Na dole po prawej wygląda jak wobek od Tomek Kolejorz -tak się chyba nazywał na allegro,ale pewności nie mam.Zapytaj Michała @Taps ,oni chyba się znają.Ten na górze ,po prawej wygląda jak wyrób @Hariera Edytowane 19 Marca 2020 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Czwarty w lewej kolumnie to z wędkarskiej kuźni ?Drugi z prawej kolumny opisany tetryk I Trzeci z prawej kolumny opisany chyba CF Lure A czwarty z prawej kolumny to Bonito szczupak ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmonzander Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Orientuje się ktoś czyja to robota ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 To chyba Romka @Erka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Dokładnie tak.Wobler Erka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmonzander Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Dzięki Panowie za szybką odpowiedź . To będzie to( ERKA). Tylko szkoda że już nie można go kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Napisz do Romka -może ma coś w zapasie..?http://jerkbait.pl/user/62437-erka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Niestety już nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmonzander Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Niestety już nie mam... Dzięki .Już miałem pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Ktoś się orientuje czyja to robota? Adam Bill????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Masz opisane jak byk M.O czyli Marcin Ossowski to jego woblery trociowe tzw OSY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Patrz uważnie i czytaj ze zrozumieniem,wiem że MO to Ossowski a zapytanie jest odnośne woblera z 1szego planu Edytowane 22 Marca 2020 przez Traveller 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Czytaj uważnie i ze zrozumieniem powtarzam ... wszystkie woby na tych zdjęciach to M.O (ten nie podpisany też) Edytowane 22 Marca 2020 przez peryskop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Myślałem że Marcin zawsze podpisywał swoje woblery...ale dziękuje za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Potrzebna jest identyfikacja autora. Wiem, że to wobler z Morel Team, ale potrzebuję konkretnych danych. Stawiam na Krzysztofa Łuczkowskiego, ale mogę mylić się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 I jeszcze jedna prośba o identyfikację. Tym razem nie wiem nic, nawet cienia jakiego tropu, poza tym, że bardzo ładny. Oklejany materiałem (jak woblery z Czarnego). Kształt coś ala głowacz,patrząc na niego z góry, to przód podobny do woblerów Gut-Cud. Podkreślone na czerwono skrzela. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Co to za woblerek ? Edytowane 25 Marca 2020 przez seba666 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Wygląda na wobler Krzysztofa, miałem od niego w takim kształcie tylko inne malowanie. Ale miał jego inicjały. Krzysiek korzystał z tego co miał pod ręką więc i z podpisem różnie bywało.Nie masz do niego kontaktu? Edytowane 25 Marca 2020 przez Andru77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Około 10 lat temu na portalu "Na klenie" dostalem od pewnego czlowieka sporą ilosc ręcznie robionych przez niego woblerow. Były to woblery od okolo 3cm do okolo 7cm długości. Ksztalt i styl tak jak widać na zdjęciach (woblerow jest wiecej to tylko mała część). Cześć z nich jest podpisana G.Pawlak lub G.P. Ktos może kojarzy twórcę tych woblerow ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Wygląda na wobler Krzysztofa, miałem od niego w takim kształcie tylko inne malowanie. Ale miał jego inicjały. Krzysiek korzystał z tego co miał pod ręką więc i z podpisem różnie bywało.Nie masz do niego kontaktu? Andrzeju mam do Niego kontakt, ale z tak błahego powodu nie chciałem zawracać Jemu głowy . Wiem, że na Jb jest dużo wędkarzy, którzy łowili na woblery Morel Team i pochodzą z rejonów Roztocza, Lublina i są w stanie rozpoznać autora. Wszak wiadomo, że Morel Team to tylko taka nazwa pod którą sprzedawane były woblery różnych autorów. Liczyłem Andrzeju, że w 100% mnie upewnisz . Wobler ów ma jeszcze pod sterem literkę T (tonący), może to coś pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Andrzeju mam do Niego kontakt, ale z tak błahego powodu nie chciałem zawracać Jemu głowy . Wiem, że na Jb jest dużo wędkarzy, którzy łowili na woblery Morel Team i pochodzą z rejonów Roztocza, Lublina i są w stanie rozpoznać autora. Wszak wiadomo, że Morel Team to tylko taka nazwa pod którą sprzedawane były woblery różnych autorów. Liczyłem Andrzeju, że w 100% mnie upewnisz . Wobler ów ma jeszcze pod sterem literkę T (tonący), może to coś pomoże.Tak. Często się mu zdarzało że oznaczał w ten sposób. Nie było inicjałów ale było P lub T. Stare zielonym chyba cienkopisem, nowsze czarnym. U niego nic się nie marnowało, nawet z martwej larwy zrobił woblerka.Krzysztof robił raczej dla siebie i swoich znajomych dlatego rzadko kiedy były podpisywane. Edytowane 26 Marca 2020 przez Andru77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 To mam nowszą wersję. Dzięki Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Cześć,Pomożecie? Kto to wyprodukował? Wobler pływający, schodzi do około 30-40cm. Bardzo lotny w porównaniu do innych podobnych. Gdzieś jeszcze widziałem takiego tylko z dużym sterem przystosowanym do pracy na większych głębokościach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi