MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Potrzebna jest identyfikacja autora. Wiem, że to wobler z Morel Team, ale potrzebuję konkretnych danych. Stawiam na Krzysztofa Łuczkowskiego, ale mogę mylić się. _MG_8531.JPGmiałem podobnego i to był wobler Krzyska Łuczkowskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Cześć,Pomożecie? Kto to wyprodukował? Wobler pływający, schodzi do około 30-40cm. Bardzo lotny w porównaniu do innych podobnych. Gdzieś jeszcze widziałem takiego tylko z dużym sterem przystosowanym do pracy na większych głębokościach.Żuczek Jaza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Prosił bym o pomoc w zidentyfikować woblera Edytowane 26 Marca 2020 przez KacperG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Witam Ktoś rozpoznaje twórców ?1) AD2) SG3) TDZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Poprzednie zdjęcie się nie wyświetla,załączam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Prosiłbym o pomoc,ktoś rozpoznaję twórców: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) TN - Tomasz Nowakowski,4 szt. - Woblery z Czarnego, Tomasz Kocpur,2 szt. - woblery z Roztocza (Morel Team), ale konkretnego autora nie znam, jeśli mają podpis pod sterem np. "T", to mogą być Krzysztofa Łuczkowskiego,2 szt. - prawdopodobnie Gloog,5 szt bączków - nie jestem pewien, jakieś domysły mam, ale może ktoś inny wypowie się (może Gabkor albo Mentos). Edytowane 28 Marca 2020 przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Dzięki Banjo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) TN - Tomasz Nowakowski,4 szt. - Woblery z Czarnego, Tomasz Kocpur,2 szt. - woblery z Roztocza (Morel Team), ale konkretnego autora nie znam, jeśli mają podpis pod sterem np. "T", to mogą być Krzysztofa Łuczkowskiego,2 szt. - prawdopodobnie Gloog,5 szt bączków - nie jestem pewien, jakieś domysły mam, ale może ktoś inny wypowie się (może Gabkor albo Mentos).Sławku, myślałem, że te cztery z trzeciego zdjęcia, to Kaskarino... (???) Dzięki Banjo!Banjo jest "THE BEST"! Edytowane 28 Marca 2020 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Sławku, myślałem, że te cztery z trzeciego zdjęcia, to Kaskarino... (???) Kaskarino to tylko nick, pod którym ukrywa się Tomasz Kocpur . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Kaskarino to tylko nick, pod którym ukrywa się Tomasz Kocpur .Tak podejrzewałem. Dziękuję za potwierdzenie Niezawodny Sławku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Czy ktoś może potwierdzić,że te 5 bączków z ostatniego zdjęcia to Gabkor, tak jak przypuszcza kolega Banjo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Na jakie woblery lowia goscie z kanal gratis okolo 30cm smukly plytkoschodzacy Wobler a moze znacie jakies podobne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Czy ktoś może potwierdzić,że te 5 bączków z ostatniego zdjęcia to Gabkor, tak jak przypuszcza kolega Banjo?Bączki to Marka GABKORA, słabą pamieć masz ,w sierpniu jak je kupowałeś to były opisane : TN ,z Czarnego, I Bączki Gabkora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Na jakie woblery lowia goscie z kanal gratis okolo 30cm smukly plytkoschodzacyWobler a moze znacie jakies podobne ?W którym odcinku, którego sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Bączki to Marka GABKORA, słabą pamieć masz ,w sierpniu jak je kupowałeś to były opisane : TN ,z Czarnego, I Bączki Gabkoradzięki Adamie,po prostu nie byłem pewny, trochę tych woblerów mam,a nie chcę kogoś wprowadzać w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 W którym odcinku, którego sezonu?Domyślam się, że tutajhttps://youtu.be/unWPRwAWDVA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Panowie rzućcie na to okiem Co to za sprecyficzne wobki z otwartym oczkiem ( przedostatni ) Edytowane 29 Marca 2020 przez seba1994 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ktoś wie czyja to robota? A drugie pytanie,czy słyszał ktoś może o woblerach "Szkabar" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Panowie rzućcie na to okiem Co to za sprecyficzne wobki z otwartym oczkiem ( przedostatni )Nie mam pewności ale kojarzy mi sie pan Bogdan Dziura z Przemyśla. Tzw 'dziurkacze'. Wysłane z mojego motorola one przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Mam pytanie o woblery z fotek... Rozpoznacie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 W którym odcinku, którego sezonu?Tak tylko oni lowia na jakies angielskie rekodziela .szukam czegos podobnego znalazlem abu hi lo 20cm i jaxony ale one schodza gleboko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Wiesiu ten na górze wygląda jak płotka Bonito 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Mam pytanie o woblery z fotek... Rozpoznacie? E3916118-1604-4135-BC8E-98809BBBD49C.jpeg 89F56A28-260D-4AEF-8A40-B58C09370A6A.jpeg 2A27FA69-EA76-4CC4-8395-6676A78AC59C.jpegCoś pod Bonito podchodzi, drugi pod Gębskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Bonito na bank. Drugi mi z kolei Sendala bardziej przypomina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi