Andru77 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Coś jednak jeszcze mam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Taka żabka przewala się w pudełku od ładnych paru lat. Cechą charakterystyczną jest stelaż oraz ster, tak jakby miał wywinięte obrzeże albo jakby był wklęsły na znacznej powierzchni, jedynie po obwodzie jest grubszy, czuć to w palcach. Ktoś coś wie o tym wobku? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Wiecie może kto jest autorem tych woblerów? Brak oznaczeń. Kiedyś kupiłem na w zestawie jako no name. Może ktoś potrafi rozpoznać autora? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpada Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, wpadł mi w ręce taki o to wobler, troszkę już przeżył i raczej życie go nie oszczędzało . Wie może ktoś z kolegów czyj to produkt ?;p z góry dziękuję i pozdrawiam Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Szpada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Witam, wpadł mi w ręce taki o to wobler, troszkę już przeżył i raczej życie go nie oszczędzało .Wie może ktoś z kolegów czyj to produkt ?;p z góry dziękuję i pozdrawiam Wygląda na to, że posiadasz wobler Andrzeja Konowrockiego z Jastrowia. Widać dużą malarską ingerencję w brzuch i chyba ster też. Dodam, być może to będzie smutna wiadomość dla Ciebie, nie są już od dawna produkowane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Wiecie może kto jest autorem tych woblerów? Brak oznaczeń. Kiedyś kupiłem na w zestawie jako no name. Może ktoś potrafi rozpoznać autora? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalkawydaje mi się ,ze sa to woblerki z Gniewu ,sprzedawał je kiedyś na A..o pod nickiem zaczynającym się od 22.......74 Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Adam spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpada Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jeszcze raz muszę zasięgnąć się opinii i znajomości kolegów w rozszyfrowaniu nazwy bądź wykonawcy wobków z góry dziękuję i pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jako że ,,u mnie" zakaz spiningu obowiązuje do 01.05 wczoraj nie wytrzymałem i pojechałem z feederem . Rzucam ,ściągam ,lekki zaczep i wyciągam coś takiego : To z Ali czy coś lepszego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) ... to pewnie podróbka czegoś lepszego z alli ... wnioskuje po niedoróbkach w malowaniu (ster) ... choć nie koniecznie, bo przecież 90% wszystkich woblerów tego typu (plastik) jest robione w CHRL ... Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) A te woblery rozpozna ktoś? Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 To podróbka Yo-Zuri L-Minnow, chyba 44. Bardzo dobry wobler, przynajmniej oryginalny. Spora część "Ruskiego Mira" łowi na te woblery, w mniejszych wersjach klenie, w większych drapieżniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Też mam kilka takich w pudle.Dostałem je od kolegi.Chyba robił je ktoś z Bydgoszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 To podróbka Yo-Zuri L-Minnow, chyba 44. Bardzo dobry wobler, przynajmniej oryginalny. Spora część "Ruskiego Mira" łowi na te woblery, w mniejszych wersjach klenie, w większych drapieżniki.Też mam kilka takich w pudle.Dostałem je od kolegi.Chyba robił je ktoś z BydgoszczyWoblery mają 9cm długości i masę 8g i 6,6g.Z tą Bydgoszczą, to mi zaczyna pasować, bo kiedyś miałem woblery Wiślaki i jeden był malowany podobnie (żeby nie rzec - identycznie) jak ten w kropki, tylko kształty miały zupełnie inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ktoś rozpozna ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Wiecie może kto jest autorem tych woblerów? Brak oznaczeń. Kiedyś kupiłem na w zestawie jako no name. Może ktoś potrafi rozpoznać autora? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaMoje to jest tam co najwyżej oklejanie i wklejenie sterów. Swego czasu robiłem na różnych korpusach (te chyba zakupione na a....) i potem różne ludzie mi malowali. Te chyba Gabkor, wiem że raz czy dwa pomalował mi jakaś partię ale to już chyba 15 lat wstecz będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Dzięki panowie za informacje, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 koledzy kto robi takie wahadełka?Szukam twórcy...? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Robert, takie "proste" wahadełko, to ja Ci mogę zrobić!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ale takich na pewno nie zrobisz , niespodziankę mi zrobiłeś Wiesiu niesamowitą , blaszki super - bardzo Dziękuje. :) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ale takich na pewno nie zrobisz , niespodziankę mi zrobiłeś Wiesiu niesamowitą , blaszki super - bardzo Dziękuje. :)Aj! Aj! Złów jakiś "pocisk" na te wahadełko, to będziemy chwalić ...twórcę! ....Nie ma za co Andrzej! Połamania! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Witam Panowie, czy może ktoś wie kto jest wykonawcą zaznaczonych wobków z inicjałami M.P. ? ; )Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 CześćTe dwa zaznaczone woblerki to jest chyba dzieło Piotra Matusiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dziękuję pozdrawiam ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK5 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Witam czyja to produkcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 "Taka żabka przewala się w pudełku od ładnych paru lat. Cechą charakterystyczną jest stelaż oraz ster, tak jakby miał wywinięte obrzeże albo jakby był wklęsły na znacznej powierzchni, jedynie po obwodzie jest grubszy, czuć to w palcach. Ktoś coś wie o tym wobku?" Obstawiałbym raczej na 100 pro że to żabka Grześka Sidora. Grubość steru to efekt "opalania" krawędzi lub próba zrobienia środkiem wklęsłego (przez podgrzewanie) zakończona nadtopieniem krawędzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi