kardi85 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zna ktoś może producenta tych woblerów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Jeżeli się nie mylę to ze wschodu ZSRR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Cotton Cordel Zna ktoś może producenta tych woblerów? 2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasieka Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Orientuje się ktoś może co to za wobler?Od kilku lat z powodzeniem łapię na niego klenie, jazie, a ostatnio nawet dwa sumy, ale niestety nie wiem z pod czyjej reki wyszedł ten wobler, a chciałbym się jeszcze w kilka sztuk zaopatrzyć. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Witam Ktoś może zna twórców ?1 - MJ2 - LF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Witam Ktoś może zna twórców ? IMG_20200612_181628.jpg1 - MJ2 - LFJedyneczka moja. Stara seria. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam, Panowie czyja to produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Ktoś kojarzy produkt? https://photos.app.goo.gl/8hRThqNQyUGHkaBk8Wyłowiony, został na pamiątkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Darek Kreciglowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Ktoś kojarzy produkt? https://photos.app.goo.gl/8hRThqNQyUGHkaBk8Wyłowiony, został na pamiątkę.Wygląda na Kręcigłowę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 @PopperMikro wygląda na wobler Marcina Osowskiego, miałem podobne z tamtych lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Orientuje się ktoś może co to za wobler?Od kilku lat z powodzeniem łapię na niego klenie, jazie, a ostatnio nawet dwa sumy, ale niestety nie wiem z pod czyjej reki wyszedł ten wobler, a chciałbym się jeszcze w kilka sztuk zaopatrzyć. Z góry dziękuję za odpowiedźTo nie sa Wil Micro Lures @WIL Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam, Panowie co to za woblery? Mam od bardzo dawna ale wydają się dość ciężkie na moje wody...https://ibb.co/xJBXWHxZ góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam,Panowie co to za woblery? Mam od bardzo dawna ale wydają się dość ciężkie na moje wody...https://ibb.co/xJBXWHxZ góry dzięki! Gloog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) Gloog kalipso..? Edytowane 12 Lipca 2020 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Koledzy pomożecie w identyfikacji? Zakładam że woblery z drugiego zdjęcia to stare Gębale. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Wobler z trzeciego i czwartego zdjęcia został wykonany przez Andrzeja Konowrockiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Pierwsza fotka to Krakus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Pierwsza fotka to ''krakusek''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 3 i 4 fotka to A.Konowrocki to banan występuje także ze sterem plastik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Szukałem tu i tam i dalej nie wiem jakie wobki mam a chce się ich pozbyć.Ktoś ma jakieś pomysły. Ten z wklęsłym sterem ma od dołu oryginalną literkę "Z". Wielkość 7cm, wobler drewniany, oklejony złotą folią alu czy z papierosów.Drugi, łamany tez drewno lub coś twardego (styropian?). Ster z blaszki aluminiowej.Żadnego nie znam. Chętnie poczytam Waszych podpowiedzi.______Arek,ta siódemka to wobler ''ze wschodu'' chyba ze Lwowa ale na pewno od sąsiadów ze wschodu. Ciekawostką jest to,że wykonany jest ze... sosny lub innego drzewa iglastego i lubi pękać. Najlepiej od razu w lakier-kilka warstw. Woblerek dosyć łowny-w końcu wzorowany na Rapali original.To taka ,,rapalka,, budżetowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Banan Andrzeja Konowrockiego (AKON), trójka pod Krakusem raczej na 100% Heńka Gębskiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Obstawiałbym raczej na 100 pro że to żabka Grześka Sidora. Grubość steru to efekt "opalania" krawędzi lub próba zrobienia środkiem wklęsłego (przez podgrzewanie) zakończona nadtopieniem krawędzi. Jednak to Tomka Poleszaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Chciałbym się dowiedzieć czyje to wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi