Roberto Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Grzegorz Sidor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony69 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Witam Forumowiczów!!! Podpowiecie może kto wyprodukował tego wobka [emoji2] kolega połapał okoni na niego a potem urwał i chciałem mu pomóc Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Może ktoś kojarzy czyj to robota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 A tego ktoś kojarzy? Opisany m.f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam Panowie, ktoś jest w stanie odgadnąć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam Panowie, ktoś jest w stanie odgadnąć?1 Bomber 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Pierwszy na pewno Bomber. Drugi to chyba Dorado Stick. Trzeci znany ale nazwy nie przypominam sobie. Chyba że to duża Dorado Alaska. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Witam Panowie, ktoś jest w stanie odgadnąć?Pierwszy na pewno Bomber. Drugi to chyba Dorado Stick. Trzeci znany ale nazwy nie przypominam sobie. Chyba że to duża Dorado Alaska.Trzeci, to ręczna robota. Miałem kiedyś te woblery, ale nie pamiętam kto je wykonywał... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Witam Panowie, ktoś jest w stanie odgadnąć? 20200831_174045.jpg Ten grubasek to być może Colsheep. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Dziękuję Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 "Trzeci, to ręczna robota. Miałem kiedyś te woblery, ale nie pamiętam kto je wykonywał...".Były takie nad wyraz płaskie "krąpiki" całkiem poziomo wklejony sterem. Nie chce mi się gdzieś szukać kto je robił ale często rzucały się w oczy. Nie będę strzelał nazwami tymi które mi przychodzą na myśl żeby się nie wygłupić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) . Edytowane 2 Września 2020 przez asafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Czy ktoś z forumowiczów zna producenta prezentowanych woblerów? W ramach podpowiedzi dodam że produkowane były na przełomie lat 80/90,elementem wspólnym woblerów jest litera Z na sterze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Ruskie. Ostanio sprzedałem takiego 6 czy 7cm jak Rapala Oryginal w kolorze Gold. Jak przelecisz ten wątek od początku to znajdziesz na pewno info. Ewent. w wątku "Co to za przynęta".Ster profilowany miejscowo, lekko wklęsły (jak łyżeczka), żółtawy, bardzo kruchy. _____ Edytowane 3 Września 2020 przez trout master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Trout Master zdaje się, że mówisz o wobkach Aqua,a to nie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ruskie. Ostanio sprzedałem takiego 6 czy 7cm jak Rapala Oryginal w kolorze Gold.Jak przelecisz ten wątek od początku to znajdziesz na pewno info. Ewent. w wątku "Co to za przynęta".Ster profilowany miejscowo, lekko wklęsły (jak łyżeczka), żółtawy, bardzo kruchy._____Nie wykluczam pochodzenia ZSRR jednak jak dobrze kojarzę woblery AQUA nie miały litery Z na sterze.Podejrzewam że są to krajowe wyroby, poszukuję niezbitego dowodu w postaci opakowania lub firmowej etykiety.Temat jest już powielany jednak bez wskazania producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Ehhhh. Nie chce Wam się szukać. To jest ten mój, post #3056. Koledze który go ode mnie kupił wszystko napisałem co i jak ale priv mam skasowany. Poszukam wiec jeszcze raz info, tutaj w JB i Wam podrzucę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 AQUA na taki napis na sterze. Z "Z" mam jeden czy dwa woblery i do końca nie jestem pewien pochodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Tak. Aqua ma napis "Aqua", górą i dołem napisu idzie taka jakby falka a na jego końcu jest jakby haczyk z oczkiem. Chyba ze to wobler "Aqual". Alexspin, pamiętasz co ci pisałem o tym wobku złotym co wziąłeś ode mnie? Nazywałeś go "ciernik". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) (…)Alexspin, pamiętasz co ci pisałem o tym wobku złotym co wziąłeś ode mnie? Nazywałeś go "ciernik". Tak, pamiętam, mam takie dwa, w dwóch wielkościach. Dziś je zmierzę.Kiedyś ten starszy był przysłowiowym kilerem na okonie, a dziś obydwa mają u mnie miejsce w "pudełku zasłużonych" Edytowane 4 Września 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Kurde, tez mam wobler z literą „Z” na sterze. Wzorowany na rapali original. Ster lekko wklęsły. Kijarzy ktoś, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 To forum to encyklopedia wiedzy. Wiecie ile zajmuje przelecenie ok 200 stron? Ok 4-5 godzin. Wszystko przez Was. Poczytajcie w wątkach:- Post #265 z "Co to za przynęta".- Post #51 z "Najstarsze woblery w Polsce". O tym w którym jesteśmy już nie wspomnę. Naprawdę dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. http://jerkbait.pl/topic/66822-najstarsze-woblery-w-polsce/page-13 http://jerkbait.pl/topic/87222-co-to-za-przyn%C4%99ta/ Cierpliwości, czasu i miłej lektury. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Panowie,Proszę o weryfikację i podpowiedzi kto jest autorem: 1. 2. To zakładam p. Henryk Gębski (podpiłowane stery na końcu) 3. Te są najciekawsze - zwłaszcza stery które łudząco przypominają pewnego autora ale reszta kompletnie do niego nie pasuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Zdjęcie nr 3 to chyba Krakuski. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi