mero Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam wszystkichJak w temacie Ktoś, coś ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Noooo ładny jeżozwierz .. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) Ależ krokodyla wygrzebał . Spróbuj poszukać na ebay.com. Wpisz: crankbait jointed vintage i przeglądaj, może coś podobnego wpadnie w oko . Na tą chwilę nie ma tam, ale nie zniechęcaj się . Edytowane 9 Listopada 2020 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Artur wrzuć fotkę o dołu.Mogło być tak że to jest czyjaś produkcja a zapożyczył sobie elementy od kogoś Mogę się też mylić . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Proszę bardzo Jacku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jak nie zapomnę, to obiecuję, że będę zaglądać na ebay w poszukiwaniu tego krokodyla . Zaciekawił mnie z taką liczbą kotwic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ja nie wiem , miałem coś w zanadrzu ale nic z tego . Zaciekawił mnie z taką liczbą kotwic.Sławku ja też o tym myślałem , ale skłaniam się że jest to ręcznie robiona przynęta i kotwice zostały rozmieszczone w takiej ilości by nadać mu odpowiednią pracę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Raczej uniemożliwić po splątaniu,nawet w trolu.Zawsze zadziwiała mnie taka radosna twórczość,kiedy dwa haki wystarczą:głowa i ogon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ktoś poznaje "producenta"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Bardzo stare Rapale.W Polsce bardzo ich mało, o wycenę ciężko, bo krąg miłośników zdecydowanie węższy, niz starych Salmo.Można przyjąć, że 50-80zl za sztukę, to minimum. Acz moja wycena jest skrzywiona sympatią do nich. Po tyle mniej więcej je też kupowałem. W pakiecie i Smithwick. Wart 18-20zl. Pewna podpowiedź może stanowić eBay.Dziękuje bardzo za pomoc. Woblerki zakupione, teraz tylko czekać aż dotrą do mnie. [emoji848] Z tego co sprzedający napisał, to 1960-1970. [emoji54] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Listopada 2020 przez Silesian Dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Czy to wobler AB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Czy to wobler AB? IMG_20201110_105232.jpg IMG_20201110_105157.jpg IMG_20201110_105136.jpgPrzypomina mi Mariusza Lisewskiego Foxy77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Wygląda na Mariusza:kształt, tkanina, malowanie i tylne uszko - jest na forum to pewnie się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Jest temat w Cafe pomoc w wycenie sprzętu czy coś takiegoRapalki bardzo fajne cenowoCześć Panowie. Mam nietypową sprawę, rozmyślam nad zakupem woblerów ze zdjęć. Sprzedający napisał, żebym zaproponował swoją cenę, tylko nie bardzo mam pojęcie ile mogą być warte (Tak, wiem, że towar jest wart tyle, ile kupujący jest w stanie za niego zapłacić). I teraz pytanko dla bardziej doświadczonych kolegów - ile mogą być warte te woblerki? Odpowiedź może być na priva, bądź tutaj. Niestety nie potrafiłem znaleźć podobnego tematu. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Zdjęcia: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk od 30 do 100zł+ zalerzy czy są tylko brudne czy już tak zajechaneSam bym jedna sztukę odkupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Z tym 1960 to trochę ktoś przesadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzudik Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Itam kolegów. Moze ktoś rozpozna twórców tych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Ten okoń z paskami i dwa wobki nad nim to chyba Balskory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Ten okoń z paskami i dwa wobki nad nim to chyba Balskory Marcinie, niestety nie Balskory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Marcinie, niestety nie Balskory.To napisz proszę czyje to dzieła ,bo sam jestem ciekawy Sławku. Edytowane 17 Listopada 2020 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Na dole ciemny woblerKrzysztof Gebskii drugi od prawej po tuningu artystycznym to tez Gebski ale ani nie Henrek i na pewno nie KrzysztofA Józka tam nic nie ma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 To napisz proszę czyje to dzieła ,bo sam jestem ciekawy Sławku. Nie wiem Marcinie, ale wiem, że nie są to Balskory . Te dwa na lewo: niebieski i pomarańczowy grzbiet, to prawdopodobnie Hubale.Pod tym okoniem na jaskrawo trzy wobki podobne są do wczesnych Gabkorów albo Mentosów, ale nawet maluteńkiego kawałka mego ciała na dałbym sobie obciąć .A ten na samej górze z malowania trochę podobny do bydgoskich, być może kolejorz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Na dole ciemny woblerKrzysztof Gebskii drugi od prawej po tuningu artystycznym to tez Gebski ale ani nie Henrek i na pewno nie KrzysztofA Józka tam nic nie ma Tak przypuszczałem Jacku, że to może być kierunek Lędyczek. Ty masz bliżej niż ja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Ten zielony okoń i te dwa nad nim to chyba Gabkory . Ale głowy nie dam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Itam kolegów. Moze ktoś rozpozna twórców tych woblerów.Sendali na pewno nie ma na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzudik Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Odpowiedź od P. Marka. Te po prawej to nie Gabkory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi