wobo Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 _____Wątpię. Widać nieregularność "oczek" czyli raczej psiknięte lub z tamponiarki. Jest niby jakaś farba czy pigment dla drukarni wiec może twórca sam odpowie jak to wykonał.To je to: https://allegro.pl/oferta/lama-snake-dzianina-polysk-hologram-srebrny-bialy-9604829851 Lub jakaś wariacja tego... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 To je to: https://allegro.pl/oferta/lama-snake-dzianina-polysk-hologram-srebrny-bialy-9604829851 Lub jakaś wariacja tego...To na bank ta tkanina. Zresztą na pierwszym wobku z dołu jest ta sama 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Sławku, myślałem, że będziesz wiedział... To jakiś współczesny twórca, bo wobki wyglądają na świeże (zdobyłem je niedawno i prawdopodobnie robi je ktoś z Pomorza....) Wczoraj sobie żartowałem, a dzisiaj w pakiecie z innymi woblerami też przyszedł wobler SG .Ale inaczej pomalowany a kształt i ster zbliżony do małego Ferroxa (Jaxon lub HRT). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Wczoraj sobie żartowałem, a dzisiaj w pakiecie z innymi woblerami też przyszedł wobler SG .Ale inaczej pomalowany a kształt i ster zbliżony do małego Ferroxa (Jaxon lub HRT).Pokaż tego Twojego "sg"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 To może ja pokażeCo prawda inne G ale może to ten sam twórca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 To może ja pokażeCo prawda inne G ale może to ten sam twórcaHmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Rozpoznaje ktoś może twórcę tych wobków? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Pokaż tego Twojego "sg"... To już go pokazuję. Zdjęcie źle pokazuje litery S.G. To może ja pokaże IMG_20201125_111629.jpg IMG_20201125_111557.jpgCo prawda inne G ale może to ten sam twórca To mam tego samego twórcy wobka. Edytowane 25 Listopada 2020 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 To już go pokazuję. Zdjęcie źle pokazuje litery S.G. To mam tego samego twórcy wobka.Faktycznie "sg" i "feroxowaty" kształt, jednak styl wydaje się zupełnie inny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Raczej mamy dwóch autorów mających takie same inicjały. Twój jest inny niż Artura (@mero). Z kolei mój jest tego samego autora co Artura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Zna może ktoś twórców tych woblerów12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Zna może ktoś twórców tych woblerówPewności nie mam, ale ten pierwszy może być Mirka Chudzińskiego... Inicjały i styl pasują... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Może być Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Może tego staruszka ktoś rozpozna?Ster z wklęsłą kulką jak starsze Rapale bez żadnego opisu.Aqua lub jakaś podróbka Rapali? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Może tego staruszka ktoś rozpozna?Ster z wklęsłą kulką jak starsze Rapale bez żadnego opisu.Aqua lub jakaś podróbka Rapali?Aqua 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Dzięki Dziwię się że jest tak dobrze wykonany...Są wypukłe skrzela i płetwy. Wypas Do pełni szczęścia zabrakło niklowanych kotwic Nie miałem jeszcze tego w ręku do dziś. Edytowane 25 Listopada 2020 przez Salata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 "Do pełni szczęścia zabrakło niklowanych kotwic Nie miałem jeszcze tego w ręku do dziś."______Ster się też szybko złamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 ______Ster się też szybko złamie.Miałeś taką przypadłość Arku? Pytam bo też miałem w życiu epizod z woblerami Aqua i wydawały mi się raczej dość pancerne!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Cześć Koledzy!Znacie takie woblerki? Są u mnie od niedawna, ale twórcy nie znam... Są bardzo ładnie wykonane. Mają sygnaturę „sg”. Wielkość pstrągowa i trociowa. Dokuś to wobki Sylwestra Gębickiego Edytowane 25 Listopada 2020 przez bartosz311287 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 O tu parę jeszcze tych wobków spod ręki kolegi Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) O tu parę jeszcze tych wobków spod ręki kolegi Dokuś to wobki Sylwestra GębickiegoSylwester Gębicki - dzięki wielkie!!! A wiesz może coś więcej o tym twórcy? Skąd pochodzi, itp...? Edytowane 25 Listopada 2020 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Prawdopodobnie Borne Sulinowo tak na szybko przeszpiegowałem na fb kolega jest. W porządku gość, ale nie udało mi się z nim dojść do kupna wobków no trudno. Edytowane 25 Listopada 2020 przez bartosz311287 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Prawdopodobnie Borne tak na szybko przeszpiegowałem na fb kolega jest. W porządku gość, ale nie udało mi się z nim dojść do kupna wobków no trudno.Super! Dzięki jeszcze raz! Sławku, rejestruj proszę nowego twórcę woblerów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Borne... Skąd Ty Wiesiu bierzesz te wynalazki? Lepiej sprawdź czy one w nocy nie świecą. PS: jak mi się w domu wylęgną małe porcupinki, to będzie Twoja wina. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Borne... Skąd Ty Wiesiu bierzesz te wynalazki? Lepiej sprawdź czy one w nocy nie świecą. PS: jak mi się w domu wylęgną małe porcupinki, to będzie Twoja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi