Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Super! Dzięki jeszcze raz! :)

Sławku, rejestruj proszę nowego twórcę woblerów! :D

Wieśku, ja rejestruję tylko starszych stażem Twórców. Te wobki są raczej nowszego wydania i prawdopodobnie troszkę wzorowane na Balskorach. Jeśli pochodzi z Bornego, to mógł zetknąć się z Józkiem. To tylko takie moje domysły, gdyby było inaczej proszę nie gniewać się na mnie  ;) . Czasami moje dochodzenie skręca w niewłaściwe ścieżki  ;) .

• Like 1

Wieśku, ja rejestruję tylko starszych stażem Twórców. Te wobki są raczej nowszego wydania i prawdopodobnie troszkę wzorowane na Balskorach. Jeśli pochodzi z Bornego, to mógł zetknąć się z Józkiem. To tylko takie moje domysły, gdyby było inaczej proszę nie gniewać się na mnie  ;) . Czasami moje dochodzenie skręca w niewłaściwe ścieżki  ;) .

Rzeczywiście - teraz też widzę podobieństwo do Balskorów....

No rozumiem!... ...Stare wino jest lepsze niż młode...  :D  :D  :D  :highfive:

_____

Jaka to wielkość? Dziwny ster. Na sterze u Dorado są chyba napisy.

Arku, pierwsze modele Dorado o ile pamiętam nie miały napisów na sterze. Podobnie jak Salmo, Dorado także zmieniało swoje modele.

post-54908-0-15267400-1607024452_thumb.jpg

Edytowane przez Banjo

Tak, ale ten jest "świeżutki". Pierwsze to malowane aero a nie taka grafika. Poza tym o ile to Classic (moooożeeee) to Classic miały inne stery. Chyba że to jakiś świeżutki wypust lub ręczna, pojedyncza kombinacja aby płycej chodził. Ten ma krótszy ster niż inne i bardziej pionowo (z tym żaden problem). Jeżeli ten wobek ma 4cm to wszystko może grać i jest to Dorodo Classic 4cm, dziwne jednak że bez napisu na sterze. Może "stare zapasy" (stery). ;) :D